Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Travanj 2017. 17:31

Dolores123

waithing

Ne znam vise sta rec
    ..nisam nijednu betu vadila na svoju ruku..kad sam u pon.ono malo krvarila sestra me pislala vadit betu…beta pozitivna…zovem gore na vv u pon.i dokt.mi.kaze da ponovim u srijedu i lezim..
    Ja ponovim ono beta li-la…nit smrdi nit mirisi..vise bi rekla smrdi…ponovim u petak opet ista stvar
    Sestra na vv mi kaze ajd ti na hitnu…ja placem spakirane torbe…
    Ajd reko ponovit cu jos danas da sutra s tim nalazom idem na vv da vidim sta ce samnom…
    Dakle..ne znam kako ce ovo zavrsit ali strasno kidanje zivaca za mene i mrvicu…

Znas sta ja mislim da pojedine sestre nekad naprave paniku tamo gdje je netreba.Mene uzasno smeta kad dodem nekud i sestra mi pocne glumiti doktora, a imala sam takav slucaj eto jos jucer ali nije bio vezan za mene.Tako je i tebe ta isprepadala da si plakala i zivcirala se.Sorry ak je neka od vas med.sestra, ali nisu sve takve.Ima zbilja dusica.

Da...tko zna sta bi mi doktorica rekla no kad sam zvala stalno je bila u guzvi i samo smo se u ponedjeljak cule s onom prvom betom. sutra ima da zovem dok se ne javi ..
    Dobro da sam muza poslusala on mi rekao da nejdem nikud osim ak me pocne bolit ili pocnem krvarit jer kod nas su ginekolozi koomaaa

waithing

Zoja31
    02. Travanj 2017. 18:30

S0102 molim te ako nije tajna koliko brzo si dosla kod dr.L na red za konzultacije i koliko si platila? I dali ti je radio odmah i uzv?

• Dolores123
    02. Travanj 2017. 19:20

waithing

Dolores123

waithing

Ne znam vise sta rec
    ..nisam nijednu betu vadila na svoju ruku..kad sam u pon.ono malo krvarila sestra me pislala vadit betu…beta pozitivna…zovem gore na vv u pon.i dokt.mi.kaze da ponovim u srijedu i lezim..
    Ja ponovim ono beta li-la…nit smrdi nit mirisi..vise bi rekla smrdi…ponovim u petak opet ista stvar
    Sestra na vv mi kaze ajd ti na hitnu…ja placem spakirane torbe…
    Ajd reko ponovit cu jos danas da sutra s tim nalazom idem na vv da vidim sta ce samnom…
    Dakle..ne znam kako ce ovo zavrsit ali strasno kidanje zivaca za mene i mrvicu…

Znas sta ja mislim da pojedine sestre nekad naprave paniku tamo gdje je netreba.Mene uzasno smeta kad dodem nekud i sestra mi pocne glumiti doktora, a imala sam takav slucaj eto jos jucer ali nije bio vezan za mene.Tako je i tebe ta isprepadala da si plakala i zivcirala se.Sorry ak je neka od vas med.sestra, ali nisu sve takve.Ima zbilja dusica.

Da…tko zna sta bi mi doktorica rekla no kad sam zvala stalno je bila u guzvi i samo smo se u ponedjeljak cule s onom prvom betom. sutra ima da zovem dok se ne javi ..
    Dobro da sam muza poslusala on mi rekao da nejdem nikud osim ak me pocne bolit ili pocnem krvarit jer kod nas su ginekolozi koomaaa

Tebi se barem netko javi meni se nije cijeli dan nitko javljao na telefon a ja sam dobila gljivice i vise nisam mogla izdrzati.Mislim da sam zvala 40 puta .od 8 do 3 i nista, onda sam zvala svoju gin i ona mi prepisala vaginalete.Bas katastrofa, a bas mi nije blizu zg.

Mina0709
    02. Travanj 2017. 20:07

Aa Waithing to je odlicno☺😘Samo nek sve bude ok😘😘

Mina0709

s0102
    02. Travanj 2017. 21:51

Zoja31

S0102molim te ako nije tajna koliko brzo si dosla kod dr.L na red za konzultacije i koliko si platila? I dali ti je radio odmah i uzv?

Imala sam neki ispit u zg pa sam mu se javila jedno 4-5dana prije... i primio me taj dan...napravio ultrazvuk i pricao samnom... bila sam skoro sat vremena.. objasnio mi je sve,od gdje mi je koji folikul na ultrazvuku,gdje je i koliki je endometrij kao i sto su mi u ri radili.. i zasto misli da to nije ok... Donijela sam mu i sve nalaze koje sam imala... taman sam se onda pripremala za jos jedan postupak u Ri..sto mi je i on preporucio s obzirom da dr koji je bio u ri slovi kao jedan od boljih u mpo vodama... 
    Mislim da cu ponovo na neke konzultacije ili nesto u 5 mj..i onda dog za dalje...
    Imam jos 2 postupka preko HZZOa.. pa nek se nadu...
    E da.. 500 kn... kad krenem ako te bude zanimalo mogu ti javiti kako je...

• petra12345
    03. Travanj 2017. 09:19

10 dc 3 (11,14,19)..moje tijelo je ludo!!!i ja skupa s njim..u srijedu aspiracika i vec vidim scenarij..svi su za bacit 

s0102
    03. Travanj 2017. 09:40

petra12345

10 dc 3 (11,14,19)..moje tijelo je ludo!!!i ja skupa s njim..u srijedu aspiracika i vec vidim scenarij..svi su za bacit

Nemoj tako... razmisljaj da su svi super pa ce biti sva tri ☺

• Dolores123
    03. Travanj 2017. 09:40

Waithing, ima kakvih novosti? 

Zoja31
    03. Travanj 2017. 10:28

Ja izvadila betu, kaze teta u labosu nalaz tek sutra 😂😂😂😂😂. Sva sreca pa sam sa zivcima vec danas na ti inace bi ju naganjala oko bolnice a i znam na cemu sam.

S0102 hvala ti draga na svim informacijama. Ako ne zelis pisati ovdje o dr.L mozes me potraziti na fejsu Josipa Feltrin.

• Kengurica
    03. Travanj 2017. 10:40

Ima li ovdje netko da je za vrijeme trajanja prve D1 uputnice mijenjao bolnicu odnosno doktora? Ako da, moze mi se javiti, jel ovdje uopce postoji private message? Meni doktor opce prakse kaze da se u pravilu do isteka d1 ne smije mijenjati bolnica osim ako fali neka dijagnosticka obrada u toj bolnici itd. Al to mi je opcenito objasnjavao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.