Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klokanica37
    05. Veljača 2017. 15:24

Nisam znala jel smijem napisati puno ime doktorice. Neki forumi ne dozvoljavaju. Ali da, kod Lane sam. Meni je super, sve mi je objasnila, ima strpljenja s mojim pitanjima. I prvi sam put. Počela sam s ovaleapom 225. Jučer prvo pikanje. U četvrtak trebam na folikulometriju.
    Nadam se da ćeš i ti krenuti, da će sutra uzv proći dobro. Obavezno javi.

Panda123
    05. Veljača 2017. 15:27

Cure koje imate iskustva sto mislite o ovom razdoblju nakon transfera? Mirovati ili ne? Mislim ici na posao ili ne? Ja sam planirala mozda 4-5 dana nakon transfera na posao, ali opet nisam pametna...posao mi nije pretjerano stresan, samo sto putujem javnim prijevozom sat i pol do posla???

• Dolores123
    05. Veljača 2017. 15:27

I ja sam kod nje.meni je isto super.budem javila, sutra mi je 2 dc i nas mi je onak malo neugodno, al samo cekam da to sve bude ok i da zavrsi.da li si samo ti vadila krvnu grupu ili mora i tvoj m?

Nina2512
    05. Veljača 2017. 15:59

Vesnic..ja jos sutra radim i od utorka sam na bolovanju do bete..radila sam cijelo vrijene do sad,ali sad cu malo odmarati😊..posao mi je dosta stresan i necu se zezati..samo me muci sto cu reci kolegama,sad samo direktor zna..

DoraAR
    05. Veljača 2017. 16:06

Cure da li ste osjecale probadanje u jajnicima nakon stoperice? Nadam se da stvarno neće biti O 36sati 

Nina2512
    05. Veljača 2017. 16:26

DoraAR mene je uzasno probadalo u jajnicima nakon stoperice,i jos par dana prije..al nakon punkcije je sada super nista me ne boli

Vesnic..nismo ni rekli starcima,samo nrkim najblizim frendovima,a direktoru sam rekla jer sam cesto kasnila zbog pretraga i kasnije uzv..
    A koju sifru su ti napisali za bolovanje?jesi morala traziti da ti napisu obicno bolovanje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.