Zoja samo si uzmi vremena koliko treba, odmori i napuni baterije za sljedecu borbu… Iskreno se nadam da ce ti to biti zadnja, da je sljedeci dobitanMono cestitam na endicu, samo jedno po jedno, poslozit ce se to sad…
Waithing sta rece kad piskis prvi test? Imam osjecaj da smo po tom pitanju tu negdje, dobro da drugi dan transfera ne krenemo buckat stapice
S0102 ajde neka se od sretne tri barem jedna uhvati ko da nema sutra i ne pusta do ljeta
Evo mene od gospona P. Sve u redu, narasla gestacijska i zumanjcana, beta prati skolski sve to, samo su jajnici opet poceli rasti i tekucina se skupljat, al to ide tak ak je trudnoca u redu… mozda bolnica koji dan opet ak se pogorsa, al sve mi to lakse podnijet kad znam da je mrva ok i da joj to nemre nastetit.. sljedeci put u srijedu bi trebali vidjeti plod, a mozda i srce veli P.
Jao MiuMau suuper bas mi je dragoooo
Uf danas sam bila u milleru i vec sam gledala u testove al nisam htjela kupiti jer bi vjerojatno vec ujutro jedan popiskila😅😅😅😅
Trudit cu se do ponedjeljka izdrzat to ce mi bit sesti dan nakon transfera..tako mi je prosli put pokazalo sjenu..ma uzassss😂😂😂😂
waithing
MiuMau,
Jejjjj !!! Bas mi je dragooooo ! Navijam da u srijedu srce lijepo kucaaaa !
Waiting, koliko u Mulleru kostaju testovi?? Nikad tamo nisam kupila. Nisam jos odlucila hocu li i ja kao i vi piskiti prije nego sto bi trebala, naravno da sam kod prirodnog planiranja piskilaaaa uvijek !!!!! Ali nekako, razmisljam da ce mi to biti dodatan stres, ne znam ! Ako pokaze negativno biti cu koma, ako pokaze pozitivno ne mora biti da se vas primilo ! Bolje da sam mozda u neznanju tih 14 dana.
Ima koja cura iz Ri ovdje?? S0102??
Gdje mogu privatno betu izvaditi u Ri i koja je cijena?? Ili preko uputnice ali da mi nalazi na mail dodju??? Isti dan naravno, hehe:))
Vjerovatno pocetkom 8 mjeseca idem na Krk, a taman cu tad negdje morati betu izvaditi pa da se pripremim gdje, sto, kako i sl.
MiuMau,
Jejjjj !!! Bas mi je dragooooo ! Navijam da u srijedu srce lijepo kucaaaa !
Waiting, koliko u Mulleru kostaju testovi?? Nikad tamo nisam kupila. Nisam jos odlucila hocu li i ja kao i vi piskiti prije nego sto bi trebala, naravno da sam kod prirodnog planiranja piskilaaaa uvijek !!!!! Ali nekako, razmisljam da ce mi to biti dodatan stres, ne znam ! Ako pokaze negativno biti cu koma, ako pokaze pozitivno ne mora biti da se vas primilo ! Bolje da sam mozda u neznanju tih 14 dana.
Ima koja cura iz Ri ovdje?? S0102??
Gdje mogu privatno betu izvaditi u Ri i koja je cijena?? Ili preko uputnice ali da mi nalazi na mail dodju??? Isti dan naravno, hehe:))
Vjerovatno pocetkom 8 mjeseca idem na Krk, a taman cu tad negdje morati betu izvaditi pa da se pripremim gdje, sto, kako i sl.
U milleru ima po 15kn☺
waithing
Ja sam prek njuskala uzela za 5 kn komad, i to one od 10 jedinica osjetljivosti.. isti dan pokupila i piskala svaki dan, mene to smiruje, imam osjecaj da nes radim, a ne da sam cekam...
Ja sam prek njuskala uzela za 5 kn komad, i to one od 10 jedinica osjetljivosti.. isti dan pokupila i piskala svaki dan, mene to smiruje, imam osjecaj da nes radim, a ne da sam cekam…
Da da tako i ja😅😅😅
waithing
Jojj, meni taj s ebaya uopce nije pokazao, a beta je iduci dan bila 150 !
Te nikako ne zelim.
Do sad mi se Gravignost mini pokazao tocnim, makar kosta isto 14 kn pa mi je svejedno hocu li u Muller ili ljekarnu, hehe, ali nisam jos odlucila hocu li uopce !
Jojj, meni taj s ebaya uopce nije pokazao, a beta je iduci dan bila 150 !
Te nikako ne zelim.
Do sad mi se Gravignost mini pokazao tocnim, makar kosta isto 14 kn pa mi je svejedno hocu li u Muller ili ljekarnu, hehe, ali nisam jos odlucila hocu li uopce !
Da ja uvijek krenem s gravignostom....
Do sad me nije razocarao😩
Kad je beta bila nula nista..kad je pokazao sjenu sesti dan deseti dan je beta bila 160....
waithing
Cure,
Jeste vi u nekim zatvorenim grupama na facebooku?? Sto se tice IVF i takvih stvari??
Ja sam neki dan napravila profil iskljucivo kako bi se prikljucila nekim grupama.
Cure,
Jeste vi u nekim zatvorenim grupama na facebooku?? Sto se tice IVF i takvih stvari??
Ja sam neki dan napravila profil iskljucivo kako bi se prikljucila nekim grupama.
Ja sam samo tu... 😂😂😂 dovoljno mi je...
Imas privatno u Medicu..ne znam za cijenu... pogledaj na netu...
Mozes s uputnicom... nalaz ti je gotov u 13 isti dan... ne salju na mail... vadenje krvi je od 7 -11.. ja mislim.. do 10 je sigurno... popijes kavu u gradu i gotov ti je nalaz... 😉
Cure,
Ja sam samo tu… 😂😂😂 dovoljno mi je…
Imas privatno u Medicu..ne znam za cijenu… pogledaj na netu…
Mozes s uputnicom… nalaz ti je gotov u 13 isti dan… ne salju na mail… vadenje krvi je od 7 -11.. ja mislim.. do 10 je sigurno… popijes kavu u gradu i gotov ti je nalaz… 😉
Gdje na uputnicu???
Tnx !
Ne znam jesam li vas pitala vec, jeste se ili hocete li se kupati u moru dok cekate betu??
Sortiraj odgovore
Najstariji