Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    18. Rujan 2017. 14:40

Sophie,
    Mislim da je normalno...ne primas jos Cetrotide??
    Mene je bas od Cetrotida boljelo, imala sam osjecaj da mi svi folikuli pucaju, hahah, a nisu...
    Ali stvarno sumnjam da nema ni jednog folikula !!
    Poslati cu ti sliku pa usporedi ako zelis...sa sutrasnjim uzv ! Znaci meni su bas mali folikulo bili taj prvi uzv, 6dc, drugima znaju biti veci...onda svaki dokt.kako njje bilo moje dokt.je mjerio drukcije, ali svi su bili razlicitih velicina....i na kraju sam dobila 16 dobrih j.s.
    Ja sam svoj postupak bila otpisala, toliko sam se zivcirala i sve.....a na kraju je dobro ispalo !
    Ljube,
    Pa mene je davno prije znala prije M boljeti glava i imala bi mucnine ali znala sam da je to zato jer M slijedi...i kad nisam planirala T.
    Moguce da ti je to radi porasta progesterona...
    Ali vjeruj mi psiha cini ludosti stvarno !
    Nevjerovatno je sto si mozes umisliti.

mono1111
    18. Rujan 2017. 14:43

s0102
    18. Rujan 2017. 15:28

ono… ha ha... sad sam se sjetila da si vec slala tu sliku.. kad si zivcanila i nisi znala sto je sto nije... a svaki doktor sa svojom teorijom... 😂 a eto te sada.. sve ok... kad imas ultrazvuk? 
    Sophie… vidjet ces da ce sutra izmjeriti nesto i sve ce biti ok...
    Ljube… sto mono kaze... psiha svakakve simptome daje... ja sam u svakom postupku po simptomima bila trudna 😂😂

E da.. za kraj... eto i mene s vama u postupku /fet/... imam neku cistu ali kaze doktor da miruje da ce ju pratiti i ebo ja krenula pikanje sa Decapeptylima...☺

s0102
    18. Rujan 2017. 15:40

s0102

ono…ha ha… sad sam se sjetila da si vec slala tu sliku.. kad si zivcanila i nisi znala sto je sto nije… a svaki doktor sa svojom teorijom… 😂 a eto te sada.. sve ok… kad imas ultrazvuk?
    Sophie…vidjet ces da ce sutra izmjeriti nesto i sve ce biti ok…
    Ljube…sto mono kaze… psiha svakakve simptome daje… ja sam u svakom postupku po simptomima bila trudna 😂😂

E da.. za kraj… eto i mene s vama u postupku /fet/… imam neku cistu ali kaze doktor da miruje da ce ju pratiti i ebo ja krenula pikanje sa Decapeptylima…☺

...ono… 😂😂mono…

Sophie
    18. Rujan 2017. 15:45

Mono kad vidim ovu tvoju sliku 😂😂😂😂
    Nebum nis uspoređivala, nek bude kak bude 😊
    Hvala ti 😘 Kak si ti?
    S0102 Ajde nek si krenula 😊 Držim ti fige, bit će to uspješan  fet - predosjećam 😀😀💪🏼💪🏼💪🏼
    Ljube cure su ti sve rekle kako je... ja trenutno imam simptome trudnoće a jos ni na punkciji nisam bila 😭 

mono1111
    18. Rujan 2017. 17:46

S0102,
    Hahahaha, pa da li se sjecate mog ludila?? Hahahahahahaha😵😵😵, pa stvarno sam se jako brinula velicinom folikula, pa eto...uvijek bi si slikala poskrivecki tu kosuljicu i proucavala ...h d hahaa
    I evo kod mene je na kraju stvarno dobro s tim folikulama zavrsilo..
    Bila sam dns na uzv, jer nikakko nisam bila mirna, jako sam u stresu bila jer od proslog uzv nisam bila mirna....sve je ok, srce kuca, plod odgovara tocno velicini pa sam sad malo mirnija. Idem opet za 9 dana na uzv !
    Wauu, i ti si krenula, sretnoooooooo !!!! Zelim da ti ovo bude uspjesan postupak !!!
    Sophie,
    Sretno sutra ! Slikaj i ti poskrivecki ako stignes, hahahaha, i ako zelis !
    Javiiiii odmah !!!!!
    Navijam cureee

Sophie
    18. Rujan 2017. 17:55

Mono ne da se sjećamo tvog ludila, ono jos uvijek traje 😂 Drago mi je da je sve u redu, eto nek si bar danas mirna 🤗
    Javi ako ćeš biti i sutra 😜😘

• Cvjetic
    18. Rujan 2017. 19:12

Ja isto imam mucnine pred M,pogotovo sad unazad par mjeseci

• ljube004
    18. Rujan 2017. 20:30

Hvala cure.. sve znam a opet nista neznam. Jedva cekam da krenem u postupak. Zvala sam sve bolnice. Jedino Osijek progesteron bude isti dan s tim da doktorica mora naznacit da je hitno. Ma spremna sam i platit samo da bude gotov isti dan nalaz. Sad opet u glavi sto pitanja. Kakav ce biti nalaz? Sta ako procurim u subotu a u nedjelju nitko ne radi? ... luda sam skroz. Hvala na podrsci. Jedino netko ko prolazi kroz to razumije kosmar u glavi. 

18. Rujan 2017. 21:37

Bok cure.. evo ja danas bila u Petrovoj na prvim konzultacijama.. naruceni smo u 11 mjesecu za postupak jos prije moramo napravit sve one pretrage krvi i krecemo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI