Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    06. Veljača 2017. 11:08

Dolores bolje da nisi krenula sada. Mene je dr narucio 2 dana prije ciklusa na uzv da se vidi jel ima cisti a ako nema onda krecem sa pikanjem. Kaze da ako je cista a krenes sa stimulacijom da bi ona pojela sav lijek i nebi bilo nikakvig efekta. Tako da bolje da si preskocila ovaj ciklus.

• Dolores123
    06. Veljača 2017. 11:10

Hvala vam cure. Ne, ova cista me opće ne zabrinjava. Malo duže će trajati, ali šta sad.Sad imam malu pauzu, a mislim da mi i treba jer sam baš ovaj tjedan nekako pod stresom.Da me sve to malo prođe. 
    Sretno vama na transferima.

Nina2512
    06. Veljača 2017. 13:38

Bravo Vesnic!u pravu si..ja totalno isto razmisljam..ovo mi je trenutno najbitnije,posao ce cekati,snaci ce se oni i bez nas😊😊

s0102
    06. Veljača 2017. 13:47

Evo i mene opet u postupku... danas podigla pikice i sutra krecem.. ovajbput s Gonalom.. nadam se da nema neke lude simptome ☺ 
    I ja vjerovatno uvijek isto pitam..ali da li je koja od vas vjezbala za vrijeme pikanja do punkcije?

Zoja31
    06. Veljača 2017. 16:36

S0102 ja sam gonale super podnijela. Sta si prije koristila? Nisu ni komplicirani za smuckati. Isto tako sam vjezbanje prekinula kad sam krenula sa bockanjem.

s0102
    06. Veljača 2017. 17:00

Prosli put sam imala Menopure.. ali nemam ja nista za muckat kod Gonala.. sve mi je gotovo samo oznacim dozu i onda me muz pikne(to ne mogu sama jos uvijek)..
    Idem ja jos danas onda na trening...😆 sutra krece bockanje...

06. Veljača 2017. 17:40

Bok curr
    Danas riješila drugi uzv 8dc.dr je zadovoljna imam dosta folikula, čak na lijevom više nego desno. Tu su svi negdje 13,12,11,10,9,8..
    Smanjila mi je terapiju na 150 ovaleap i cetrotide. Uffff te cetrotide,  koma.  Imam osjećaj da dok sam slagala lijek da mi je pola života otišlo. Sad me i glava bolo od svega toga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.