Cure, nije me bilo neko vrijeme al vidim da se svašta događa.
Whaiting samo polako, biti će sve ok. Držim fige.
Dolores123 kako si ti? Javi betu čim ju saznaš.Držim fige.
Ja sam ok, cekam sto ce mi sutra reci kad zovem u bolnicu.Moja beta je 483.Sad dal je to ok ili nije vidjet cu sutra.
Suuper ti je beta!!!
waithing
Waithing..pa to su odlicne vijestinakon jucerasnje depre ovdje,donijela si nesto sunca..bravo za mrvicu,neka se nastavi boriti..nabaci sad ipak malko pozitive da joj bude lakse
Doza pozitive i doza opreza...ma ako se uduplala u onoj depri suzama glavobolji tabletama ima da se sad utrostruci..a ako bude cura zvat ce se elizaBETA😅😅😅
Korak po korak...jos mi taj iscjedak mrljavi pa moram lezat..sutra zovem gore pa cu vidjet sto ce reci o mojim betama...pravi sam poseban slucaj
waithing
Waithing..pa to su odlicne vijestinakon jucerasnje depre ovdje,donijela si nesto sunca..bravo za mrvicu,neka se nastavi boriti..nabaci sad ipak malko pozitive da joj bude lakse
Doza pozitive i doza opreza…ma ako se uduplala u onoj depri suzama glavobolji tabletama ima da se sad utrostruci..a ako bude cura zvat ce se elizaBETA😅😅😅
Korak po korak…jos mi taj iscjedak mrljavi pa moram lezat..sutra zovem gore pa cu vidjet sto ce reci o mojim betama…pravi sam poseban slucaj
Eto vidis da ce na kraju ipak sve biti u redu.Ova tvoja beba ( ili vise njih 😀) je zbilja svasta prozivjela u ovih par dana.Ajde hvala Bogu da je beta sad super i samo neka tako i ostane.
Waithing pa to su odliicne vijesti!!biti ce to sve super,tvoja mrvica je stvarno pravi borac😍😊
Dolores pa odlicna ti je beta,i ti si nam trudnica sto posto!!😊😊❤
Da Ana za sada jesam, a vidjet cemo kako ce biti dalje.Nadam se da ce sve biti u redu, ali uvijek postoji neka sumnja.
Waithing…. jako lijepe vijesti... namam se jos ljepsima slijedeci tj... ☺❤
Dolores pa beta je super, nema brige. Sada je bitno samo da se pravilno dupla. Ja idem sutra izvaditi svoj jad i bijedu da mogu javiti u kliniku.
Ne znam vise sta rec
..nisam nijednu betu vadila na svoju ruku..kad sam u pon.ono malo krvarila sestra me pislala vadit betu...beta pozitivna...zovem gore na vv u pon.i dokt.mi.kaze da ponovim u srijedu i lezim..
Ja ponovim ono beta li-la...nit smrdi nit mirisi..vise bi rekla smrdi...ponovim u petak opet ista stvar
Sestra na vv mi kaze ajd ti na hitnu...ja placem spakirane torbe...
Ajd reko ponovit cu jos danas da sutra s tim nalazom idem na vv da vidim sta ce samnom...
Dakle..ne znam kako ce ovo zavrsit ali strasno kidanje zivaca za mene i mrvicu...
waithing
Ne znam vise sta rec
..nisam nijednu betu vadila na svoju ruku..kad sam u pon.ono malo krvarila sestra me pislala vadit betu…beta pozitivna…zovem gore na vv u pon.i dokt.mi.kaze da ponovim u srijedu i lezim..
Ja ponovim ono beta li-la…nit smrdi nit mirisi..vise bi rekla smrdi…ponovim u petak opet ista stvar
Sestra na vv mi kaze ajd ti na hitnu…ja placem spakirane torbe…
Ajd reko ponovit cu jos danas da sutra s tim nalazom idem na vv da vidim sta ce samnom…
Dakle..ne znam kako ce ovo zavrsit ali strasno kidanje zivaca za mene i mrvicu…
Znas sta ja mislim da pojedine sestre nekad naprave paniku tamo gdje je netreba.Mene uzasno smeta kad dodem nekud i sestra mi pocne glumiti doktora, a imala sam takav slucaj eto jos jucer ali nije bio vezan za mene.Tako je i tebe ta isprepadala da si plakala i zivcirala se.Sorry ak je neka od vas med.sestra, ali nisu sve takve.Ima zbilja dusica.
Sortiraj odgovore
Najstariji