Tri put sam tiskala da zrak ode i još je bio u nutra. Uffff
Na kraju sam pritisnula i mislim da mi je i to malo zraka otišlo.
Već sam bila u panici da sam previše van pustila. Sutra će biti bolje, nadam se!
Ma strah me da nisam previše van stisnula , ali mm me uvjerava da to nije presudno.Sva sam se izbezumila.
s0102 ti si onda dobila gonale u penu. Ja sam ga morala sama mučkati.
Još je ova prva faza super, a kad dobiješ i taj drugi lijek slijedi veselje. Ja sam imala orgalutran i on je užasan. Ima tupu iglu za krepat.
Cure drage, ja sam par dana prije punkcije bila jako napuhana, malo mi je na trenutke bilo mučno. U subotu sam nakon punkcije popila samo jedan lekadol te sam osjetila kako napuhanost lagano prolazi.
Ali sad mi se dogodilo nešto grozno. Odjednom sam osjetila groznu napuhanost u trbuhu, mučninu te sam mislila kako ću se onesvijestit. Lijevi jajnik me počeo toliko boljeti (a dr je rekao da možda hoće kad preostali folikuli krenu pucati, ako sam dobro shvatila). Bol i štrecanje je bilo neizdrživo, rasplakala sam se, već sam osjetila kako ću izgubit svijest i tad sam počela povraćati. Nakon što sam povratila sve prestalo i sad se osjećam sasvim dobro. Nadam se da je to bilo to pucanje te da je gotovo. Bol je bila skoro neizdrživa. A sutra imam transfer...
Currke mene zanima dali ima koja od vas da je radila pretragu indirektni antiglobulinski test i gdje se radi ako znate? I dali se mora naručiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji