Mislim Kisić... dosla sam u 7.15 a ono nemaš di sjest 😳
Bila sam među zadnjima na redu a čekale su ga jos punkcije i transferi, dosta je i njih bilo... pa je bio onak "u žurbi" al tak je reko, a ja se nisam snašla Pitat kaj to znaci posto je reko cista i ništa drugo... a opet si mislim nebi mi valjda za bezveze reko da nastavim sa stimulacijom..
Mislim Kisić… dosla sam u 7.15 a ono nemaš di sjest 😳
Bila sam među zadnjima na redu a čekale su ga jos punkcije i transferi, dosta je i njih bilo… pa je bio onak "u žurbi" al tak je reko, a ja se nisam snašla Pitat kaj to znaci posto je reko cista i ništa drugo… a opet si mislim nebi mi valjda za bezveze reko da nastavim sa stimulacijom..
Kad ides opet ? U uto??
Ma mozda su jos mali folikuli pa nije ni obracao paznju na njih....pa i ja sumnjam da bi rekao da nastavis terapiju bzvz.
Da li si i prosli put imala istu stimulaciju?
Zadnji put sam na gonalima bila, ista doza. Al koliko sam skuzila to je vrlo slično.
Čekam utorak 😅
Zadnji put sam na gonalima bila, ista doza. Al koliko sam skuzila to je vrlo slično.
Čekam utorak 😅
Drzim figeeeee Sophie !
Javljajjj sve !
Čekam utorak 😅
Ne razumijem... ja mislim da se to vidi vec na pocetku... i svi bi trebali biti podjednake velicine kad se krece u postupak... mozda se samo niste dobro razumjeli 😐
Sreeetnooo dalje...
Ma mislim da mu se nije dalo pisat 😂😂😂
Necu jos ništa unaprijed odlučivati, ali mislim da mi je ovo zadnji postupak u Petrovoj ... živci su iz mjeseca u mjesec sve tanji, a ako na kraju budem i luda sumnjam da će sve na dobro izać 😂
Ma mislim da mu se nije dalo pisat 😂😂😂
Necu jos ništa unaprijed odlučivati, ali mislim da mi je ovo zadnji postupak u Petrovoj … živci su iz mjeseca u mjesec sve tanji, a ako na kraju budem i luda sumnjam da će sve na dobro izać 😂
Nemoooj takoo... opusti se utorak ce brzo pa ces vidjet da je sve ok...
Ma čak i vjerujem da će biti 😊
Zaboravila sam dal je normalno da sad u ovoj fazi trbuh boli, boli me onak dosta jako nesto tipa kao menga al malo drugačije 🙄
Moram se ovdje olakšati pošto me u biti nitko ne razumije bolje od vas koje prolazite isto. Unazad 3 mj svaki put par dana nakon ovulacije osjetim kao da ću svaki tren dobit. Grčevi, probadanja.. Onda krene mučnina ujutro, smrdi mi luk, jaja pečena, kiseline, kava, povraća mi se na neke mirise.. eo luda sa već. Znam da je nemoguće da sam trudna i sama sebe psujem al mi nije jasno šta se dešava. Prije mi nije tako bilo. Još onda zadnja menstruacija bila 1 dan i to prvo smeđe onda prava krv i to je to. Sad čekam 24.09 da dobijem pa krenem s bockanjem a u sebi se molim da ne dobijem. Ma ludnica.. Nikom to ni ne pričam jer mi svi odmah govore da se opustim, da ne mislim o tome i te stvari, al iskreno ni ne mislim dok mi ne dođe mučnina, onda se zapitam wtf? eto cure nadam se da ne smaram jer ima težih slučajeva i bitnijih al moram nekom reći.
Sophie,
Mislim da je normalno...ne primas jos Cetrotide??
Mene je bas od Cetrotida boljelo, imala sam osjecaj da mi svi folikuli pucaju, hahah, a nisu...
Ali stvarno sumnjam da nema ni jednog folikula !!
Poslati cu ti sliku pa usporedi ako zelis...sa sutrasnjim uzv ! Znaci meni su bas mali folikulo bili taj prvi uzv, 6dc, drugima znaju biti veci...onda svaki dokt.kako njje bilo moje dokt.je mjerio drukcije, ali svi su bili razlicitih velicina....i na kraju sam dobila 16 dobrih j.s.
Ja sam svoj postupak bila otpisala, toliko sam se zivcirala i sve.....a na kraju je dobro ispalo !
Ljube,
Pa mene je davno prije znala prije M boljeti glava i imala bi mucnine ali znala sam da je to zato jer M slijedi...i kad nisam planirala T.
Moguce da ti je to radi porasta progesterona...
Ali vjeruj mi psiha cini ludosti stvarno !
Nevjerovatno je sto si mozes umisliti.
Sortiraj odgovore
Najstariji