Ja sam vadila na VV preko uputnice.Za njega nije bitan dan ciklusa.cudno mi je da to nisi vadila prije postupka.

Neznam zasto nisam vadila..inace ja sam kod dr vrcica,a citam na drugim forumima da on jedini u petrovoj ne trazi taj amh,sve cure koje znam da su kod njega nisu vadile..imam potpuno povjerenje u njega i valjda on zna zasto ne trazi..ali ja cu ga izvaditi radi sebe i ako je jako niski pokazat cu mu nalaze😊..ali koliko se sjecam,on je nesto spominjao da FSH izvadim da vidi kakva mi je rezerva js,mozda on po tome gleda,ne znam..
rezerva stanica se je prije uvijek gledala na temelju fsh nalaza. amh se upotrebljava kao kontrola rezerve jajnika tek unazad nekoliko godina. ali i na temelju fsh se moze odrediti u kakvom su stanju jajnici. obično veće vrijednosti fsh, a manje vrijednosti amh upućuju na smanjenu rezervu jajnih stanica

Dolores, kak je prosao uzv?
Dolores, kak je prosao uzv?
Ej, uzv je prošao ok.Nejdem u postupak jer je cista još uvijek tu, pa sam dobila tablete i za 20 dana natrag na uzv.A kaj sad mogu.Danas su bile obje doktorice na uzv i odlučile da odgađamo, cista se je smanjila,ali nije prošla.Nema veze, nadam se da bude prošlo.Ja sam previše nervozna oko svega toga pa nije ni čudno.Sad će se lijepo smiriti pa kako bude, bit će.

S hvala na informacijama :)
Dolores onda i bolje da sad malo pričekaš, sve ima svoje razloge :)
cure, imate kakve savjete kako se ponašati nakon transfera? jel moram strogo mirovati? cijelo vrijeme do bete ili samo prvih par dana?
S hvala na informacijama :)
Dolores onda i bolje da sad malo pričekaš, sve ima svoje razloge :)
cure, imate kakve savjete kako se ponašati nakon transfera? jel moram strogo mirovati? cijelo vrijeme do bete ili samo prvih par dana?
I mene Ana to zanima. Sutra mi je transfer, kao dvije su stanice jako lijepe i sutra ih vraćaju, a za preostale četiri će mi reći sutra. Trebala bih javiti kad se vraćam na posao, a nisam pametna...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji