Evo curke gotovo..kaze doktorica da je vec se poceo sam cistit da je dala sve od sebe da minimalno osteti endometrij i da je brzo bilo gotovo...no naravno pauza kaze 3mj.mislim da ce bit malo duzaaaa...
Lezim jos u bolnici..ok sam ne boli
waithing
waithing žao mi je što ti se to sve događa, odmaraj, ali ne odustaj. Za 3 mj ponovno u borbu.
Ja imam pitanje. Krećem u postupak 24.09. u Petrovu. Zanima me zašto se mora progesteron 2 dc vaditi, to prije u postupcima nisam morala. I zanima me dali koja zna gdje u Slavoniji ( Osijek, Vinkovci, Vukovar, Županja, Slavonski Brod) to vade privatno da bude gotovo isti dan? Ako netko zna da se negdje vadi a da nije privatno još bolje. Samo da je nalaz gotov isti dan.
Waiting,
Drago mi je da je sve proslo dobro ! Odmaraj sad, oporavi se, " zaboravi " i zaokupi se necim drugim...dok ne odes kod R.
Nikolina,
Da li su ref.vrijednosti do cca 22?? To si u Petrovoj radila amh??/ako je to nalaz iz Petrove to je ok nalaz, to je zaliha j.s.i to je sasvim ok !
Ljube,
Progesteron se vadi jer u slucaju da je povisen na pocetku ciklusa, postupak se odgadja, zato jer su puno manje sanse da T uspije...mozda ima veze i sa kvalitetom j.s.isto...
Sophie,
Ooo jejjj ! Koju stimulaciju si dobila???
waithing žao mi je što ti se to sve događa, odmaraj, ali ne odustaj. Za 3 mj ponovno u borbu.
Ja imam pitanje. Krećem u postupak 24.09. u Petrovu. Zanima me zašto se mora progesteron 2 dc vaditi, to prije u postupcima nisam morala. I zanima me dali koja zna gdje u Slavoniji ( Osijek, Vinkovci, Vukovar, Županja, Slavonski Brod) to vade privatno da bude gotovo isti dan? Ako netko zna da se negdje vadi a da nije privatno još bolje. Samo da je nalaz gotov isti dan.
U kbc os, gotovo isti dan
Waiting,
Drago mi je da je sve proslo dobro ! Odmaraj sad, oporavi se, " zaboravi " i zaokupi se necim drugim…dok ne odes kod R.
Nikolina,
Da li su ref.vrijednosti do cca 22?? To si u Petrovoj radila amh??/ako je to nalaz iz Petrove to je ok nalaz, to je zaliha j.s.i to je sasvim ok !
Ljube,
Progesteron se vadi jer u slucaju da je povisen na pocetku ciklusa, postupak se odgadja, zato jer su puno manje sanse da T uspije…mozda ima veze i sa kvalitetom j.s.isto…
Sophie,
Hvala mono... kako si ti?? Weiting o d maraj i drzi se...
Waiting,
Drago mi je da je sve proslo dobro ! Odmaraj sad, oporavi se, " zaboravi " i zaokupi se necim drugim…dok ne odes kod R.
Nikolina,
Ljube,
Progesteron se vadi jer u slucaju da je povisen na pocetku ciklusa, postupak se odgadja, zato jer su puno manje sanse da T uspije…mozda ima veze i sa kvalitetom j.s.isto…
Sophie,
Hvala mono… kako si ti?? Weiting o d maraj i drzi se…
Pa valjdada ok, ni sama ne znam...u velikom strahu ! Na uzv idem tek za malo manje od 2 tjedna 😢😢😢
Pozdrav svim curama i zelim da sta prije ugledate +,ja bila na konzultacijama,krenula radit nalaze,pa cemo vidjet sta ce dr.rec.muzevi nalazi dobri,a ja imam policisticne jajnike,imamo jedno dijete,drugo nas nekako nece.
Dobila ovaleap 300 dnevno, do nedjelje pa cemo vidjet za dalje...toliko sam neopterećena ovaj put da mi sve čudno, sam nek potraje 😂😂
Kak si ti Mono?
Waithing drži se!
Ostale cure, sretnooooo 😊
Evo curke gotovo..kaze doktorica da je vec se poceo sam cistit da je dala sve od sebe da minimalno osteti endometrij i da je brzo bilo gotovo…no naravno pauza kaze 3mj.mislim da ce bit malo duzaaaa…
Lezim jos u bolnici..ok sam ne boli
Draga... zelim ti brz oporavak... 😙😙❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji