Cure da li vam je krvarenje prestalo ili se jako smanjilo čim ste se počele pikati?
Cure da li vam je krvarenje prestalo ili se jako smanjilo čim ste se počele pikati?
Meni je bilo tako, ja sam to pripisala terapiji, znači i tebi je?
Cure, da li je neka od vas imala takav slucaj.Mene je jucer navecer pocelo zariti i probadati na jajnik na kojem imam cistu zutog tijela.I danas mi je takav osjecaj i nekakav pritisak u donjem dijelu trbuha, slicno ko kad trebam dobiti a opet skroz drugacije.i nekakav vodenasti iscjedak.M mi dolazi za 2 dana, a ja vec sutra jurim na uzv jer mi je dr. rekla doci 2 ili 3 dan mc, ali se sad svega bojim, kakve sam srece mogla bi taj ciklus preskociti za ivf.Dal da se bojim ili je to od nervoze koja mi ne prolazi

Vracam se s uzv. Veceras stoperica, pa u subotu jutro punkcija. Mislim da sam pre pekmezasta...gledam neke zene s punkcije idu na posao, a ja placem i to krokodilske suze pred nepoznatim ljudima...
Super vesnic, ma nisi pre pekmezasta, to samo tako misliš. Super ti ćeš svoje uskoro obaviti, a ja još moram čekati.

I odlucila sam promjenit dr. opce prakse, em mi je daleko od mjesta stanovanja, em mi je neugodno vise kod nje ici...a s druge strane da meni netko tako dode, ja bih ga bar pitala zeli li mozda porazgovarati s nekim strucnim, mislim neki psihijatar...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji