Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    04. Veljača 2017. 10:25

Drage sve! Evo jos lezim u bolnickom krevetu, pod anestezijom su mi izvadili 11 stanica, nista nisam osjetila niti je sto boljelo. Imam samo pritisak u donjem dijelu trbuha, jer su jajnici ogromni, ali to mi traje vec nekoliko dana. Ova anestezija je super. Za dalje moramo zvati ujutro, pitanje je kakvi su nam spermici...

04. Veljača 2017. 10:30

Vesnic  odlično

Zoja31
    04. Veljača 2017. 11:47

Bravo Vesna, najgori dio je odrađen.

s0102
    04. Veljača 2017. 12:19

Vesnic… bravo... sada odmor

Panda123
    04. Veljača 2017. 13:13

Nismo se baš dugo veselili. Naime, prvi uzorak koji je suprug dao bio je jako loš, skoro neupotrebljiv (oligoasthenozoospermija, a sa mnom sve ok, čak super)...dao je još jedan, pa ćemo vidjeti sutra...ali nemam baš neku nadu. Bilo mi ga je jako žao, cijeli je problijedio kad su nam to rekli. Ima li netko sličnu situaciju, pa da mi napiše svoja iskustva.  Ako ovo ne uspije, iako nam je prvi put mi vjerojatno više nećemo ni pokušavati, osim ako se nekako (a ne znam kako) spermiogram popravi. Nema smisla, ja sam jako reagirala na te lijekove, ne želimo to ponavljati opet bez ok njegovog nalaza.

04. Veljača 2017. 13:35

Vesnic nema predaje!  Kolko sam čitala puno m pije neke vitamine pa čak i čajeve. Znam da je čaj vrbovica super za muški faktor.

• Klokanica37
    04. Veljača 2017. 15:17

Vesnic,

mm je pio profertil 3 mjeseca i spermiogram se dosta popravio. To nam je doktorica preporučila kad smo došli na prvi preged.

• Klokanica37
    04. Veljača 2017. 15:50

Cure, idem prvi put na ivf, dobila sam ovaleap 225. Danas ima prvi dan pikanja i malo sam uplašena jer ne znam da li ima neka reakcija na koju moram pripaziti?

04. Veljača 2017. 16:36

Ja idem isto na prvi ivf, i počela sam s ovaleapom 225 u utorak. Sve ok za sad.

Zoja31
    04. Veljača 2017. 16:42

Vesna i mm ima istu dijagnozu ali za sada su uvijek nasli toliko spermica za oplodnju. Mm je pio profertil ali nije mu nista pomogao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.