Evo ja sam super... odmaram se i kupam.. 😂😂 hvala na pitanju...
Kako si ti mono?
Jooj...ja ne znam kak cu docekat slijedeci ultrazvuk koji je za TRI tjedna...vec sad mi se cini vjecnost a tek su tri dana prosla uzas...
Stalno osluskujem simptome al nista..tu i tamo nesto lagano probode u trbuhu ...
Ujutro sam imala bas iscjedan neki vodenkasti sad nista...
I mi smo trebali za vikend na more ali znam da se ne bi mogla opustit pa smo odustali...a i daleko mi putovat imamo skoro pet sati voznje do vikendice pa mi to isto tlaka jer i inace imam problema sa mucninom u voznji....
waithing
Znaci ovo se moze samo meni valjda dogodit 😏
Prekjučer štoperica, danas u 7:15 dođem na ultrazvuk, folikul je tu, ide aspiracija, čekam sat vremena, na redu sam, krene sve, al ipak ne, taman je bila ovulacije, budemo napravili inseminaciju
😣😣😣
Isssss Sophieeee, pa ne znam sto bi rekla stvarno ! Znaci upravo se O dogodila, jojjjjjjjjjjj, a nista inseminacija opet ! Drzim fige da uspije !
S0102, bas lijepo !! Uzivaj, odmori see !
Ja se jucer nisam javljala...spavala sam pop, probudila sam se i krenulo mi je rozo krvarenje koje se pretvorilo u pravu svjezu krv, cak sam normalni ulozak stavila koliko je to curilo...mislila sam gotovo je naravno, jos sam i bolove imala u donjem dijelu trbuha.
Otisla na hitnu, bila je jedna divna specijalizantica, da bar svi dokt.i kasnije ostanu tak super...izasla je na hodnik tj.u cekaonu jer je vec vidjela po papirima da sam bila i sve...i odmah sam joj rekla kako svakako zelim izbjeci kiretazu jer sam ih vec imala 4....itd, rekla je svakako da !
Ugl.srce na uzv i dalje kuca, crl je 0,88 cm, znaci narastao je do jucer....nista mi nije rekla sto ne znam...sad cekam.....ne sluti mi na dobro jer imam bolove jace nego do sad, ledja tj donji dio ledja me boli, cicke me skoro uopce ne bole...i znam i osjecam da to nije dobar znak.
Isto tako mi je i prvi put bilo, isto je srce kucalo dok sam krvarila 6 dana, a tad kad sam pocela krvariti je plod i prestao sda razvojem, crl je bio 2 mm.
Dns je prisutna smedja sukrvica, bar do sada ali.lezim cijelo vrijeme pa vjerovatno i zato...
Mono draga nebi ti bila u koži. Ne znam što pametno reći osim da izdržiš i ostaneš normalna. Velika je to sve muka, budi jaka! Bit će što mora biti, a može još sve na dobro izać pa ćemo vjerovati u to 🤗😘
Isssss Sophieeee, pa ne znam sto bi rekla stvarno ! Znaci upravo se O dogodila, jojjjjjjjjjjj, a nista inseminacija opet ! Drzim fige da uspije !
S0102, bas lijepo !! Uzivaj, odmori see !
Ja se jucer nisam javljala…spavala sam pop, probudila sam se i krenulo mi je rozo krvarenje koje se pretvorilo u pravu svjezu krv, cak sam normalni ulozak stavila koliko je to curilo…mislila sam gotovo je naravno, jos sam i bolove imala u donjem dijelu trbuha.
Otisla na hitnu, bila je jedna divna specijalizantica, da bar svi dokt.i kasnije ostanu tak super…izasla je na hodnik tj.u cekaonu jer je vec vidjela po papirima da sam bila i sve…i odmah sam joj rekla kako svakako zelim izbjeci kiretazu jer sam ih vec imala 4….itd, rekla je svakako da !
Ugl.srce na uzv i dalje kuca, crl je 0,88 cm, znaci narastao je do jucer….nista mi nije rekla sto ne znam…sad cekam…..ne sluti mi na dobro jer imam bolove jace nego do sad, ledja tj donji dio ledja me boli, cicke me skoro uopce ne bole…i znam i osjecam da to nije dobar znak.
Isto tako mi je i prvi put bilo, isto je srce kucalo dok sam krvarila 6 dana, a tad kad sam pocela krvariti je plod i prestao sda razvojem, crl je bio 2 mm.
Dns je prisutna smedja sukrvica, bar do sada ali.lezim cijelo vrijeme pa vjerovatno i zato…
Mono draga ne znam sto reci...koliko je ovo sve tesko i iscrpljujuce, koliko zivaca potrosi ne zna nitko tko to nije prosao...
Nadam se da ce sve biti u redu unatoc pocetnim problemima....kad onda opet imas ultrazvuk ili sto ti je sad ciniti osim cekati? 😙😙😙❤
waithing
Ah..cure, tnx ! Ne znam sto reci.
Rekla je redovan uzv radi sto manje ginekoloskih pregleda...a uvijek kad dodjem na hitnu me bas gledaju sa onim speculima, i rade pregled da se vidi jesam.li otvorena dok na mom odjelu samo uzv rade sto je super ! Mislim ovako rano rade uzv samo.
Tako da, vidjeti cu, ako bude opet nesto, jako krvarenje ili sl.otici cu prije...vidjeti cu kako se budem osjecala.
Sortiraj odgovore
Najstariji