Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Rujan 2017. 11:00

Evo curke gotovo..kaze doktorica da je vec se poceo sam cistit da je dala sve od sebe da minimalno osteti endometrij i da je brzo bilo gotovo...no naravno pauza kaze 3mj.mislim da ce bit malo duzaaaa...
    Lezim jos u bolnici..ok sam ne boli

waithing

• ljube004
    15. Rujan 2017. 11:09

waithing žao mi je što ti se to sve događa, odmaraj, ali ne odustaj. Za 3 mj ponovno u borbu. 

Ja imam pitanje. Krećem u postupak 24.09. u Petrovu. Zanima me zašto se mora progesteron 2 dc vaditi, to prije u postupcima nisam morala. I zanima me dali koja zna gdje u Slavoniji ( Osijek, Vinkovci, Vukovar, Županja, Slavonski Brod) to vade privatno da bude gotovo isti dan? Ako netko zna da se negdje vadi a da nije privatno još bolje. Samo da je nalaz gotov isti dan. 

mono1111
    15. Rujan 2017. 11:23

Waiting,
    Drago mi je da je sve proslo dobro ! Odmaraj sad, oporavi se, " zaboravi " i zaokupi se necim drugim...dok ne odes kod R.
    Nikolina, 
    Da li su ref.vrijednosti do cca 22?? To si u Petrovoj radila amh??/ako je to nalaz iz Petrove to je ok nalaz, to je zaliha j.s.i to je sasvim ok !
    Ljube,
    Progesteron se vadi jer u slucaju da je povisen na pocetku ciklusa, postupak se odgadja, zato jer su puno manje sanse da T uspije...mozda ima veze i sa kvalitetom j.s.isto...
    Sophie,
    Ooo jejjj ! Koju stimulaciju si dobila???

• Mama90
    15. Rujan 2017. 11:52

ljube004

waithing žao mi je što ti se to sve događa, odmaraj, ali ne odustaj. Za 3 mj ponovno u borbu.

Ja imam pitanje. Krećem u postupak 24.09. u Petrovu. Zanima me zašto se mora progesteron 2 dc vaditi, to prije u postupcima nisam morala. I zanima me dali koja zna gdje u Slavoniji ( Osijek, Vinkovci, Vukovar, Županja, Slavonski Brod) to vade privatno da bude gotovo isti dan? Ako netko zna da se negdje vadi a da nije privatno još bolje. Samo da je nalaz gotov isti dan.

U kbc os, gotovo isti dan

15. Rujan 2017. 13:09

mono1111

Waiting,
    Drago mi je da je sve proslo dobro ! Odmaraj sad, oporavi se, " zaboravi " i zaokupi se necim drugim…dok ne odes kod R.
    Nikolina,
    Da li su ref.vrijednosti do cca 22?? To si u Petrovoj radila amh??/ako je to nalaz iz Petrove to je ok nalaz, to je zaliha j.s.i to je sasvim ok !
    Ljube,
    Progesteron se vadi jer u slucaju da je povisen na pocetku ciklusa, postupak se odgadja, zato jer su puno manje sanse da T uspije…mozda ima veze i sa kvalitetom j.s.isto…
    Sophie,

Hvala mono... kako si ti?? Weiting o d maraj i drzi se...

mono1111
    15. Rujan 2017. 14:17

Nikolina25

mono1111

Waiting,
    Drago mi je da je sve proslo dobro ! Odmaraj sad, oporavi se, " zaboravi " i zaokupi se necim drugim…dok ne odes kod R.
    Nikolina,
    Ljube,
    Progesteron se vadi jer u slucaju da je povisen na pocetku ciklusa, postupak se odgadja, zato jer su puno manje sanse da T uspije…mozda ima veze i sa kvalitetom j.s.isto…
    Sophie,

Hvala mono… kako si ti?? Weiting o d maraj i drzi se…

Pa valjdada ok, ni sama ne znam...u velikom strahu ! Na uzv idem tek za malo manje od 2 tjedna 😢😢😢

• Cvjetic
    15. Rujan 2017. 16:01

Pozdrav svim curama i zelim da sta prije ugledate +,ja bila na konzultacijama,krenula radit nalaze,pa cemo vidjet sta ce dr.rec.muzevi nalazi dobri,a ja imam policisticne jajnike,imamo jedno dijete,drugo nas nekako nece.

• Cvjetic
    15. Rujan 2017. 16:02

Ima koja cura iz Ri

Sophie
    15. Rujan 2017. 20:57

Dobila ovaleap 300 dnevno, do nedjelje pa cemo vidjet za dalje...toliko sam neopterećena ovaj put da mi sve čudno, sam nek potraje 😂😂
    Kak si ti Mono?
    Waithing drži se!
    Ostale cure, sretnooooo 😊

s0102
    15. Rujan 2017. 21:40

waithing

Evo curke gotovo..kaze doktorica da je vec se poceo sam cistit da je dala sve od sebe da minimalno osteti endometrij i da je brzo bilo gotovo…no naravno pauza kaze 3mj.mislim da ce bit malo duzaaaa…
    Lezim jos u bolnici..ok sam ne boli

Draga... zelim ti brz oporavak... 😙😙❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.