Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    05. Veljača 2017. 22:09

Neznam zasto nisam vadila..inace ja sam kod dr vrcica,a citam na drugim forumima da on jedini u petrovoj ne trazi taj amh,sve cure koje znam da su kod njega nisu vadile..imam potpuno povjerenje u njega i valjda on zna zasto ne trazi..ali ja cu ga izvaditi radi sebe i ako je jako niski pokazat cu mu nalaze😊..ali koliko se sjecam,on je nesto spominjao da FSH izvadim da vidi kakva mi je rezerva js,mozda on po tome gleda,ne znam..

• Klokanica37
    06. Veljača 2017. 09:42

Dolores, kak je prosao uzv?

Nina2512
    06. Veljača 2017. 10:02

hvala na informacijama :)
    Dolores onda i bolje da sad malo pričekaš, sve ima svoje razloge :)

cure, imate kakve savjete kako se ponašati nakon transfera? jel moram strogo mirovati? cijelo vrijeme do bete ili samo prvih par dana?

• Klokanica37
    06. Veljača 2017. 10:52

Dolores, strpi se jos malo. Ako ti za 20 dana sve bude ok, ides u postupak. Malo se opusti i nemoj razmisljati o tome (znam da je tesko jer svi mislimo samo o tome). Drzim fige da ciste ne bude na sljedecem uzv.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.