Pozdrav,
evo ja danas primam štopericu i u sub ujutro punkcija :)
riješila sam i anesteziologa danas, napisala je da pola sata prije punkcije mi daju nešto na D, ne sjećam se točno naziva, ali ugl pogledala sam na netu i piše da je to lijek za uspavljivanje..
vas koje su uspavali, vi ste to isto primile pola sata prije? zar tako dugo treba da zaspiš?hehe
jer koliko sam shvatila, spavaš jako kratko pa mi nije jasno zašto piše da mi to daju pola sata prije postupka
Meni je danas uzasan dan. Prijateljica mi je javila da je trudna, jako sam sretna zbog nje jer znam koliko su zeljeli bebu no u isti tren uzasno tuzna zbog sebe. Kada smo kretali prvi put mislila sam da ce uspjeti odmah. Eto spremam se za treci postupak i sada se samo pitam hoce li ikad?? I ako nece kako covjek ispuni tu prazninu u sebi? Kako krenuti dalje sa zivotom dok je u tebi tolika zelja za bebom da mislis da ces se svaki tren raspasti u tisucu komadica??
Zoja… mislim da otprilike znam kako se osjecas... oko mene su trenutno svi trudni... ili imaju malu djecu... a neki vec i s drugim djetetom...
Svaki put kad netko objavi trudnocu osjecam se jednako.
. Drago je meni zbog njih... ali se pitam svaki put zasto nisam ja... to je valjda svima tako... neke dane lakse predes preko svega neke dane teze...
Ja kad gledam prosla sam vec hrpu toga i ne znam uopce sto ocekivati... idem pa ako bude bude... a nekako si mislim da bi mozda vise trebala od svega ocekivati i nadati se... ali kad su negativne bete mislim da je onda puno teze...
Sljedeci tj krecem s pikanjem u 2 stimulirani ivf pa cemo vidjeti...
Eee... bila sam u Zg privatno kod dr Lučingera i jako sam zadovoljna njegovim pristupom.. ako sada ne bude nista krecem u Zg..
Inace moj dr iz Ri odlazi u Split u privatnu polikliniku...
Curee sretnoo
Mislim da nema oosobe na forumu koja u nekom trenutku nije tako razmišljala. Sve nas s vremena na vrijeme hvataju crne misli. Treba se okružiti s ljudima koje voliš, a i nama koje smo u istoj situaciji, koje najbolje razumijemo kako se ti osjećaš. Meni puno pomaže ovaj forum i ostali slični gdje imamo podršku, gdje možemo razmijeniti iskustva i osjećaje.
IDEMO DALJE!!!!!!!
Znaci S0102 ti si odlucila kod Lucingera? Ja sam na kraju zavrsila kod Skvorca i tamo lovim postupak u iducem ciklusu. Eto sto dalje to imam manje vjere u sve. Niti na stimulaciju ne reagiram. Dobijem 1 il 2 stanice i od toga svega na kraju nema nist. I sada sve ovisi sto ce dr vidjeti na uzv iduci tjedan. Ako nema puno antralnih nece mi ni dati full stimulaciju. I umjesto da mrsavim ja se fino naoruzala slatkim i nastojim prebolit svijet koji se desava oko mene jer ja eto ponekad kao da stojim na mjestu.
Zoja… ti i ja cemo opet u istom ciklusu... svaki put se nadam zadnjem... pa cemo i sada tako misliti...
Jos ne krecem kod njega... bila sam ovaj tj kod svog dr u Ri i pocinjem sa pikanjem slj tj... da iskoristim priliku dok mi dr iz Ri ne ode... uglavnom,povecao mi je dozu zbog slabe reakcije koja je prosli put bila ,a dr L mi je govorio da upravo to nema smisla u mom slucaju s niskim amh... ha ha ha... vidjet cemo sto ce biti...
Zojaaa... nemoj slatko☺❤
Sortiraj odgovore
Najstariji