Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fiolina
    02. Rujan 2015. 14:34

izgleda da ćemo se opet družiti na ovom forumu.. naime sutra imam kiretažu jer je plod "nestao" iz gestacijske vrećice.. sve je bilo super, prije dva tjedna i srce kucalo a sad odjednom prazna.. :( 

sad malo odmora od svega pa opet po našu bebicu.. 

• Breskvica4
    02. Rujan 2015. 16:01

Pozdrav cure. Nova sam na ovoj temi. Krenuli smo s pretragama. Ici cemo u rijeku kod dr vlasica. Moram izvaditi hormone 3. dc. Imam uputnicu za ob pula. Ali u to vrijeme cemo biti u slavoniji. Da li ce me s tom uputnicom primiti u nekoj dr bolnici?

dana22
    02. Rujan 2015. 22:10

Pozz, imam pitanje. Sljedeci mjesec imam zakazan ivf postupak i zanima me da li moram ici kod svog ginekologa da mi da recept za ampule za injekcije? I sto s iglama i spricama? Znam da sam to trebala pitat doktora ali eto nekako sam zaboravila

Bety
    03. Rujan 2015. 10:28

Mary Lou2 - hvala na odgovoru.
    Ovo mi je drugi ciklus: prvi je bio u Samoboru - neuspješno, zatim u Mariboru - također neuspješno, no ostala je jedna blastocita pa idem na ponovljeni transfer početkom 10. mj.
    Jedni moji poznanici nisu imali sreće s odmrznutim embrijem pa je i cijela priprema bila uzaludna, no dobro...

Fiolina
    03. Rujan 2015. 19:53

dana22 nemoraš ništa tražiti, sve dobiješ...

MaryLou2 a eto neznam.. :( oni kažu da se plod rastopio..očito nije bilo suđeno..bolje i tako nego da mi se beba rodi boelsna.. sad se oporavljam od kiretaže koji dan.. pa onda malo odmora od svega toga..

Fiolina
    04. Rujan 2015. 09:12

kad kreneš u postupak oni će ti sve dati kaj trebaš.. na konzultacijama ne dobiješ ništa.. sa prvim danom menstruacije se javljas doktoru i dalje se sve dogovarate.. neznam u kojoj si fazi sada..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.