ono… ha ha... sad sam se sjetila da si vec slala tu sliku.. kad si zivcanila i nisi znala sto je sto nije... a svaki doktor sa svojom teorijom... 😂 a eto te sada.. sve ok... kad imas ultrazvuk?
Sophie… vidjet ces da ce sutra izmjeriti nesto i sve ce biti ok...
Ljube… sto mono kaze... psiha svakakve simptome daje... ja sam u svakom postupku po simptomima bila trudna 😂😂
E da.. za kraj... eto i mene s vama u postupku /fet/... imam neku cistu ali kaze doktor da miruje da ce ju pratiti i ebo ja krenula pikanje sa Decapeptylima...☺
ono…ha ha… sad sam se sjetila da si vec slala tu sliku.. kad si zivcanila i nisi znala sto je sto nije… a svaki doktor sa svojom teorijom… 😂 a eto te sada.. sve ok… kad imas ultrazvuk?
Sophie…vidjet ces da ce sutra izmjeriti nesto i sve ce biti ok…
Ljube…sto mono kaze… psiha svakakve simptome daje… ja sam u svakom postupku po simptomima bila trudna 😂😂
E da.. za kraj… eto i mene s vama u postupku /fet/… imam neku cistu ali kaze doktor da miruje da ce ju pratiti i ebo ja krenula pikanje sa Decapeptylima…☺
...ono… 😂😂mono…
Mono kad vidim ovu tvoju sliku 😂😂😂😂
Nebum nis uspoređivala, nek bude kak bude 😊
Hvala ti 😘 Kak si ti?
S0102 Ajde nek si krenula 😊 Držim ti fige, bit će to uspješan fet - predosjećam 😀😀💪🏼💪🏼💪🏼
Ljube cure su ti sve rekle kako je... ja trenutno imam simptome trudnoće a jos ni na punkciji nisam bila 😭
S0102,
Hahahaha, pa da li se sjecate mog ludila?? Hahahahahahaha😵😵😵, pa stvarno sam se jako brinula velicinom folikula, pa eto...uvijek bi si slikala poskrivecki tu kosuljicu i proucavala ...h d hahaa
I evo kod mene je na kraju stvarno dobro s tim folikulama zavrsilo..
Bila sam dns na uzv, jer nikakko nisam bila mirna, jako sam u stresu bila jer od proslog uzv nisam bila mirna....sve je ok, srce kuca, plod odgovara tocno velicini pa sam sad malo mirnija. Idem opet za 9 dana na uzv !
Wauu, i ti si krenula, sretnoooooooo !!!! Zelim da ti ovo bude uspjesan postupak !!!
Sophie,
Sretno sutra ! Slikaj i ti poskrivecki ako stignes, hahahaha, i ako zelis !
Javiiiii odmah !!!!!
Navijam cureee
Mono ne da se sjećamo tvog ludila, ono jos uvijek traje 😂 Drago mi je da je sve u redu, eto nek si bar danas mirna 🤗
Javi ako ćeš biti i sutra 😜😘
Hvala cure.. sve znam a opet nista neznam. Jedva cekam da krenem u postupak. Zvala sam sve bolnice. Jedino Osijek progesteron bude isti dan s tim da doktorica mora naznacit da je hitno. Ma spremna sam i platit samo da bude gotov isti dan nalaz. Sad opet u glavi sto pitanja. Kakav ce biti nalaz? Sta ako procurim u subotu a u nedjelju nitko ne radi? ... luda sam skroz. Hvala na podrsci. Jedino netko ko prolazi kroz to razumije kosmar u glavi.
Bok cure.. evo ja danas bila u Petrovoj na prvim konzultacijama.. naruceni smo u 11 mjesecu za postupak jos prije moramo napravit sve one pretrage krvi i krecemo..
Hahaha, i dalje traje moje ludilo😵😵😵
Sophie, mislim da sutra strajkam s Petrovom sigurno !
Idem sutra vaditi guk, pa nikako ne idem ujutro, hahahh
Nikolina,
Super !!!! Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji