Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    03. Travanj 2017. 13:38

bornastra

Drage cure,

svaki dan Vas čitam.

Od srca vam svima želim sve sve najbolje… waithing, Doleres, Mina… ČESTITKE! Tako lijepe vijesti… :)

MM i ja smo također u borbi, krećemo na konzultacije privatno u Repromed. Kod mene je za sada sve super, kod supruga je 99% opstruktivna azospermija tako da ćemo morati ili na punkciju ili na biopsiju.
    Nakon prve faze šoka budući da nije još niti mjesec dana prošlo od spermiograma, obavili smo urologa i urolog je rekao da je morfološki sve uredno kod supruga, još moramo izvaditi krv i dati urin da se ta dijagnoza potvrdi.
    Svaki savjet, riječ ohrabrenja ili jednostavno razgovor je dobrodošao.

Vi ste sve tako hrabre i jake mlade žene, divim vam se svima.

Hvala ti.I ja tebi zelim puno srece.Ja sam isla samo jednom i imala srece.U biti nisam ni sama bila svjesna u sto ulazim i sto me ceka tako da mi je sve do transfera bilo nekako ako bude bude, ako nebude zivot ide dalje.E nakon tranfera mi je bilo malo tesko.Eto tako sam ja razmisljala cijelo vrijeme.

03. Travanj 2017. 13:43

Cure moja mala mrvica je u maternici.sad sam 5tt vidi se gast.vrecica i zum.vrecica.
    Imam hematom od njega malo krvi pa moram strogo mirovat
    Ako sve ostane ok za desetak dana kontrola

waithing

Nina Leonita
    03. Travanj 2017. 13:46

Jako mi je drago waithing! Citam tvoju pricu od pocetka..sad samo odmaraj i ne brini puno, sretno! Tvoja mrvica je hrabra!!

bornastra
    03. Travanj 2017. 13:49

Bravo waithing.... Čestitke od srca!
    Samo lijepo miruj, okruži se pozitivnim stvarima i mislima... :))

Dolores, hvala ti... ma ja sam skroz pozitivna, sve ću izgurati za našu malu mrvicu. Kako ja, tako i suprug.
    I baš kako kažeš, nisam niti ja svjesna u šta se ulazimo... znam da je teško, ali se nadam najboljem... Uvijek!

s0102
    03. Travanj 2017. 13:51

waithing

Cure moja mala mrvica je u maternici.sad sam 5tt vidi se gast.vrecica i zum.vrecica.

Jaaako lijepe vijesti...
    Sada miruj i bez zivciranja... dosta ti je bilo muke prosli tjedan... sretnooo daljee... 😘❤❤

• Dolores123
    03. Travanj 2017. 14:00

waithing

Super....😀😀😀

• Kengurica
    03. Travanj 2017. 14:32

Ovaj forum presao iz tuge u srecu :) Waithing za tebe mi je osobito drago, ali jakoooo drago i za sve ostale curke.

Zoja31
    03. Travanj 2017. 14:40

Waithing bravo za mrvu. Cestitam ti od 💜

zelimobebu2701
    03. Travanj 2017. 14:41

waithing

Odlično, sada se opusti i uživaj u trudnoći dok ne krenu mučnine. 😊😊👍

Juje
    03. Travanj 2017. 15:09

Meni  su danas vratili 3 mrvice  6,7,8_stanicna nadam se da bar jedna ostati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.