Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    29. Siječanj 2017. 16:24

Dajte mi recite dal oba partnera moja vaditi krvnu grupu ili samo mi zene? Ja sam doktoricu razumijela da samo ja.

Panda123
    29. Siječanj 2017. 16:43

Mi smo morali oboje te testove na spolne bolesti.

DoraAR
    29. Siječanj 2017. 16:47

Testove na spolne bolesti oboje, ali krvnu grupu samo žena

Dolores123
    29. Siječanj 2017. 17:04

Tako je i meni rekla.testove na bolesti oboje a kg samo ja.pa citam po forumu da trebaju oboje,vec sam se uplasila da sam nesto pobrkala,a nebi bilo ni cudno jer mi se vec mota od tih nalaza,pa vremena dolaska pa uputnica,... Samo molim boga da izdrzim ko kraja

• Dolores123
    29. Siječanj 2017. 20:55

Imam jos jedno pitanje.ja moram na folikumetriju 2 ili 3 dan mc.pa to mi pada taman za vikend.sta da sad napravim? Da idem 4 dan? Ja ne vjerujem da rade vikendom,ili?

Panda123
    30. Siječanj 2017. 08:13

Dolores, meni su rekli ako mi 2. dan ciklusa padne na vikend, da dodem tek 8., a u međuvremenu se pikam...bilo mi to nekako cudno, ali na kraju mi je pao u radni dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI