Waithing da na vv sam. To onda idem tamo gdje smo prosli put bili kod biljeznika i trazim od njih ovjerenu kopiju ili kako?
Zoja nazalost da, dok sam sve ne prostudiras, nitko nista nece reci... a kad i prostudiras i pobunis se, cesto te se ni ne poslusa ili etiketira kao problematicnog, jer nisi slijepo poslusan...
Waithing da na vv sam. To onda idem tamo gdje smo prosli put bili kod biljeznika i trazim od njih ovjerenu kopiju ili kako?
Zoja nazalost da, dok sam sve ne prostudiras, nitkonista nece reci… a kad i prostudiras i pobunis se, cesto te se ni ne poslusa ili etiketira kao problematicnog, jer nisi slijepo poslusan…
E sad ne znam da li tako mozes no probaj pitati...mi smo kad smo ovjeravali original uz njega smo trazili i ovjerenu kopiju jer su me tako savjetovale cure iz cekaone na vv, da imamo ako zatreba za slijedeci postupak..a trebala sam i dvije kopije traziti😯.jos me muz zezao da nece trebati za drugi postupak hahaa...
waithing
Trebali bi promijeniti taj propis/zakon o postupcima potpomognute. Jer liječnici masu puta pogriješe (kriva terapija, kriva procjena biologa...) i ubroje nam te svoje propuste u postupak....baš sam sad razočarana. Nadala sam se da ipak nakon ostvarene trudnoće ide resetiranje...
JelenaZG
Trebali bi promijeniti taj propis/zakon o postupcima potpomognute. Jer liječnici masu puta pogriješe (kriva terapija, kriva procjena biologa…) i ubroje nam te svoje propuste u postupak….baš sam sad razočarana. Nadala sam se da ipak nakon ostvarene trudnoće ide resetiranje…
A tko zna dok mi ostvarimo prvu trudnocu i rodimo pa dok krenemo po drugo mozda se i zakon do tad promjeni...No trenutno ni ne razmisljam o drugom jer toliku muku mucim i za prvo tako da i imati jedno mi zvuci preesavrseno i bila bi presretna tako da...
waithing
Joj da, sjecam se svog pocetka i kako sam bila uvjerena da cu od prve uspjeti. Hahaha budala, sad si vise niti ne dozvolim takve misli. Ja vec imam isplaniran i ljetni i zimski postupak. Zimski naravno ako dignem kredit obzirom da vise nemam pravo 😭😭
Joj da, sjecam se svog pocetka i kako sam bila uvjerena da cu od prve uspjeti. Hahaha budala, sad si vise niti ne dozvolim takve misli. Ja vec imam isplaniran i ljetni i zimski postupak. Zimski naravno ako dignem kredit obzirom da vise nemam pravo 😭😭
Ha ha ha.... nakon prvog i drugog bezuspjesnog mislim da svi vec planiraju dva u naprijed... 😂 smijesno... a tuzno....
Ja se trudim ovaj put ne planirati... bit ce ovaj sada u 6 mjesecu uspjesan... kod novog doktora... 😍😍
Joj S0102 stvarno ti zelim srecu. Nazalost svi mi krenemo puni ocekivanja u to ali sto vise postupaka prodes to su manja ocekivanja 😭😭
Joj S0102stvarno ti zelim srecu. Nazalost svi mi krenemo puni ocekivanja u to ali sto vise postupaka prodes to su manja ocekivanja 😭😭
A da.... sve znam 😢
Da, ti muzici su vjecni optimisti, tak i moj... a ja vec dogovorila sve na poslu kak i sta kad se vratim poslije postupka...
Uopce nemam dojam da bi mogla imat bebu, vec sam pripremljena da idem tam na pretrage, postupak i natrag na posao... samo kad navecer legnem i malo se opustim, prode mi kroz glavu - a mozda bi mogla biti trudna uskoro, imat bebicu... il dve...
Cure,
Svakako mislim da je premalo tih 4 postupaka + ta dva prirodna.
Ne znam uopce sto bi rekla na to.
Ja sam dns bila u Petrovoj. I ja idem na IVF, radi tog jajovoda koji je blokiran radi priraslica i to je mojoj dokt.najbolja opcija i s obzirom na tu krom.gresku koja mi je bila, jer u startu se losi embriji ne vracaju, tako je ona meni objasnila.
E sad me zanima slijedece ! Napisala je da dodjem za tjedan dana kad ce mi biti 19 dc po lijekove s kojima valjda pocinjem od pocetka ciklusa.
Da li moram do tada obaviti sve pretrage?? Mislim na markere hepatitisa i to??
U Petrovoj traze samo spermiogram, markere ne starije od 6 mj, briseve, papu ne starije od godinu dana.
Mogu priloziti stariji spermiogram?? Radjen je mislim u 10 mjesecu.
I traze potvrdu o zajednickoj adresi i potvrdu ovjerenu kod javnog b.za vanbracnu zajednicu.
Mi nismo prijavljeni na istoj adresi, sto da onda donesem? Nema veze sto nismo?
Sortiraj odgovore
Najstariji