Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajma22
    14. Rujan 2015. 22:20

Zenice jel ima iko  iskustva sa dvostanicnim embrijem 3 dan imam li truncicu nade jos..

Bety
    15. Rujan 2015. 09:30

Tajma22, mislim da nema pravila i da nade uvijek ima.
    U prvom ciklusu imala sam dva 8-stanični embrija, transfer 3. dan.
    U drugom, 2 blastocite, transfer 5. dan, svi doktori jako zadovoljni, i opet ništa.
    Znam da su neke žene uspjele i s 4-staničnim, 6-staničnim embrijima, kada im nitko nije davao nikakve šanse.
    Sretno!

• tajma22
    15. Rujan 2015. 11:27

Hvala bety..kod nas je se tek 3 dan podijelila na 2 danas cekamo sta ce nam javiti.. barem mala truncica nade da se nesto desava..da nije sve izgubljeno.. budem vam javila   hoce li biti transfera..drzite palceve

• tajma22
    16. Rujan 2015. 09:01

Curke bio je transfer i evo sada cekanje opet..4-stanicni ..

• MARY LOU2
    16. Rujan 2015. 11:12

Lezi na jastuk s guzom. Dva dana ne radi nist, odmaraj!

• tajma22
    16. Rujan 2015. 16:07

U hercegivini draga...privatna klinika..legim odmaram..ma malo ustanem..pa opet legnem..muzic mazi pazi haha mary lou kako si ti....kako vasa mrva..raste li pupa...

• tajma22
    16. Rujan 2015. 16:10

Drzite mi palceve curke moje.. imam lijep osijecaj da ce uspiti... strah me razocarenja...al et pozitivno mislit nista drugo..samo pozitivno...

• MARY LOU2
    16. Rujan 2015. 17:26

Uh, raste. Vec je negdje 12cm. Sad samo nek ti se dalje dijeli i to je to!! 

• tajma22
    17. Rujan 2015. 11:05

Mary superrrrrr...superrrr...jeli imas mucnine kako podnosis....kad si ti osjetila simptome...znam da je glulo pitat to jer je svaka zena drugacija.... al evo hvatam se za slamku...samo da uspijemo...hehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.