Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klokanica37
    04. Veljača 2017. 20:24

Krenula sam s pikanjem ovaleapom 225. Koliko sam shvatila kada se pikam, pikam se ispod kože, ne zabijem iglu ravno u trbuh? Ili ipak trebam ravno u trbuh?

• cvrcak
    04. Veljača 2017. 21:26

Prva pikica odrađen. Nadam se da će ova punkcija biti manje bolna jer me zadnji put užasno bolilo,krvarila sam i tri dana provela u krevetu.

Zoja31
    04. Veljača 2017. 21:38

Ana da nazalost kada dobijes nalaz amh on je takav kakav je. Nema popravka. Moj je isto dosta nizak i zato ni uz hrpu lijekova ne dobivam puno stanica. Sada sam promjenila kliniku i dr je rekao da dodem izmedu 8-12 dana na uzv pa ce odluciti kada vidi dali idemo u full stimulirani ili u polustimulirani sa femarom jer mozda nema smisla pikati se tolikim lijekovima a 1 il 2 stanice koliko ih dobijem uz najjace doze bi dobila i uz femaru. Tako da eto moj savjet je da provjeris amh.

s0102
    04. Veljača 2017. 22:54

Zoja… to je slicno i meni rekao dr u Zg.. da nema smisla pikati se s puno ljekova jer ce rezultat biti isti... a sada krecem u postupak u kojem cu upravo to raditi...
    Ana… amh ti pokazuje rezervu jajnih stanica... s tim si se rodila i nema na to utjecaja..
    Iako meni ni jedan dr nije na to gledao kao nesto lose... jer na kraju dovoljna je samo jedna☺

DoraAR
    05. Veljača 2017. 08:04

Vesnic ne brini uzorak vam je mogao biti loš jer ti je muž imao gripu. Čitala sam u ivf priručniku da povišenje temperature loše utječe na spermu, bilo od bolesti bilo izvana tipa kade, bazeni...
    I ja se bojim istog ishoda jer to nisam znala na vrijeme. :(
    Sretno i javi! Uostalom treba im jedan, zar ne? ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.