Rory bit ce drugi put..nemoj bit tuzna..sad skupljaj snagu za iduci pokusaj... nek nam mary bude uzor..uspjelo je njoj i jos puno zenica..samo polako..doci ce i nase vrijeme za malog andjela...
Hvala cure, divne ste :* Imamo srećom još 3 zamrznute blastociste. Ma danas sam dobro psihički, ali dobila sam, tako da imam užasne bolove, ne pomaže niti nalgesin forte.....a dobro...proći će i to :)
yESSSS, super za smrzliće, možeš već sljedeći mjesec u prirodnom ciklusu kao ja, puno ti je jednostavnije i lakše, nema nuspojava od hormona. U kojoj ste klinici?
Je li stvarno lakše? uopce ne znam proceduru kod zamrznutih.... čekamo 9 mjesec jer je dr na godišnjem. mi smo kod dr Lučingera
Mary rory....kakvih nuspojava????haha aaa superrr znaci rory u 9 mj.imamo jos jedan plusic od tebe...a ja hmm ja jos uvijek cekam....
Ides u prirodnom ciklusu, prate ti uzv ovulaciju i dok pukne folikul broje pet dana i tad je transfer i isti dan odmrznu blasticu, nema hormona, nema punkcije!!
Žene drage samo naprijed, bez posustajanja! Mi smo uspjeli od prve s ivf-om nakon 3 neuspjele inseminacije. Sada smo u 6mj., čekamo svoju malu pikulu . Sretno svima!!!
Večer svima, kakva su vaša iskustva kada se može raditi test nakon transfera? Da li je ok 12 dan odmah ujutro?
Večer svima, kakva su vaša iskustva kada se može raditi test nakon transfera? Da li je ok 12 dan odmah ujutro?
Mozes 12 dan u jutro ali kupi test koji reagira na malu dozu beta hcg..znaci najbolje 25 ili 50 jer vecina njih detektira betu tek preko 100.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji