Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klokanica37
    06. Veljača 2017. 10:52

Dolores, strpi se jos malo. Ako ti za 20 dana sve bude ok, ides u postupak. Malo se opusti i nemoj razmisljati o tome (znam da je tesko jer svi mislimo samo o tome). Drzim fige da ciste ne bude na sljedecem uzv.

Zoja31
    06. Veljača 2017. 11:08

Dolores bolje da nisi krenula sada. Mene je dr narucio 2 dana prije ciklusa na uzv da se vidi jel ima cisti a ako nema onda krecem sa pikanjem. Kaze da ako je cista a krenes sa stimulacijom da bi ona pojela sav lijek i nebi bilo nikakvig efekta. Tako da bolje da si preskocila ovaj ciklus.

• Dolores123
    06. Veljača 2017. 11:10

Hvala vam cure. Ne, ova cista me opće ne zabrinjava. Malo duže će trajati, ali šta sad.Sad imam malu pauzu, a mislim da mi i treba jer sam baš ovaj tjedan nekako pod stresom.Da me sve to malo prođe. 
    Sretno vama na transferima.

Panda123
    06. Veljača 2017. 12:35

Dolores123

Hvala vam cure. Ne, ova cista me opće ne zabrinjava. Malo duže će trajati, ali šta sad.Sad imam malu pauzu, a mislim da mi i treba jer sam baš ovaj tjedan nekako pod stresom.Da me sve to malo prođe. 
    Sretno vama na transferima.

Dolores, hvala! Bit će sve ok! Samo strpljivo!

Ana, ja sam upravo odlučila kako sve do bete ne idem radit. Realno, nitko mi neće zahvalit što sam se vratila na posao.
    Eto...ne želim se kasnije pitati, želim znati da sam učinila sve što je u mojoj moći.

Nina2512
    06. Veljača 2017. 13:38

Bravo Vesnic!u pravu si..ja totalno isto razmisljam..ovo mi je trenutno najbitnije,posao ce cekati,snaci ce se oni i bez nas😊😊

s0102
    06. Veljača 2017. 13:47

Evo i mene opet u postupku... danas podigla pikice i sutra krecem.. ovajbput s Gonalom.. nadam se da nema neke lude simptome ☺ 
    I ja vjerovatno uvijek isto pitam..ali da li je koja od vas vjezbala za vrijeme pikanja do punkcije?

DoraAR
    06. Veljača 2017. 16:32

s0102

Evo i mene opet u postupku… danas podigla pikice i sutra krecem.. ovajbput s Gonalom.. nadam se da nema neke lude simptome ☺ 
    I ja vjerovatno uvijek isto pitam..ali da li je koja od vas vjezbala za vrijeme pikanja do punkcije?

Ja sam obustavila vježbanje s prvim danom stimulacije...da tijelo energiju usmjeri na fokikule :) ali ubrzo ne bih niti mogla vj.jer sam imala osjećaj težine i nadutosti...

Zoja31
    06. Veljača 2017. 16:36

S0102 ja sam gonale super podnijela. Sta si prije koristila? Nisu ni komplicirani za smuckati. Isto tako sam vjezbanje prekinula kad sam krenula sa bockanjem.

s0102
    06. Veljača 2017. 17:00

Prosli put sam imala Menopure.. ali nemam ja nista za muckat kod Gonala.. sve mi je gotovo samo oznacim dozu i onda me muz pikne(to ne mogu sama jos uvijek)..
    Idem ja jos danas onda na trening...😆 sutra krece bockanje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI