Par dana prije vadenja bete, imala sam pms grceve, koji su prestali i odmah sam znala da sam trudna jer su mi se uvijek pojacavali i trajali do 2.dana M. Mucnine tek s 6 tj. Do 13.negdje. Sad je ok.
Drz se!!!
Tajma sretno :) drzim fige da vam ovo uspije... samo puno vjere draga!
Mi jucer bili na UZVu. Sad smo u 9-om tjednu ... srceko kuca a veliki smo 1.5cm :) trbuscic mi je nesto porastao :) ali simptome i dalje nikakve :) divan osjecaj vidjet kak mrvica mala narasla u ovih 3 tjedna :) i kak srceko lupka unutar tebe :) jaj cure moje.. toliko sam sretna da ne znam gdje je kraj toj sreci :)
Hvala vam cure moje....najgore u svemu ato od punlcije pa evo do danas osijecam jajnike...valjda to tako treba biti...al evo danas je punno bolje...povremeno samo osjetim tupu bol ispod pupka negdje pa prestane i sve tako...mozda je cak i od vaginaleta.. ma svasta mi se vrti po glavi vise..to je najgore u svemu..pokusavam ostat pozitivna i mislit pozitivno...
aaaaaa super curke uzivajte svaki dan dan .. napokon su vam se ostvarili snovi koje dugo cekate...ljubim vas..
Tajma22, meni je sestra u Mariboru rekla super stvar: Kad ti je teško do čekanja bete, samo se sjeti da u svemu tome možda nisi sama. A u dvoje je sve lakše.
Javi se s dobrim vijestima :)
Dobro ti je rekla sestra...on mi je najveca podrska u svemu.....eee da curke moje jeli rano pravit kucni test 8-9 dan ili da cekam jos..pa sta bog dadne...
Tajma22, možda je osmi dan malo prerano. Pričekaj još malo... iako znam da ti je frka
ja sam radila test 11 dan i bio je negativan (2 dan transfer) a na kraju beta bila pozitivna.. znam da nije lako ali izdrzi i pricekaj da se nebi zbedirala bezveze...
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu i nakon 3 neuspjele inseminacije sam usred IVF postupka. U srijedu sam odradila punkciju pod opcom, jucer su mi javili da imam 13 oplodjenih js a danas ce mi javiti tocno detalje i termin transfera (rekli su u sub. ili u pon.). Ovo vjecno iscekivanje je toliko stresno pa se nadam da cu dobiti podrsku od vas, a i vi od mene. Nije lako prolazit ovo sam, sve je lakse i ljepse u drustvu :)
Zenice eto izdrzala sam 11 dana i jutros piskila i 0 nista negativno.... e nema vise...nema sanse da cu radit vise...sad mogu samo cekati cudo da se desi i da neprocurim...danas 29 d ciklusa a inace je 26...prosli mj..24d.uzasno se osjecam iznutra...al evo pokusat cu ostat pozitivna...mozda se cuda desavaju mozda ce i meni bit kao i tebi Fiona...
Lunale samo se opusti imas podrsku od sviju tu...samo se opusti to je najvaznije u svemu..drzim fige
Sortiraj odgovore
Najstariji