Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    01. Veljača 2017. 08:45

Jutro cure..
    Evo mene sa uzv..stanje je sljedece:1 folikul od 16mm,pa 14mm i dva po 13,5mm..znaci ukupno 4..i dr me poslao vaditi krv jer ako bude nalaz uredan vjerojatno danas dobivam stopericu.kaze on da sam bila u jako blagoj stimulaciji i da je to super ispalo.neznam sto da mislim,ne cini mi se bas bajna situacija :( :)
    Mislite da ovi od 13mm jos stignu danas narasti?jer stoperica zaustavlja njihov rast,zar ne?..
    pitala sam ga za aspiraciju za anesteziju,veli on obavezno opca sto mi je super,ali nekako mislim da mi je ipak nece dati posto imam par folikula..hoću uopće dobiti barem koktel?
    ah izgleda da nista od toga svega ovaj put :(
    i da, u Petrovoj sam :)

• Dolores123
    01. Veljača 2017. 10:00

Kolko puta dnevno se pikate? Jednom dnevno vise doza i jedna doza vise puta dnevno.Mene to tek ceka, pa ispitujem.Mislim da bi mi bilo bolje kad nebi znala nista o tome jer onda neznas sto te ceka pa ti ke svejedno, ovak samo citam i citam i vec me lovi panika svaki dan sve jace za tu punciju.

DoraAR
    01. Veljača 2017. 11:31

Zelimbebu123 hvala ti, isto tako sam i ja napravila, to je onda ok!

Dolores123 ja se pikam jednom na dan, rekli su mi da mora biti određeno vrijeme, 5 popodne. Od 6dc dobila sam i dodatni lijek s kojim se isto pikam jednom na dan u isto vrijeme. Znači svaki dan u 5 popodne prvo ovaleap pen i onda cetrotide injekcija iza toga. Ovaj dio zasad nije strašan tako da se ne moraš sa time stresirati 

DoraAR
    01. Veljača 2017. 11:33

Pardon, ne od 6dc nego od 8dc 

• Dolores123
    01. Veljača 2017. 12:20

Ma ne bojim se tog pikaja.prijateljica mi je med.sestra tako da ce ona odraditi taj dio .meni pise 3-7dc klomifen ,a 7,8 i 9 dc 2 gonal  + uzv.

• Dolores123
    01. Veljača 2017. 12:21

Krivo sam napisala 8 i 9 2 gonala.

DoraAR
    01. Veljača 2017. 13:05

Onda si u dobrim rukama :)
    Za punkciju ćemo onda izmijeniti iskustva naknadno, ali sigurna sam da nije jako strašno. Možemo mi to! ;)

• crvkut2
    01. Veljača 2017. 13:58

Pozdrav svima nismo se javili neko vrijeme.Naš prvi icsi nije bio uspješan... nije došlo do dijeljenja stanice....Ovaj mjesec ponovno sa nešto promijenjenom terapijom. Nadamo se da će ovaj puta biti uspješno. Htjela bih podjeliti jedan dobar savjet.MM je okorjeli pušač i njegov loš spermiogram se znatno popravio nakon što je prešao na el.cigarete. Tako da ako imate pušača kupite mu el.cigaretu. Možda pomogne. Da li ima ko da ovaj mj.ide kod dr Škvorca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.