Pozdrav svima nismo se javili neko vrijeme.Naš prvi icsi nije bio uspješan... nije došlo do dijeljenja stanice....Ovaj mjesec ponovno sa nešto promijenjenom terapijom. Nadamo se da će ovaj puta biti uspješno. Htjela bih podjeliti jedan dobar savjet.MM je okorjeli pušač i njegov loš spermiogram se znatno popravio nakon što je prešao na el.cigarete. Tako da ako imate pušača kupite mu el.cigaretu. Možda pomogne. Da li ima ko da ovaj mj.ide kod dr Škvorca?
Slusajte moj dan, ujutro nazovem na posao i kazem da me ulovila neka viroza. Odem na uzv i vadenje krvi, dr. kaze: u blagoj ste hiperstimulaciji, lijevi jajnik vam je proizveo folikula dovoljno za tri jajnika, dodite opet sutra na uzv. Ja odem na drugi kraj grada ginekologu po doznake. Ginekolog na bolovanju, ogromna guzva u ordinaciji, sestra mi kaze dr. koja ga mijenja mozda vam ni ne stigne otvorit bolovanje te mora napisati stvarnu sifru vaseg bolovanja. Otidite dr. opce prakse, nek ona nesto izmisli. Ja odem opet na drugi kraj grada, a dr. opce prakse kaze: bolovanje vam moze otvorit samo ginekolog...ja pod pritiskom od svega, valjda od tih hormona luda, pocnem pred zenom plakat ko kisna godina...SRAMOTA! UZAS! Ova je valjda pomislila da sam fakat pukla. Sve u svemu vracam se od nje, bez ikakvih doznaka. Ginekolog opet ima zamjenu petak jutro, zadnji dan kad mogu poslat doznake, a mozda cu i tad bit u Vinogradskoj. Glupaca, trebala sam odmah danas sve uzet bez obzira sto pise...i sad samo tulim, ubile me ove injekcije psihicki.
Žao mi je Vesnic ali znam kako se osjecas. Ja sam imala problema sa soc.ginekologom koji mi nije htio napisati uputnice za vađenje hormona i hiv, hepatitis ako idem na postupak privatno. A svi drugi daju bez problema. Ne razumijem da opća praksa nije mogla staviti neku gripu. Mogla si ti reći da te bole leđa tko bi dokazao da te ne bole. Baš me to ljuti, na nečijim leđima treniraju pravednost.
Nemoj se uzrujavati, pročitala sam da što je veća reakcija jajnika to su veće šanse za uspjeh postupka. Naravno smrznut će se stanice,ali imat ćeš ih puuno za odabir. To ti je najvažnije. Sve ovo drugo je nebitno. sad samo lagano i odmaraj i misli na svog bebaca po kojeg ideš
Cure meni je danas drugi dan pikanja i baš me ulovila neka depresija. Cijeli dan plačem ili sam na rubu. Stalno se bojim uzv u subotu.
Hvala svima na podršci inače znam imati promjene raspoloženja, uglavnom bezvoljnost, plač,...za vrijeme PMS-a ili ovulacije, ali ovo mi je sad koma. Danas mi je 9 dan pikanja, a počelo je možda od prekjučer...
Doktorica opće prakse kaže: "Meni je žao što vi plačete, ali ne znam kako da vam pomognem. Ne mogu pisati lažna bolovanja, ostati ću bez posla. Ionako, već imam puno bolovanja, svi umišljaju da imaju gripu."
Ajme, tako mi je krivo što sam se tako raspala pred ženom, ja sjedim i plačem, plačem...a ona kaže: "Oprostite, ali mene pacijenti čekaju"...užas!
To je tako kad ti se sve skupi. Muž pod gripom, stalno traži pažnju... :) ja luda od hormona, sa posla me zivkaju cijeli dan kao gdje si (a mrzim lagati)...možda bi bilo lakše da smo to s nekim podijelili...ali ljudi ne razumiju, a zapitkuju...
U petak idem po doznake i nek piše na njima bilo što...baš me briga više...
Cure meni je danas drugi dan pikanja i baš me ulovila neka depresija. Cijeli dan plačem ili sam na rubu. Stalno se bojim uzv u subotu.
Da li ti je ovo prvi IVF? Sorry sve mi se pomiješalo
Joj Vesnic, bas mi te zao.Ma pusti ti sve price , nek prica ko sto hoce.Ja samo velim nedaj im Boze biti u nasoj kozi da vide kako je to.Uzmi doznake i boli te za sifru, ja mislim da bi ti bilo lakse kad bi netko znao jer to izmisljanje te samo stavlja u depresiju, koja ti sada najmanje treba.objasni situaciju i svaki normalan covjek ce razumjeti.ja sam se uvijerila da je takve stvari lakse reci sefu nego sefici jer ce prije razumjeti.vjeruj mi.reci istinu, skini teret s leđa i glavu gore.
Joj Vesnic, bas mi te zao.Ma pusti ti sve price , nek prica ko sto hoce.Ja samo velim nedaj im Boze biti u nasoj kozi da vide kako je to.Uzmi doznake i boli te za sifru, ja mislim da bi ti bilo lakse kad bi netko znao jer to izmisljanje te samo stavlja u depresiju, koja ti sada najmanje treba.objasni situaciju i svaki normalan covjek ce razumjeti.ja sam se uvijerila da je takve stvari lakse reci sefu nego sefici jer ce prije razumjeti.vjeruj mi.reci istinu, skini teret s leđa i glavu gore.
Ma istina, briga te za šifru imat ćeš svoj mir, doma na bolovanju. Ovako kad si rastrgana je najgore.
Promjene raspoloženja gledaj s vedrije strane - hormoni djeluju i imat ćeš puno lijepih folikula ;)
Čuvaj mužića da ozdravi na vrijeme da obavi svoj dio posla
Držte se drage moje, možemo mi to!

Kengurica ja mislim da trebas imati uputnicu prije narucivanja.A ti si nesto napisala da vec imas D1, ali neznam za koju bolnicu.

Vesnic, znam kako ti je. Ja sam od jučer na bolovanju a već me zovu gdje sam i šta je. Imam i zamjenu pa sad panika zasto.
Na bolovanju ti piše AO pa niko neće ni znati zasto si doma. 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji