Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DoraAR
    05. Veljača 2017. 08:06

Klokanica možeš ravno pod kožu ili malo pod kutem, savjetuju od 45-90°, ovisi koliko ima masnog tkiva. Ali malena je iglica pa može i ravno...

05. Veljača 2017. 09:26

Ja sam u Petrovoj kod prof Pavičić.  Pikala sam se pod kutom. Nije da nemam masnog tkiva. Nisam ni osjetila. 
    Meni je jučer na uzv dr u Petrovoj rekao,  pa vaš AMH je33.  Ja velim da znam to. Malo se čudio. Nemam pojma zašto.  Moja dr mi je rekla da je to super, pa sad ne znam kaj je on s time mislio. Ko bi ih znao.

Panda123
    05. Veljača 2017. 09:42

Drage sve,
    totalno sam se šokirala, već sam se suzdržavala da ne zaplačem na telefon kad mi kažu da do oplodnje nije došlo. Od 11 stanica 9 ih je bilo super zrelo, a oplodilo se 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kao drugi suprugov uzorak je bio puno bolji. Nisam mogla vjerovati. Zovem opet sutra, da vidimo kako se dijele.
    Sretna sam, jer sad znam da mi to ipak možemo, a bila sam uvjerena nakon jučerašnjeg prvog uzorka da ništa od toga.
    Hvala svima puno na potpori!
    Inače, moj AMH je 53.5. Zato sam tako jako reagirala na lijekove, ali mislim da ipak pravu hiperstimulaciju neću imati, danas mi je već bolje.

05. Veljača 2017. 10:36

Odlično!!!!!!! 

• Dolores123
    05. Veljača 2017. 10:45

Super.Eto jos malo strpljenja i trbuh ce rasti 

Nina2512
    05. Veljača 2017. 10:55

jutro... i nama se ova jedna oplodila.. jeeee .. u utorak imamo transfer 

• Dolores123
    05. Veljača 2017. 11:00

Super Ana, drzim fige.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.