Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajma22
    17. Rujan 2015. 11:05

Mary superrrrrr...superrrr...jeli imas mucnine kako podnosis....kad si ti osjetila simptome...znam da je glulo pitat to jer je svaka zena drugacija.... al evo hvatam se za slamku...samo da uspijemo...hehhe

• MARY LOU2
    17. Rujan 2015. 12:48

Par dana prije vadenja bete, imala sam pms grceve, koji su prestali i odmah sam znala da sam trudna jer su mi se uvijek pojacavali i trajali do 2.dana M. Mucnine tek s 6 tj. Do 13.negdje. Sad je ok. 
    Drz se!!!

Jolieka
    17. Rujan 2015. 14:25

Tajma sretno :)   drzim fige da vam ovo uspije...  samo puno vjere draga! 
    Mi jucer bili na UZVu. Sad smo u 9-om tjednu ...  srceko kuca a veliki smo 1.5cm :)    trbuscic mi je nesto porastao :)   ali simptome i dalje nikakve :)    divan osjecaj vidjet kak mrvica mala narasla u ovih 3 tjedna :) i kak srceko lupka unutar tebe :)  jaj cure moje.. toliko sam sretna da ne znam gdje je kraj toj sreci :)

• tajma22
    18. Rujan 2015. 19:23

Hvala vam cure moje....najgore u svemu ato od punlcije pa evo do danas osijecam jajnike...valjda to tako treba biti...al evo danas je punno bolje...povremeno samo osjetim tupu bol ispod pupka negdje pa prestane i sve tako...mozda je cak i od vaginaleta.. ma svasta mi se vrti po glavi vise..to je najgore u svemu..pokusavam ostat pozitivna i mislit pozitivno...
    aaaaaa super curke uzivajte svaki dan dan .. napokon su vam se ostvarili snovi koje dugo cekate...ljubim vas..

Bety
    19. Rujan 2015. 11:35

Tajma22, meni je sestra u Mariboru rekla super stvar: Kad ti je teško do čekanja bete, samo se sjeti da u svemu tome možda nisi sama. A u dvoje je sve lakše.
    Javi se s dobrim vijestima :)

• tajma22
    22. Rujan 2015. 14:58

Dobro ti je rekla sestra...on mi je najveca podrska u svemu.....eee da curke moje jeli rano pravit kucni test 8-9 dan ili da cekam jos..pa sta bog dadne...

Bety
    23. Rujan 2015. 20:13

Tajma22, možda je osmi dan malo prerano. Pričekaj još malo... iako znam da ti je frka

MARY LOU2
    24. Rujan 2015. 09:54

9.dan moze se raditi test kod transfera koji je bio 5.dan nakon oplodnje. Pricekaj do nedjelje. Mene je bilo toliko strah minusa da nisam nit radila test,  14 dana nakon transf.isla sam vadit betu!

Fiolina
    24. Rujan 2015. 14:59

ja sam radila test 11 dan i bio je negativan (2 dan transfer) a na kraju beta bila pozitivna.. znam da nije lako ali izdrzi i pricekaj da se nebi zbedirala bezveze...

Lunale
    25. Rujan 2015. 07:49

Pozdrav svima! 
    Nova sam na forumu i nakon 3 neuspjele inseminacije sam usred IVF postupka. U srijedu sam odradila punkciju pod opcom, jucer su mi javili da imam 13 oplodjenih js a danas ce mi javiti tocno detalje i termin transfera (rekli su u sub. ili u pon.). Ovo vjecno iscekivanje je toliko stresno pa se nadam da cu dobiti podrsku od vas, a i vi od mene. Nije lako prolazit ovo sam, sve je lakse i ljepse u drustvu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI