Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    02. Veljača 2017. 09:58

Cure, da li je neka od vas imala takav slucaj.Mene je jucer navecer pocelo zariti i probadati na jajnik na kojem imam cistu zutog tijela.I danas mi je takav osjecaj i nekakav pritisak u donjem dijelu trbuha, slicno ko kad trebam dobiti a opet skroz drugacije.i nekakav vodenasti iscjedak.M mi dolazi za 2 dana, a ja vec sutra jurim na uzv jer mi je dr. rekla doci 2 ili 3 dan mc, ali se sad svega bojim, kakve sam srece mogla bi taj ciklus preskociti za ivf.Dal da se bojim ili je to od nervoze koja mi ne prolazi

Panda123
    02. Veljača 2017. 10:58

Vracam se s uzv. Veceras stoperica, pa u subotu jutro punkcija. Mislim da sam pre pekmezasta...gledam neke zene s punkcije idu na posao, a ja placem i to krokodilske suze pred nepoznatim ljudima...

Panda123
    02. Veljača 2017. 11:34

I odlucila sam promjenit dr. opce prakse, em mi je daleko od mjesta stanovanja, em mi je neugodno vise kod nje ici...a s druge strane da meni netko tako dode, ja bih ga bar pitala zeli li mozda porazgovarati s nekim strucnim, mislim neki psihijatar...

Znatizeljna22
    02. Veljača 2017. 13:28

Pozdrav svima

Nova sam u ovome svemu  .... suprug je radio dva puta spermiogram ( prvi puta privatno i drugi puta na sv. Duhu) obadva puta ista dijagnoza asthenozoospermia ( iako je drugi nalaz bio malo bolji nego prvi). Sa nalazom je isao kod svoje doktorice opce prakse i nije ga nikuda dalje uputila vec je rekla da ja idem kod svog ginekologa sa tim nalazom. Sad mene zanima sta reci  ginekologu jer ovaj moj bas nije nesto pricljiv ( pregled i sve obavi bez da progovori). Kako dalje sve ide, koji su sljedeci nalazi i dali ginekolog moze odbit me poslat na potpomognutu oplodnju. Jednostavno ako mi netko moze obajsnit sta ide poslje ginekologa ( jer na internetu sam procitala svasta) pa me malo i strah.

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.