I moj je ok, pa zato mislim da ga trazim nesto. Samo moram jos izvidit sta 😂😂😂 pa kad nastane cirkus kolorado 😱😱😱
Zoja,
Jesi vadila HLA tipizaciju ti i muz?
Bas sam citala o tome malo jer neki put i spontani se kao desavaju radi tog preklapanja ali naisla sam da puno puta zene ni ne mogu ostati T radi toga.
Progooglaj malo o tome, ali u tom slucaju bas moras naci dokt.koji se bavi time.
Zelim ti svu srecu da ti napokon uspije !
Moj soc.gin.mi nije htio dati nista bez ziga mpo dokt.
Waiting,
A sto onda to pise 800, a onda dole samo 400 folata? Pa sam mozda mislila da je i folna i folat po 400 i to.je zajedno 800.
Mislim da cu kupiti taj Prenatal.
Ima i druge potrebne vitamine.
Nije li mozda premala doza tog folata?
Mene zanima dali ja moram imati papir od mpo doktora na kojem on trazi dodatne pretrage ili mogu otici sama i traziti svog ginica?
Zavisi kakav ti je ginic…moj je stvarno ok pa mi je dao…
U vinogradskoj su mi rekli da ne trebam nista i da se ne zamaram..ako mi mama ima trombozu ne znaci da cu ju i ja imat😕..eto tako mi rekao doktor…
Znaci inace ti ne bi dali heparin s tim mutacijama posto nisi imala spontani??
Mislim nisu ni meni dali nakon prvog !
Zoja,Jesi vadila HLA tipizaciju ti i muz?
Bas sam citala o tome malo jer neki put i spontani se kao desavaju radi tog preklapanja ali naisla sam da puno puta zene ni ne mogu ostati T radi toga.
Progooglaj malo o tome, ali u tom slucaju bas moras naci dokt.koji se bavi time.
Zelim ti svu srecu da ti napokon uspije !
Moj soc.gin.mi nije htio dati nista bez ziga mpo dokt.
Waiting,
A sto onda to pise 800, a onda dole samo 400 folata? Pa sam mozda mislila da je i folna i folat po 400 i to.je zajedno 800.
Mislim da cu kupiti taj Prenatal.
Ima i druge potrebne vitamine.
Nije li mozda premala doza tog folata?
Ukoliko hla tipizacija i je pozitivna....nema neke koristi jer terapije nema..sumnjam da ce joj/nam netko dati ivig terapiju...jedini'lijek' je decortin koji je zoja i uzimala kao i ja...imunosupresor...
To je isto kao i kariogram oba partnera...dobis taj papir i sto ces s njim ukoliko nalazi nisu dobri...opet to puno ne govori jer mozete unatoc tome dobiti zdravo dijete..dakle tad bi jedino rjesenje bilo pgd (predimplantacijska dijagnostika embrija) a to se u hrvatskoj ne radi...
Razgovarala sam ja o svemu tome i jos brdo ostalih pretraga...nazalost tako je kako je...najvise sto mozes dobiti su kortikosteroidi tj decortin za rusenje imuniteta i heparin/fragmin...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji