Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    05. Veljača 2017. 16:26

DoraAR mene je uzasno probadalo u jajnicima nakon stoperice,i jos par dana prije..al nakon punkcije je sada super nista me ne boli

Vesnic..nismo ni rekli starcima,samo nrkim najblizim frendovima,a direktoru sam rekla jer sam cesto kasnila zbog pretraga i kasnije uzv..
    A koju sifru su ti napisali za bolovanje?jesi morala traziti da ti napisu obicno bolovanje?

Panda123
    05. Veljača 2017. 16:33

Ana2711

DoraAR mene je uzasno probadalo u jajnicima nakon stoperice,i jos par dana prije..al nakon punkcije je sada super nista me ne boli

Vesnic..nismo ni rekli starcima,samo nrkim najblizim frendovima,a direktoru sam rekla jer sam cesto kasnila zbog pretraga i kasnije uzv..
    A koju sifru su ti napisali za bolovanje?jesi morala traziti da ti napisu obicno bolovanje?

Ja sam rekla sestri kod ginekologa ukoliko je moguce da napise bilo sto da se ne vidi pravi razlog. Ona je rekla kako to nije moguce...taj dan sam bila totalno luda, preplakala cijeli dan te odlucila kako me nije briga sto pise na toj obavijesti koju saljes na posao. Vratila se za dva dana, ginekolog spominjao sifru N98, a na papiru koji sam poslala na posao samo pise A0, ocekivano trajanje bolovanja 21dan.

Zoja31
    05. Veljača 2017. 16:40

Cure na doznakama koje nosite u firmu ako vam otvori obicno bolovanje zaokruzi gore samo A0 i nitko ne zna pravi razlog.

• Dolores123
    05. Veljača 2017. 18:54

36.2 Tebi? S obzirom na godine,mislim da je ok

Panda123
    05. Veljača 2017. 19:17

Dolores123

36.2 Tebi? S obzirom na godine,mislim da je ok

Mislim da je ok. Meni 53.5. Ja te klomifene nisam uopce uzimala, vec se pikala danima gonalima, istina manjom dozom i pred kraj orgalutranom. To mozda ovisi od bolnice do bolnice.

• Dolores123
    05. Veljača 2017. 19:28

Vjerojatno da.Mislim ona je rekla da je super onda valjda je.Ona zna vise nek ja.a vidjet cu sutra sto ce biti.

Nina2512
    05. Veljača 2017. 20:00

Cure a gdje ste vadile amh?jel to ide preko uputnicu i tko nju daje? 
    I da li se vadi odredeni dan ciklusa?mislila sam ici to vaditi u sunce ali je uzasno skupo, 350 kn

Klokanica37
    05. Veljača 2017. 20:31

Ana2711

Cure a gdje ste vadile amh?jel to ide preko uputnicu i tko nju daje? 
    I da li se vadi odredeni dan ciklusa?mislila sam ici to vaditi u sunce ali je uzasno skupo, 350 kn

Uzmi uputnicu kod ginekologa, nazovi Vuk Vrhovec da ćeš doći i odi izvaditi krv. Nalaz bude gotov kroz par dana. Ja sam išla ponedjeljkom, nalaz je bio gotov u petak. Ne vadi se određeni dan ciklusa samo im se najavi da ćeš doći i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI