Da li musko mora imati mikrobioloski nalaz ejakulata na Vuku ili samo spermiogram?
Ja tek startam na VV i trebali smo samo spermiogram.
Cure, sretno vam !!!
S0102, ti si kod L.?? Nisi u bolnici jelda?
Ja sam isla na FET, cekala da se ova zalost od mog endometrija ne zadeblja, ja sam cak imala O s visokim.dozama estrofema, cekali su da folikul pukne i tad su odredili nulti dan, uveli mi utrogestane i 5 dana nakon FET.
Znaci svakako se ceka da folikul pukne ako ce biti O, a ako nema folikula ni O , kao Waiting onda odrede po debljini endometrija kada ce biti ! Ja sam morala cekati i jedno i drugo.
Da… imam zmrzlice kod njega 😊
Vidjet cemo sto ce on reci…
Ako ne upali i ja se vracam opet u bolnicu… 😢 ali mi muka od toga… u prosla dva stimulirana jedva sam za transfer imala.. s time da sam u drugom u bolnici imala 10 oplodenih stanica… i ostala jedna brizna za transfer… ali to je bolnica…. 😐😐
Aha, u Ri jelda si bila??
Ne bi li ti uvazili protokol koji si imala.kod L?? Mislim da ti daju istu stimulaciju na koju si provjereno dobro reagirala??
Dns mi je Sophie pricala o tome nesto….da uvaze i prepisu protokol ako je bio uspjesan!
Naravno, drzim figeeeee da uspije i da je to to !
Koliko imas zaledjenih?
Da da Ri... imala sam ja gotovo isti protokol kod Lucija kao i u bolnici... samo sto su mi u bolnici prema njemu pre rano radili punkcije... oko 11 tog dana...
Reci cu im kad krenem...
Ali se nadam da ce se moj paket zmrzlica sad u 9tom mjesecu uhvatiti 😂
Cure, sretno vam !!!
S0102, ti si kod L.?? Nisi u bolnici jelda?
Ja sam isla na FET, cekala da se ova zalost od mog endometrija ne zadeblja, ja sam cak imala O s visokim.dozama estrofema, cekali su da folikul pukne i tad su odredili nulti dan, uveli mi utrogestane i 5 dana nakon FET.
Znaci svakako se ceka da folikul pukne ako ce biti O, a ako nema folikula ni O , kao Waiting onda odrede po debljini endometrija kada ce biti ! Ja sam morala cekati i jedno i drugo.
Da… imam zmrzlice kod njega 😊
Vidjet cemo sto ce on reci…
Ako ne upali i ja se vracam opet u bolnicu… 😢 ali mi muka od toga… u prosla dva stimulirana jedva sam za transfer imala.. s time da sam u drugom u bolnici imala 10 oplodenih stanica… i ostala jedna brizna za transfer… ali to je bolnica…. 😐😐
Aha, u Ri jelda si bila??
Ne bi li ti uvazili protokol koji si imala.kod L?? Mislim da ti daju istu stimulaciju na koju si provjereno dobro reagirala??
Dns mi je Sophie pricala o tome nesto….da uvaze i prepisu protokol ako je bio uspjesan!
Naravno, drzim figeeeee da uspije i da je to to !
Koliko imas zaledjenih?
Da da Ri… imala sam ja gotovo isti protokol kod Lucija kao i u bolnici… samo sto su mi u bolnici prema njemu pre rano radili punkcije… oko 11 tog dana…
Reci cu im kad krenem…
Ali se nadam da ce se moj paket zmrzlica sad u 9tom mjesecu uhvatiti 😂
Sretnooooo !
Mono, dođem ja danas u 7:32 prijavit se na šalter kad mi kaže "vec su vas zvali🙄" 😂😂😂😂😂😂 iz krajnosti u krajnost
Uglavnom, čekam da mi jave dal ide danas štoperica il sutra inseminacija...
Mono, dođem ja danas u 7:32 prijavit se na šalter kad mi kaže "vec su vas zvali🙄" 😂😂😂😂😂😂 iz krajnosti u krajnost
Uglavnom, čekam da mi jave dal ide danas štoperica il sutra inseminacija…
Hahahahhaha, pa ovo je stvarno presmjesnooo !!! Hahahhha
Vadila si E2??
Koliko je mm folikul? Tko ti je dns bio??
Da da e2, čini mi se da je rekla 14x nesto mm i da je end super, čini mi se preko 7 mm
Vratila se Lana..
Mislim da bi moglo doc do prirodnjaka, danas mi je 10.dan. U 7mj mi je slično bilo jedino kaj je trebalo Napravit punkciju 12.dan što sad stignemo
12. Dan mi vec krene e2 padat
Eto nadam se da će mi se to sve posložit pa da se nesto krene događat napokon
Da da e2, čini mi se da je rekla 14x nesto mm i da je end super, čini mi se preko 7 mm
Vratila se Lana..
Mislim da bi moglo doc do prirodnjaka, danas mi je 10.dan. U 7mj mi je slično bilo jedino kaj je trebalo Napravit punkciju 12.dan što sad stignemo
12. Dan mi vec krene e2 padat
Eto nadam se da će mi se to sve posložit pa da se nesto krene događat napokon
I ja mislim da ce dobitno biti, ovaj prirodnjak !
Javiiiii kad saznas dns !
Sretnooooo
Tnx cure 😘
Riječi su vam se pozlatile pa shodno tome ide danas štoperica u 21h! 🎉
Tnx cure 😘
Riječi su vam se pozlatile pa shodno tome ide danas štoperica u 21h! 🎉
Sretnooo 🎉🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji