Dolores bolje da nisi krenula sada. Mene je dr narucio 2 dana prije ciklusa na uzv da se vidi jel ima cisti a ako nema onda krecem sa pikanjem. Kaze da ako je cista a krenes sa stimulacijom da bi ona pojela sav lijek i nebi bilo nikakvig efekta. Tako da bolje da si preskocila ovaj ciklus.
Hvala vam cure. Ne, ova cista me opće ne zabrinjava. Malo duže će trajati, ali šta sad.Sad imam malu pauzu, a mislim da mi i treba jer sam baš ovaj tjedan nekako pod stresom.Da me sve to malo prođe.
Sretno vama na transferima.
Bravo Vesnic!u pravu si..ja totalno isto razmisljam..ovo mi je trenutno najbitnije,posao ce cekati,snaci ce se oni i bez nas😊😊
Evo i mene opet u postupku... danas podigla pikice i sutra krecem.. ovajbput s Gonalom.. nadam se da nema neke lude simptome ☺
I ja vjerovatno uvijek isto pitam..ali da li je koja od vas vjezbala za vrijeme pikanja do punkcije?
S0102 ja sam gonale super podnijela. Sta si prije koristila? Nisu ni komplicirani za smuckati. Isto tako sam vjezbanje prekinula kad sam krenula sa bockanjem.
Prosli put sam imala Menopure.. ali nemam ja nista za muckat kod Gonala.. sve mi je gotovo samo oznacim dozu i onda me muz pikne(to ne mogu sama jos uvijek)..
Idem ja jos danas onda na trening...😆 sutra krece bockanje...
Bok curr
Danas riješila drugi uzv 8dc.dr je zadovoljna imam dosta folikula, čak na lijevom više nego desno. Tu su svi negdje 13,12,11,10,9,8..
Smanjila mi je terapiju na 150 ovaleap i cetrotide. Uffff te cetrotide, koma. Imam osjećaj da dok sam slagala lijek da mi je pola života otišlo. Sad me i glava bolo od svega toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji