Cure,
Nije li ako ostvarite T IVF - om, a imate spontani recimo, da ponovo dobivate od pocetka tih 4 stimulirana i dva prirodna??
Nazalost mono postupci se ne resetiraju. Znaci u cijeloj svojoj borbi za dijetebimas pravo 4 stimulirana + 2 prirodna postupka. I ne vraca se nakon poroda na to da opet za drugo dijete imas pravo 4+2 nego samo ono sto nisi potrosio u prvom krugu. Znaci ja sad idem u 4-ti stimulirani i nakon toga vise nemam pravo nego uz placanje. Zalosno ali istinito.
Tako i ja, imam još jedan postupak ( i jedan FET), i baš mi je zao sto sam jedan postupak tako bezveze iskoristila, stoga cure kad krećete s klomifenima pitajte kako će vam taj postupak računati..Kod mene je bio slučaj da su me u vinogradskoj pitali da li želim pokušati s klomifenima, ja sam rekla da može ako će mi ga računati pod prirodni, na početku sam dobro reagirala i probudilo se sedam folikula pa su mi rekli da bi bilo šteta da propadnu da ih još malo nahranimo s par injekcija,,no na kraju sam imala dva folikula i jednu jajnu stanicu,,a tako sam imala i u prirodnom postupku bez ikakvih klomifena i par injekcija, a iskorišten stimulirani postupak...
waithing
Da nazalost to su sve cake i ako ne znas u sta se upustas taj cas potrosis stimulirani a dobijes klomifene ili femaru. Iskreno ja na to ne pristajem, mogu probati polustimulirani kad krenem sa placanjem a dok imam preko hzzo zelim full stimulirane.
Samo da se javim, jutros sam bila na transferu, bila su dva kvalitetna embrija i oba su vracena, sad mirovanje i cekanje bete 😊 a to mi se cini najtezi dio 😂😂
A da, ne bi ni ja bila pristala da mi u početku nisu folikuli lijepo reagirali pa mi se broj sedam učinio super i još kad su mi rekli da je šteta sad ih pustiti da ih treba još malo nahraniti pristala sam, a na kraju su totalno neravnomjerno rasli i samo dva folikula bilo za punktirati,,no šta je tu je...
Zoja jel ti sporo vrijeme prolazi, ja nekako kako sam sva bila u šoku od spontanog mislila sam da će mi mjeseci trebati da se odvažim ponovno, a ja već sad opet jedva čekam ponovno, haha, ovo čekanje me izludi isto,,mislim da ću ja sa slijedećom mengom na ultrazvuk da vide kad bi mogla na transfer.
waithing
Waithing uh bas tako vrijeme mi bas sporo prolazi ali sta je tu je. Sad ionako nemogu prije jer nemam friske nalaze a u 7.mj mi je dr rekao da renoviraju kliniku tako da strpljen-spasen do kraja 8.mj. Eto nakon neuspjeha mislis kako ce ti trebati cijela vjecnost da se oporavis a ispada da smo spremne vec nakon mjesec-dva pauze.
Kako bezveze, valjda sam ja nesto krivo cula za to.
Bezveze je da, ja kad sam kretala mislila sam da će mi ta četiri stimulirana biti i previše, no nažalost kod mene se brzo troše..I onda tko ih iskoristi ako nema financijskih mogućnosti ništa od djeteta nažalost...
waithing
Pozdrav cure, mislim da ću i ja u rujnu na inseminaciju jer već 2 godine nije došlo do trudnoće, obrađena sam i sve je relativno ok, sad spuštam tsh trenutno je 2,65. Da ne čitam sad 580 stranica ako je koja voljna podijelit svoje iskustvo i potrebne nalaze znam da ću morati ponoviti briseve jer su mi od 1.mj imam spolne hormone, hsg, moram izvaditi anti miller hormon, krvnu grupu, rh faktor i HIV.
Baš mi se i ne ide jer još uvijek vjerujem da će doći do trudnoće prirodno
Sortiraj odgovore
Najstariji