Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Kolovoz 2017. 21:24

Cure, sretno vam !!!
    S0102, ti si kod L.?? Nisi u bolnici jelda?
    Ja sam isla na FET, cekala da se ova zalost od mog endometrija ne zadeblja, ja sam cak imala O s visokim.dozama estrofema, cekali su da folikul pukne i tad su odredili nulti dan, uveli mi utrogestane i 5 dana nakon FET. 
    Znaci svakako se ceka da folikul pukne ako ce biti O, a ako nema folikula ni O , kao Waiting onda odrede po debljini endometrija kada ce biti ! Ja sam morala cekati i jedno i drugo.

s0102
    21. Kolovoz 2017. 21:35

mono1111

Cure, sretno vam !!!
    Ja sam isla na FET, cekala da se ova zalost od mog endometrija ne zadeblja, ja sam cak imala O s visokim.dozama estrofema, cekali su da folikul pukne i tad su odredili nulti dan, uveli mi utrogestane i 5 dana nakon FET.
    Znaci svakako se ceka da folikul pukne ako ce biti O, a ako nema folikula ni O , kao Waiting onda odrede po debljini endometrija kada ce biti ! Ja sam morala cekati i jedno i drugo.

Da... imam zmrzlice kod njega 😊
    Vidjet cemo sto ce on reci...
    Ako ne upali i ja se vracam opet u bolnicu... 😢 ali mi muka od toga... u prosla dva stimulirana jedva sam za transfer imala.. s time da sam u drugom u bolnici imala 10 oplodenih stanica... i ostala jedna brizna za transfer... ali to je bolnica.... 😐😐

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 00:40

s0102

mono1111

Cure, sretno vam !!!

Da… imam zmrzlice kod njega 😊
    Vidjet cemo sto ce on reci…
    Ako ne upali i ja se vracam opet u bolnicu… 😢 ali mi muka od toga… u prosla dva stimulirana jedva sam za transfer imala.. s time da sam u drugom u bolnici imala 10 oplodenih stanica… i ostala jedna brizna za transfer… ali to je bolnica…. 😐😐

Aha, u Ri jelda si bila?? 
    Ne bi li ti uvazili protokol koji si imala.kod L?? Mislim da ti daju istu stimulaciju na koju si provjereno dobro reagirala??
    Dns mi je Sophie pricala o tome nesto....da uvaze i prepisu protokol ako je bio uspjesan!
    Naravno, drzim figeeeee da uspije i da je to to !
    Koliko imas zaledjenih?

22. Kolovoz 2017. 06:50

Mono da li ti jos pijes šest estrofema? Meni je rekla da sad pijem po dva na dan pa do kraja tjedna potpuno ukinem estrofem...

waithing

22. Kolovoz 2017. 06:54

Kengurica

Da li musko mora imati mikrobioloski nalaz ejakulata na Vuku ili samo spermiogram?

Mi smo imali jer smo prije bili u vinogradskoj a tamo pod obavezno traze bakt.analizu ejakulata...
    Spermiogram mora biti njihov pa je muz ponavljao nalaz a bakteriolosku analizu nije ponavljao a mozda zato jer ju na vv ni ne rade...stvarno sad ne znam...

waithing

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 10:03

Waiting,
    Da, pijem i dalje toliko. Nekako mi se cini da ce me sigurno ostaviti do 12 tt na Estrofemu, nije ni rijeci sad bilo da mi ukinu.

22. Kolovoz 2017. 11:07

mono1111

Waiting,
    Da, pijem i dalje toliko. Nekako mi se cini da ce me sigurno ostaviti do 12 tt na Estrofemu, nije ni rijeci sad bilo da mi ukinu.

Meni je nesto pricala ako je musko dijete da nije dobro ga dugo piti tj.nakon 12-og tjedna a do tad da se moze pit

waithing

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 11:11

waithing

mono1111

Waiting,

Meni je nesto pricala ako je musko dijete da nije dobro ga dugo piti tj.nakon 12-og tjedna a do tad da se moze pit

Zasto??? 

22. Kolovoz 2017. 11:20

mono1111

waithing

mono1111

Waiting,

Zasto???

Zbog razvoja muskog spolnog organa da nije dobro

waithing

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 11:38

waithing

mono1111

waithing

mono1111

Waiting,

Zasto???

Zbog razvoja muskog spolnog organa da nije dobro

Aha...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.