ja danas bila na uzv.. još se ništa ne vidi :( , a u ponedjeljak je beta bila 450. L mi je rekao da danas idem vidjeti jer bi trebala dns beta biti skoro 2000.. prema transferu i svemu dns bi bilo 5+3.. i sad me je strah da nije nekaj loše.. jel ima još netko iskustva da mu se nije vidlo ništa u 5-om tjednu? i poslali su me opet vadit betu u ponedjeljak iduci.
ej curke, bila sam u utorak na pregledu kod doktorice koja je mjenjala mog ginekologa.. vidjela se mala gestacijska vrecica :) ali me ta glupa dr. tako isprepadala da ništa od toga, da mi je jajnik katastrofa (lijevi je pun cisti, ali kaže dr.L da je to sve normalno nakon ivf), i poslala me u bolnicu na pregled i da opet izvadim betu...ja sam bila luda i tužna u isto vrijeme.... taman srijeda praznik, ko će dočekati četvrtak.. i ajde smiri mene L da je to sve dobro i odem ja u četvrtak ujutro opet izvaditi betu i na pregled kod specijalista (petrova, dr Goluža).. beta 8068, a dr veli pa zakaj su vas poslali? ja reko isprepadala me doktorica i veli da se ne nada nećemu dobrom..pita on koja je ta? :) i kaže sve je to ok za poslije ivfa, da se niš ne brinem i naručio me za 18.8. za uzv i pregled.. tako da sam se umirila malo... a sad u ponedjeljak idem napokon svom ginekologu koji će mi (nadam se) to sve potvrditi i napokon dati moju trudničku knjižicu... javim u svakom slučaju rezultate :D
Jupiiiii...cestitke..sve bude u redu..samo polako..dan po dan..uzivaj u trudnoci
Fiolina,
pa kakva je to doktorica, zna šta je IVF? Užas. Glavno da se vidjela gestacijska, na sljedećem pregledu će ti biti 8.tj. srce će naveliko kucati, jeeee, čestitam, uživaj...
Sortiraj odgovore
Najstariji