Ravnatelju jesm, on je upućen u sve. I još par prijateljica, a već sam bila po par dana kad sam išla na Aih pa znaju. Sad ne znaju svi, ali pretpostavljam da znaju, jer uvijek se neko izlaje. Ali briga me. Iskreno neda mi se ići na posao sad pogotovo svi živi su bolesni pa još da nešto pokupim. Ja sam od prvog dana pikanja doma. Nije mi baš nešto to u wc na poslu raditi.
Evo i mene opet malo... blizi se i moje pikanje...pocetkom tjedna bi ponovo trebala krenuti... nadam se zadnji put☺
Cure nemojte previse razmisljati o punkcijama... zamarati se sto ce ljudi rec na poslu...i tako je sve stres i bez toga...
Punkcija je grozna..ali ne traje dugo.. prosli put sam rekla da vise necu ici i eto me opet...
Ljudi na poslu ce shvatiti i mislim da o tome uopce ne treba razmisljati... ako ne mozete drugacije otvorite si odmah bolovanje i odmarajte... moji su fleksibilni pa ja kasnim na posao kad su folikulometrije...
I da... sreetnoo svima... da nam se godina nastavi lijepo kako je i pocela sa poz betama...☺
Bok curke,jako sam sretna radi vas i ja zelim bebaca😊 moj problem je sta nemam jajovode a sve drugo je uredu dal mi moze ko rec jel imao ovako slican problem i jeli isao na ivf i kako je proslo
Cure da li vam je krvarenje prestalo ili se jako smanjilo čim ste se počele pikati?
Sortiraj odgovore
Najstariji