Na doznaci se može vidjeti samo da je bolest ili komplikacije u vezi trudnoće i ako zaokruži bolest ne vidi se da si na bolovanju zbog postupka. Isto tako mi smo sve morali u paru vaditi i testove na spolne bolesti i krvnu grupu.
Vesnic
doraAR
neznam kakav vam je posao, ako nije fizicki naporan i stresan, ja bi isla raditi.
Ja sam isto radila sve kao i obicno i po kuci i na poslu, samo nisam nista tesko dizala.
Vrijeme mi je puno brze proslo nego da sam lezala kod kuce a i psihicki je lakse.
Ni kod nas nitko nezna sto se desavalo zadnjih godina, i nitko jos nezna da je beta +, bas iz tog razloga sto neznaju kad je dosta i ubijaju te svi u pojam svojim pametovanjem, barem je meni tako psihicki lakse.
Bas smo samozatajni .
Draga dn, prvo cestitam na + beti. Ja sam planirala od transfera do bete raditi, ako uopce do svega toga dode. Bolovanje bi mi trebalo od folikulometrija do transfera, jer ne mogu jedan dan radit, drugi ne te tako u krug. Radim u skoli, nemam slobodne dane ni godisnji...sad upravo idem na prvi uzv nakon gonala...
i ja danas bila na drugom uzv..
znači 7 dc folikuli su svi bili ispod 8mm, oko 7,5
danas 9dc na svakom jajniku ih im po 4 od 10 mm, nastavljam sa injekcijama i u srijedu opet uzv
rastu, ali polako, se trebam što brinuti?
i ja danas bila na drugom uzv..
znači 7 dc folikuli su svi bili ispod 8mm, oko 7,5
danas 9dc na svakom jajniku ih im po 4 od 10 mm, nastavljam sa injekcijama i u srijedu opet uzv
rastu, ali polako, se trebam što brinuti?
Ja mislim da nema potrebe, lijekovi rade svoje, a ti ces na punkciju kad folikuli dosegnu svoju velicinu.ja mislim da ti bi bili nesto spomenuli da nije dobro.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji