Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    18. Rujan 2017. 14:43

s0102
    18. Rujan 2017. 15:28

ono… ha ha... sad sam se sjetila da si vec slala tu sliku.. kad si zivcanila i nisi znala sto je sto nije... a svaki doktor sa svojom teorijom... 😂 a eto te sada.. sve ok... kad imas ultrazvuk? 
    Sophie… vidjet ces da ce sutra izmjeriti nesto i sve ce biti ok...
    Ljube… sto mono kaze... psiha svakakve simptome daje... ja sam u svakom postupku po simptomima bila trudna 😂😂

E da.. za kraj... eto i mene s vama u postupku /fet/... imam neku cistu ali kaze doktor da miruje da ce ju pratiti i ebo ja krenula pikanje sa Decapeptylima...☺

s0102
    18. Rujan 2017. 15:40

s0102

ono…ha ha… sad sam se sjetila da si vec slala tu sliku.. kad si zivcanila i nisi znala sto je sto nije… a svaki doktor sa svojom teorijom… 😂 a eto te sada.. sve ok… kad imas ultrazvuk?
    Sophie…vidjet ces da ce sutra izmjeriti nesto i sve ce biti ok…
    Ljube…sto mono kaze… psiha svakakve simptome daje… ja sam u svakom postupku po simptomima bila trudna 😂😂

E da.. za kraj… eto i mene s vama u postupku /fet/… imam neku cistu ali kaze doktor da miruje da ce ju pratiti i ebo ja krenula pikanje sa Decapeptylima…☺

...ono… 😂😂mono…

Sophie
    18. Rujan 2017. 15:45

Mono kad vidim ovu tvoju sliku 😂😂😂😂
    Nebum nis uspoređivala, nek bude kak bude 😊
    Hvala ti 😘 Kak si ti?
    S0102 Ajde nek si krenula 😊 Držim ti fige, bit će to uspješan  fet - predosjećam 😀😀💪🏼💪🏼💪🏼
    Ljube cure su ti sve rekle kako je... ja trenutno imam simptome trudnoće a jos ni na punkciji nisam bila 😭 

mono1111
    18. Rujan 2017. 17:46

S0102,
    Hahahaha, pa da li se sjecate mog ludila?? Hahahahahahaha😵😵😵, pa stvarno sam se jako brinula velicinom folikula, pa eto...uvijek bi si slikala poskrivecki tu kosuljicu i proucavala ...h d hahaa
    I evo kod mene je na kraju stvarno dobro s tim folikulama zavrsilo..
    Bila sam dns na uzv, jer nikakko nisam bila mirna, jako sam u stresu bila jer od proslog uzv nisam bila mirna....sve je ok, srce kuca, plod odgovara tocno velicini pa sam sad malo mirnija. Idem opet za 9 dana na uzv !
    Wauu, i ti si krenula, sretnoooooooo !!!! Zelim da ti ovo bude uspjesan postupak !!!
    Sophie,
    Sretno sutra ! Slikaj i ti poskrivecki ako stignes, hahahaha, i ako zelis !
    Javiiiii odmah !!!!!
    Navijam cureee

Sophie
    18. Rujan 2017. 17:55

Mono ne da se sjećamo tvog ludila, ono jos uvijek traje 😂 Drago mi je da je sve u redu, eto nek si bar danas mirna 🤗
    Javi ako ćeš biti i sutra 😜😘

• Cvjetic
    18. Rujan 2017. 19:12

Ja isto imam mucnine pred M,pogotovo sad unazad par mjeseci

• ljube004
    18. Rujan 2017. 20:30

Hvala cure.. sve znam a opet nista neznam. Jedva cekam da krenem u postupak. Zvala sam sve bolnice. Jedino Osijek progesteron bude isti dan s tim da doktorica mora naznacit da je hitno. Ma spremna sam i platit samo da bude gotov isti dan nalaz. Sad opet u glavi sto pitanja. Kakav ce biti nalaz? Sta ako procurim u subotu a u nedjelju nitko ne radi? ... luda sam skroz. Hvala na podrsci. Jedino netko ko prolazi kroz to razumije kosmar u glavi. 

18. Rujan 2017. 21:37

Bok cure.. evo ja danas bila u Petrovoj na prvim konzultacijama.. naruceni smo u 11 mjesecu za postupak jos prije moramo napravit sve one pretrage krvi i krecemo..

mono1111
    18. Rujan 2017. 22:14

Hahaha, i dalje traje moje ludilo😵😵😵
    Sophie, mislim da sutra strajkam s Petrovom sigurno !
    Idem sutra vaditi guk, pa nikako ne idem ujutro, hahahh
    Nikolina,
    Super !!!! Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.