Joj s0102 ja se svaki put nadam da je zadnji...prosli put nazalost nisam ni stigla do transfera. Hoces reci da je Lucinger predlagao nesto drugo a ne full stimulaciju? Zar ti je predlozio polustimulirani?
Ej djevojke s VV, mozete mi molim vas reci za koliko je gotova beta kod njih? 14og bi trebala ici, ili ce bit najlijepse Valentinovo, ili ga vise ne slavimo
Uglavnom, rekla mi je sestra da dodem u 8 ujutro kod njih, pa idem dolje vadit krv... sad me zanima na koliko se ceka nalaz...
pozdrav :)
sad sam baš pročitala što mi piše na papirima od anesteziologa..piše predmedikacija: 30 min prije aspiracije tableta Dormicum..ništa mi ne piše za opću anesteziju
da li je koja od vas to dobila?gledam na netu i piše da je to lijek za smirenje
nije valjda da neću dobiti ništa ni protiv bolova?
plizz help, užasno me strah, ako znate o čemu se tu radi, pišite :)
Ana nažalost vjerrojatno onda ideš bez anestezije. Puno cura dobije samo protiv bolova i za smirenje. Da ide anestezija nebi dobivala nikakve tablete nego ti stave braunilu i anesteziolog pusti lijek da te uspava na 10-15 minuta.
Zoja… ne znam bas da li je na polustimulirani mislio... uglavnom rekao je da me ne treba trpati hormonima jer bez obzira na kolicinu necu imati puno js... rekao je da ih je potrebno "dohraniti" da sve budu dobre,a ne da od 4-5na kraju imam jednu koja je ok...
Bas me zanima kako ce sada proci ovaj postupak u bolnici...
Ana2711… biti ce to ok... ja sam prosli put bila na punkciji bez icega... jer sam minutu prije punkcije dobila inekciju Voltarena protiv bolova/nisam znala da se prije sestri treba obratiti... inace ne podnosim bol ali preziviti se moze... ako nemas puno folikula 😯... ja sam 5 imala...
Iskreno ja sam kukavica, bojim se te boli i ne znam dali bih mogla bez anestezije. Zato meni Luči nije opcija jer on nema anesteziju. Svaka čast cure kad to odradite bez ičega.
sad sam se baš vratila iz bolnice, primila sam štopericu..pitala sam baš sestru kakva je to tableta.. rekla je da to anesteziolozi daju tabletu prije same punkcije za smirenje, a da se neposredno prije same punkcije dogovoriš sa anesteziologom da li hoćeš da te uspavaju ili ne..
je li koja od vas imala takvu situaciju?
ja imam 4 js
Ana to je onda ok. Iskreno ja uvijek imam mali broj folikula i uvijek trazim da me uspavaju. Ako mozes birati bolje je da te uspavaju. To je kratka anestezija i probudis se lijepo kad je sve gotovo.
Zoja31.. tražit ću ih sigurno, držite fige da mi daju.. hehe.. ali mislim da ću se tako tresti od straha da će mi sigurno dati :)
jeste vi imale užasne bolove zadnjih dana stimulacije? meni je kao da imam PMS, ali užasnoo jaki, sve živo me boli, od jajnika do svih mišića.. je li to normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji