Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DoraAR
    01. Veljača 2017. 16:10

Žao mi je Vesnic ali znam kako se osjecas. Ja sam imala problema sa soc.ginekologom koji mi nije htio napisati uputnice za vađenje hormona i hiv, hepatitis ako idem na postupak privatno. A svi drugi daju bez problema. Ne razumijem da opća praksa nije mogla staviti neku gripu. Mogla si ti reći da te bole leđa tko bi dokazao da te ne bole. Baš me to ljuti, na nečijim leđima treniraju pravednost.
    Nemoj se uzrujavati, pročitala sam da što je veća reakcija jajnika to su veće šanse za uspjeh postupka. Naravno smrznut će se stanice,ali imat ćeš ih puuno za odabir. To ti je najvažnije. Sve ovo drugo je nebitno. sad samo lagano i odmaraj i misli na svog bebaca po kojeg ideš 

01. Veljača 2017. 17:33

Cure meni je danas drugi dan pikanja i baš me ulovila neka depresija. Cijeli dan plačem ili sam na rubu. Stalno se bojim uzv u subotu.

• Dolores123
    01. Veljača 2017. 18:47

Joj Vesnic, bas mi te zao.Ma pusti ti sve price , nek prica ko sto hoce.Ja samo velim nedaj im Boze biti u nasoj kozi da vide kako je to.Uzmi doznake i boli te za sifru, ja mislim da bi ti bilo lakse kad bi netko znao jer to izmisljanje te samo stavlja u depresiju, koja ti sada najmanje treba.objasni situaciju i svaki normalan covjek ce razumjeti.ja sam se uvijerila da je takve stvari lakse reci sefu nego sefici jer ce prije razumjeti.vjeruj mi.reci istinu, skini teret s leđa i glavu gore.

• Dolores123
    01. Veljača 2017. 18:53

Kengurica ja mislim da trebas imati uputnicu prije narucivanja.A ti si nesto napisala da vec imas D1, ali neznam za koju bolnicu.

01. Veljača 2017. 19:14

Vesnic, znam kako ti je. Ja sam od jučer na bolovanju a već me zovu gdje sam i šta je. Imam i zamjenu pa sad panika zasto. 
    Na bolovanju ti piše AO pa niko neće ni znati zasto si doma. 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.