Pozdrav svima, nova sam na ovom forumu
Kako se sada spremam na ponovljeni transfer u Mariboru - ostao nam je jedna zamrznuta blastica - zna li netko kakve su šanse. Čula sam da je samo 20 posto odmrznutih embrija uspješno za transfer.
Hvala
Pozdrav svima, nova sam na ovom forumu
Kako se sada spremam na ponovljeni transfer u Mariboru - ostao nam je jedna zamrznuta blastica - zna li netko kakve su šanse. Čula sam da je samo 20 posto odmrznutih embrija uspješno za transfer.
Hvala
Dobrodošla, nije istina, gotove sve kvalitetne blastice se uspješno odmrznu. Jedna naša sada je stara 14 tj. i raste... . Nama je uspjelo iz druge, prirodni ciklus, 1 smrzlić! Prvi put u stimuliranom ciklusu nije uspjelo, možda zbog viška hormona.
Sretno!!!
izgleda da ćemo se opet družiti na ovom forumu.. naime sutra imam kiretažu jer je plod "nestao" iz gestacijske vrećice.. sve je bilo super, prije dva tjedna i srce kucalo a sad odjednom prazna.. :(
sad malo odmora od svega pa opet po našu bebicu..
Fiolina, žao mi je...pa kako je to moguće? Šta su ti točno rekli? :(
Pozdrav cure. Nova sam na ovoj temi. Krenuli smo s pretragama. Ici cemo u rijeku kod dr vlasica. Moram izvaditi hormone 3. dc. Imam uputnicu za ob pula. Ali u to vrijeme cemo biti u slavoniji. Da li ce me s tom uputnicom primiti u nekoj dr bolnici?
Pozz, imam pitanje. Sljedeci mjesec imam zakazan ivf postupak i zanima me da li moram ici kod svog ginekologa da mi da recept za ampule za injekcije? I sto s iglama i spricama? Znam da sam to trebala pitat doktora ali eto nekako sam zaboravila
Mary Lou2 - hvala na odgovoru.
Ovo mi je drugi ciklus: prvi je bio u Samoboru - neuspješno, zatim u Mariboru - također neuspješno, no ostala je jedna blastocita pa idem na ponovljeni transfer početkom 10. mj.
Jedni moji poznanici nisu imali sreće s odmrznutim embrijem pa je i cijela priprema bila uzaludna, no dobro...
dana22 nemoraš ništa tražiti, sve dobiješ...
MaryLou2 a eto neznam.. :( oni kažu da se plod rastopio..očito nije bilo suđeno..bolje i tako nego da mi se beba rodi boelsna.. sad se oporavljam od kiretaže koji dan.. pa onda malo odmora od svega toga..
Aha, jel sam onda to trebala dobit kad sam bila na dogovoru? Morat cu sljedeci tjedan ponovo otici
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji