Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    21. Srpanj 2017. 08:45

Rijecka bolnica... poliklinika... zgrada preko puta ginekologije... prizemlje lijevo... moras uzeti broj kad dodes...
    Ujutro su velike guzve... najbolje ti onda oko 9,9i pol doc...
    Meni je dr rekao bez mora zbog terapije... i soc gin mi je rekla bez kupanja...

21. Srpanj 2017. 09:03

mono1111

s0102

mono1111

Cure,
    Jeste vi u nekim zatvorenim grupama na facebooku?? Sto se tice IVF i takvih stvari??
    Ja sam neki dan napravila profil iskljucivo kako bi se prikljucila nekim grupama.

Ja sam samo tu… 😂😂😂 dovoljno mi je…

Imas privatno u Medicu..ne znam za cijenu… pogledaj na netu…
    Mozes s uputnicom… nalaz ti je gotov u 13 isti dan… ne salju na mail… vadenje krvi je od 7 -11.. ja mislim.. do 10 je sigurno… popijes kavu u gradu i gotov ti je nalaz… 😉

Gdje na uputnicu???
    Tnx !
    Ne znam jesam li vas pitala vec, jeste se ili hocete li se kupati u moru dok cekate betu??

Ja sam se lani kupala nakon transfera
    A rezultat znas😮
    Sad dal to ima veze nema ne znam...i.nekidan je zenska sestru na vv pitala da bi isla ma more dan nakon transfera isto joj je rekla da bolje ne zbog tog jer je ovaj mjesec bila i u postupku pa su joj jajnici jos uvecani..a sad kad je FET ne znam....
    Napravi najbolje sto sama mislis da je ispravno i da si me bi nesto predbacivala kasnije....

waithing

MiuMau
    21. Srpanj 2017. 09:27

Ja sam dobila zabranu svega, kupanja, vjezbanja, odnosa... tak da mi je sad plafon prosetati oko zgrade... al to je zbog jajnika koji su sad velicine grejpa... veli jedan nagli ili krivi potez, jajnik moze puknut ili se zavrnut... A za fet ne znam..  svakako malo lakse sa svime...

mono1111
    21. Srpanj 2017. 11:13

Pitati cu u svakom slucaju dokt.ako UOPCE dodje do transfera ! Bila sam dns, prisutno je sad navodno zuto tijelo i opet sam vadila progesteron da se vidi da li je to folikul puknuo i po tome ce se odrediti fet ali za sada bi trebao biti u utorak ! Endo mi je 6,8 ili6,9 mm, ali je rekla da je to normalno jer se kao stanjuje nakon O.
    Dajte mi pls ponovno recite, kako se ponasa endometrij nakon O??? 
    S0102, tnx !

21. Srpanj 2017. 12:08

mono1111

Pitati cu u svakom slucaju dokt.ako UOPCE dodje do transfera ! Bila sam dns, prisutno je sad navodno zuto tijelo i opet sam vadila progesteron da se vidi da li je to folikul puknuo i po tome ce se odrediti fet ali za sada bi trebao biti u utorak ! Endo mi je 6,8 ili6,9 mm, ali je rekla da je to normalno jer se kao stanjuje nakon O.
    S0102, tnx !

Ja sad OPET pitam idto ali.....otkud ovulacija uz sest estfofema na dan koje pijes od pocetka ciklusa...
    Ja ne znam...meni je doktorica rekla da se uz njega endic deblja i kad se zdeblja do nekih 8-9ide transfer i dalje se endometrij deblja i sama mi je rekla da ce mi do teansfera biti preko deset..i bio je..
    I uostalom..ako ona smatra da je tebi ovulacija prosla ti si vec trebala od tog dana kad je po njoj bila ta ovulacija poceti s utrogestanom i pet dana nakon te ovulacije je transfer...
    Ja nista ne kuzim....

waithing

21. Srpanj 2017. 12:13

waithing

mono1111

S0102, tnx !

Ja sad OPET pitam idto ali…..otkud ovulacija uz sest estfofema na dan koje pijes od pocetka ciklusa…
    Ja ne znam…meni je doktorica rekla da se uz njega endic deblja i kad se zdeblja do nekih 8-9ide transfer i dalje se endometrij deblja i sama mi je rekla da ce mi do teansfera biti preko deset..i bio je..
    I uostalom..ako ona smatra da je tebi ovulacija prosla ti si vec trebala od tog dana kad je po njoj bila ta ovulacija poceti s utrogestanom i pet dana nakon te ovulacije je transfer…
    Ja nista ne kuzim….

Hocu reci kad je endic nekih osam mm.odredi se da je taj dan ovulacija i pet dana nakon te ovulacije je transfer..tako je kod mene bilo..endom.mi je bio 8.5i rekla je to je ok od sutra pocinjes s utrogestanom i za pet dana transfer...i rekla mi je da ce do transfera biti preko deset mm a ne da ce se stanjivati..i bio je oko 11mm....
    A ako je po njenom ovulacija prosla pa vec je trebala uvesti utrogestan i odrediti dan transfera....

waithing

mono1111
    21. Srpanj 2017. 13:12

Waiting,
    Ne znam, ali bas ne znam sto bi ti rekla !!! Sto bi vise mislila, bas sam iscrpljena.
    Mozda je ona krivo nesto vidjela, da li je moguce zamijeniti nesti drugo za folikul, npr.zuto tijelo jer vrlo vjerovatno je da je to to bilo, zuto tijelo koje je ostalo od prije !
    Ugl.ako cemo tako, onda mi je jucer kakti trebala biti O tj.jucer he endo najdeblji bio, 7,6 mm i po tome se trebalo odrediti, ali ajde jedan dan vise...ne igra ulogu, ako ce u uto biti transfer !
    Pocela sam dns s utrogestanima, ne znam jesam li gore napisala i sa clexanom...makar, mislim da bzvz trosim clexane jer mi se cini da ce se opet stanjivati !
    Ne znam sto bi rekla.......:/
    Vidjeti cu u pon ili uto. Svakako cu u uto traziti uzv prije transfera jer ne kanim baciti dva embrija ako je endo pretanak...

21. Srpanj 2017. 13:39

mono1111

Waiting,
    Ne znam, ali bas ne znam sto bi ti rekla !!! Sto bi vise mislila, bas sam iscrpljena.
    Mozda je ona krivo nesto vidjela, da li je moguce zamijeniti nesti drugo za folikul, npr.zuto tijelo jer vrlo vjerovatno je da je to to bilo, zuto tijelo koje je ostalo od prije !
    Ugl.ako cemo tako, onda mi je jucer kakti trebala biti O tj.jucer he endo najdeblji bio, 7,6 mm i po tome se trebalo odrediti, ali ajde jedan dan vise…ne igra ulogu, ako ce u uto biti transfer !
    Pocela sam dns s utrogestanima, ne znam jesam li gore napisala i sa clexanom…makar, mislim da bzvz trosim clexane jer mi se cini da ce se opet stanjivati !
    Ne znam sto bi rekla…….:/
    Vidjeti cu u pon ili uto. Svakako cu u uto traziti uzv prije transfera jer ne kanim baciti dva embrija ako je endo pretanak…

Bas to svakako trazi ultrazvuk prije..ako se stanjuje onda transfer nema smisla...
    A da li su ti po dva spakirani? 
    Mozda da trazis jedan da ti vrate....

waithing

21. Srpanj 2017. 13:47

waithing

mono1111

Waiting,
    Ugl.ako cemo tako, onda mi je jucer kakti trebala biti O tj.jucer he endo najdeblji bio, 7,6 mm i po tome se trebalo odrediti, ali ajde jedan dan vise…ne igra ulogu, ako ce u uto biti transfer !
    Pocela sam dns s utrogestanima, ne znam jesam li gore napisala i sa clexanom…makar, mislim da bzvz trosim clexane jer mi se cini da ce se opet stanjivati !
    Ne znam sto bi rekla…….:/
    Vidjeti cu u pon ili uto. Svakako cu u uto traziti uzv prije transfera jer ne kanim baciti dva embrija ako je endo pretanak…

Bas to svakako trazi ultrazvuk prije..ako se stanjuje onda transfer nema smisla…
    A da li su ti po dva spakirani?
    Mozda da trazis jedan da ti vrate….

Samo ne mozes ti na dan transfera reci da od transfera odustajes...jer oni njega ujutro odmrznu bar je tako na vv, tj.odmrznu ga par sati prije da vide kako se dalje ponasa i tad ako je ok ide transfer oko 12sati je na vv FET.

waithing

mono1111
    21. Srpanj 2017. 18:20

Waiting,
    Po dva su zaledjena, mislim da je velika sansa da ovaj drugi ako ga ostavim da ne prezivi vise....tako su mi nesto pricali...
    Ajojj, dobro da si mi to rekla ! Sto onda?? Da u pon trazim uzv?? Ne znam hoce li mi ga raditi?? Mislim svakako bi htjela prije transfera uzv !
    Prosli put sam isla na uzv prije ali nisu jos zaledjeni bili.
    Samo moram ispricati sto sam sanjala !!!
    Mislim prestrasno ! Sad popodne !
    Bila sam u Petrovoj na serklazi, vratili su mi embrij star 6 tjedana i vec mu je srce kucalo, promijenili su mi ime u Jadranka - dobila sam napismeno bas, legalno i tako sam se zvala, ofarbali su mi auto u crvenu boju - inace je srebrni !
    Eto sto mi Petrova psihicki radi, ahhahahahahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.