Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2017. 07:50

Mina0709

Ja vise nista ne kuzim..sad sam popiskila test i nakon 10 min se tek pocelo pokazivat opet sjena a trebala bi prije jel?tko zna mozda to nije pozitivno😕
    Waithing jeli se tebi odmah pokaze?

Ma ne pitaj me nista..moja crta se uopce nije od jucer potamnila cini mi se ni malo..i ne nijednom mi se nije odmah pokazala tek ono najtamnije nakon pet min..ja mislim da ce ovo bit neka biokemijska...

waithing

Mina0709
    27. Ožujak 2017. 07:55

waithing

Mina0709

Ja vise nista ne kuzim..sad sam popiskila test i nakon 10 min se tek pocelo pokazivat opet sjena a trebala bi prije jel?tko zna mozda to nije pozitivno😕

Ma ne pitaj me nista..moja crta se uopce nije od jucer potamnila cini mi se ni malo..i ne nijednom mi se nije odmah pokazala tek ono najtamnije nakon pet min..ja mislim da ce ovo bit neka biokemijska…

Ma  nevjerujem..bit ce to ok vidjet ces..mozda da kupis neki test osjetljiviji pa da provjeris? 😕

Mina0709

27. Ožujak 2017. 07:56

waithing

Mina0709

Ma ne pitaj me nista..moja crta se uopce nije od jucer potamnila cini mi se ni malo..i ne nijednom mi se nije odmah pokazala tek ono najtamnije nakon pet min..ja mislim da ce ovo bit neka biokemijska…

Koji je ovo uzas...ali citala sam da se u urinu detektira tek oko 25posto hormona hcg...dakle nema nam nista nego cekati...trbuh me pocinje bolit ko pred mengu sam ne znam sad vise dal je to od nervoze..i imala sam opet malo smedjeg brljavljenja..ja mislim da cu do srijede na psihijatriji zavrsit ili ce me muz sam tamo odvesti

waithing

27. Ožujak 2017. 07:57

Mina0709

waithing

Mina0709

Ma nevjerujem..bit ce to ok vidjet ces..mozda da kupis neki test osjetljiviji pa da provjeris? 😕

Ma s istim provjeravam mislim da je tak i najbolje pratiti....

waithing

Mina0709
    27. Ožujak 2017. 08:06

Ma uzas..evo ja sam  vec na rubu da zaplacem...jos malo ce srijeda pa cemo znat tvoju situaciju..mene probada kao pred mengu,prsa bole,al smedeg nema...ja cu betu vadit u petak..tad mi je 10dan..jer ako nema bete idem radit u ponedjeljak😫

Mina0709

27. Ožujak 2017. 08:09

Mina0709

Ma uzas..evo ja sam vec na rubu da zaplacem…jos malo ce srijeda pa cemo znat tvoju situaciju..mene probada kao pred mengu,prsa bole,al smedeg nema…ja cu betu vadit u petak..tad mi je 10dan..jer ako nema bete idem radit u ponedjeljak😫

Ma tebi je to jos jaako rano..moja sjena sjenica se sesti dan tek malo vidjela...

waithing

• Dolores123
    27. Ožujak 2017. 08:13

Jel ste vi jos uvijek napuhane? Meni je to proslo vec neki 6 dan.

Mina0709
    27. Ožujak 2017. 08:21

Neznam..necu do srijede ni radit test vise

Mina0709

Mina0709
    27. Ožujak 2017. 08:23

Dolores123

Ma ja vise nista neznam..probadanja bolne grudi sve kao pred mengu😕nekakvo svinglanje u glavi..

Mina0709

27. Ožujak 2017. 08:33

Mina0709

Dolores123

Ma ja vise nista neznam..probadanja bolne grudi sve kao pred mengu😕nekakvo svinglanje u glavi..

Ja nisam ni bila napuhana a upravo krenula i crvena krv..sto reci....sutra cu ici vadit betu da prestanem s mucenjem i terapijom..znala sam da nisam ka te srece
    .ako se uopce to moglo nazvati srecom s obzirom da mi je ovo bio peti transfer

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.