Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajma22
    17. Srpanj 2015. 14:16

Rory bit ce drugi put..nemoj bit tuzna..sad skupljaj snagu za iduci pokusaj... nek nam mary bude uzor..uspjelo je njoj i jos puno zenica..samo polako..doci ce i nase vrijeme za malog andjela...

• rory82
    18. Srpanj 2015. 12:21

Hvala cure, divne ste :* Imamo srećom još 3 zamrznute blastociste. Ma danas sam dobro psihički, ali dobila sam, tako da imam užasne bolove, ne pomaže niti nalgesin forte.....a dobro...proći će i to :)

• rory82
    20. Srpanj 2015. 19:21

Je li stvarno lakše? uopce ne znam proceduru kod zamrznutih.... čekamo 9 mjesec jer je dr na godišnjem. mi smo kod dr Lučingera

• tajma22
    20. Srpanj 2015. 23:04

Mary rory....kakvih nuspojava????haha aaa superrr znaci rory u 9 mj.imamo jos jedan plusic od tebe...a ja hmm ja jos uvijek cekam....

• pepa32
    23. Srpanj 2015. 13:54

Žene drage samo naprijed, bez posustajanja! Mi smo uspjeli od prve s ivf-om nakon 3 neuspjele inseminacije. Sada smo u 6mj., čekamo svoju malu pikulu . Sretno svima!!!

• bss06
    25. Srpanj 2015. 22:46

Večer svima, kakva su vaša iskustva kada se može raditi test nakon transfera? Da li je ok 12 dan odmah ujutro?  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.