Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    15. Rujan 2017. 21:40

Sophie

Dobila ovaleap 300 dnevno, do nedjelje pa cemo vidjet za dalje…toliko sam neopterećena ovaj put da mi sve čudno, sam nek potraje 😂😂
    Kak si tiMono?Waithing drži se!
    Ostale cure, sretnooooo 😊

Sophie… sreeeetnoooo… 😉

s0102
    15. Rujan 2017. 21:42

Cvjetic

Ima koja cura iz Ri

Ja sam iz Ri... kod koga si?

• Cvjetic
    16. Rujan 2017. 07:53

s0102

Cvjetic

Ima koja cura iz Ri

Ja sam iz Ri… kod koga si?

Kod dr.Manestra.ti?

s0102
    16. Rujan 2017. 08:47

Cvjetic

s0102

Cvjetic

Ima koja cura iz Ri

Kod dr.Manestra.ti?

Trenutno idem privatno u zg... a bila sam u 2 postupka kod dr Vlasica.... 
    Ostala su mi jos 2 i dvoumim  se da li da ih iskoristim u Ri.. mislim da trenutno ima previse ljudi i da manestar sve to ne moze dobro odraditi..
    Iako ti ako si vec bila trudna pretpostavljam da ce to nekako lakse kod tebe biti... ☺ i da ce ti odmah uspjeti

• Cekalica123
    16. Rujan 2017. 09:17

Sophie sretno, evo i ja krenula s bocama jucer 😊

Sophie
    16. Rujan 2017. 09:56

Hvala cekalica 😊 Sretno i tebi! Bit će nam termin par dana razlike 😜😜

mono1111
    16. Rujan 2017. 10:57

Sophie i Cekalica,
    Sretnooo !!
    Javii Sophie kakva je situacija sutra s folikulima !!!!

• Cvjetic
    16. Rujan 2017. 12:02

s0102

Cvjetic

s0102

Cvjetic

Ima koja cura iz Ri

Kod dr.Manestra.ti?

Trenutno idem privatno u zg… a bila sam u 2 postupka kod dr Vlasica….
    Ostala su mi jos 2 i dvoumim se da li da ih iskoristim u Ri.. mislim da trenutno ima previse ljudi i da manestar sve to ne moze dobro odraditi..
    Iako ti ako si vec bila trudna pretpostavljam da ce to nekako lakse kod tebe biti… ☺ i da ce ti odmah uspjeti

Hvala ti,nemam neke nade previse ali vidjet cemo,ne zelim se nadam pa se razocarat,jucer sam dobila nalaz hormona,to mi dobro.i ja tebi zelim da ti brzo uspije..a sta se tice ri,ja sam na kozultacije cekala vise od 3 sata,bas je bila guzva..cini mi se da su svi sad presli kod njega a nas je nazalost sve vise.

16. Rujan 2017. 14:31

mono1111

Nikolina25

mono1111

Waiting,
    Drago mi je da je sve proslo dobro ! Odmaraj sad, oporavi se, " zaboravi " i zaokupi se necim drugim…dok ne odes kod R.
    Nikolina,
    Da li su ref.vrijednosti do cca 22?? To si u Petrovoj radila amh??/ako je to nalaz iz Petrove to je ok nalaz, to je zaliha j.s.i to je sasvim ok !
    Ljube,
    Progesteron se vadi jer u slucaju da je povisen na pocetku ciklusa, postupak se odgadja, zato jer su puno manje sanse da T uspije…mozda ima veze i sa kvalitetom j.s.isto…
    Sophie,
    Ooo jejjj ! Koju stimulaciju si dobila???

Hvala mono… kako si ti?? Weiting o d maraj i drzi se…

Pa valjdada ok, ni sama ne znam…u velikom strahu ! Na uzv idem tek za malo manje od 2 tjedna 😢😢😢

Mono ma bit ce sve ok.. Mora bit.. Ja u ponedjeljak idem na konzultacije i krecem onda.. neznam dal da se veselim.. strah me a i sretna sam u isto vrijeme..

s0102
    16. Rujan 2017. 14:45

Cvjetic

s0102

Cvjetic

s0102

Cvjetic

Ima koja cura iz Ri

Kod dr.Manestra.ti?

Trenutno idem privatno u zg… a bila sam u 2 postupka kod dr Vlasica….
    Ostala su mi jos 2 i dvoumim se da li da ih iskoristim u Ri.. mislim da trenutno ima previse ljudi i da manestar sve to ne moze dobro odraditi..
    Iako ti ako si vec bila trudna pretpostavljam da ce to nekako lakse kod tebe biti… ☺ i da ce ti odmah uspjeti

Hvala ti,nemam neke nade previse ali vidjet cemo,ne zelim se nadam pa se razocarat,jucer sam dobila nalaz hormona,to mi dobro.i ja tebi zelim da ti brzo uspije..a sta se tice ri,ja sam na kozultacije cekala vise od 3 sata,bas je bila guzva..cini mi se da su svi sad presli kod njega a nas je nazalost sve vise.

On je jedini ostao tamo... 
    Pripremi se na cekanja i na folikulometrijama... 😐 barem 2-3sata... sto ranije dodes to je bolje... ja sam uvijek dolazila prva u 7... tako da do 9 budem gotova...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.