Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    05. Studeni 2016. 11:43

Zoja zao mi je draga
    S0102 super.. ovu drugu ce ti vjerojatno smrznuti.

Mene najvise nervira kad mi dodju ljudi koji neznaju situaciju pa pocnu sa pitanjima.. a kad ce beba, a jesi trudna, a sto cekate...a ja se smjeskam i kazem kad dodje i najradje bi ih pljusnila  neki ljudi uopce ne razmisljaju da mozda to i ne ide tako jednostavno, nego kazu i ostanu zivi.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• cvrcak
    06. Studeni 2016. 11:17

Danas mi je deseti dan dan od transfera. U četvrtak napokon bađenje bete. Dali znate jel beta u petrovoj gotova isti dan jer kod mene u domu zdravlja ne vade ? hvala

malagarava13
    06. Studeni 2016. 15:24

Cure, na kojem odjelu u bolnici se vadi beta i dali treba upitnica od gin.? ja sam prvi put vadila privatno

s0102
    06. Studeni 2016. 16:13

Malagarava… obicno za sva vadenja krvi u bolnici treba uputnica... ja ju dobijem svaki put... 
    Ovaj drugi dio ne znam.. gdje se vadi... 
    Kad ides? U srijedu?

malagarava13
    06. Studeni 2016. 17:55

S0102  budem pitala i sestru jos kad odem po uputnicu. da u srijedu 12dnt ce mi biti.. mada su mi oni rekli 16dnt al tko ce cekati do tada.. mislite da nije rano?

• ana232
    06. Studeni 2016. 18:09

s0102 koliko godina imaš, kad kažeš da ti zbog godina nisu htjeli vratit dvije?

s0102
    06. Studeni 2016. 19:37

Malagarava… mislim da 12 dan nije prerano... to je ok.. koliko sam citala vec se od 10 dana vidi... ja sam prosli puta 10 ti dan radila... sada cu vidjet do kad cu izdrzati...

Ana232…u petak sam shvatila da sam mlada pa mi nisu vratili dvije... u Ri ako imas iznad 35 vracaju i dve.. jer je manja mogucnost da bude viseplodna trudnoca... a ne preferiraju te viseplodne trudnoce zbog svih pratecih rizika...
    Inace ja imam 32g.

mono1111
    07. Studeni 2016. 13:40

Drage cure,
    Nisam bila na ovoj temi, ali eto me sada...
    Imala sam dva spontana i sad opet planiramo i dosli do dijagnoze asthenospermia, smanjena pokretljivost, svega 20 posto pokretnih spermija, sto je premalo za prirodno zacece.
    Idem za tjedan dana sa svim nalazima kod dr.na humanu ( naime, slucajno sam zavrsila na humanoj, htjela sam na pregled kod te dr.koja radi na humanoj u Petrovoj ), iako nisam mislila da ce sve to otici u toliku krajnost.
    Sad ovaj zadnji put sam ostala T odmah pa nas je jako iznenadila ta dijagnoza.
    Ne mogu docekati taj ponedjeljak, pa vas molim da mi napisete koja je procedura sa umjetnom??
    Koliko se ceka na postupak od prvog pregleda?? Ima koga tko je isao u Petrovu?
    Uopće u biti ne znam nista o tome...pa bi mi bilo koja informacija dobro došla...
    Koji lijekovi se piju i kada? Koliko tih oplođenih stanica vracaju??
    Hvalaaaa

Zoja31
    07. Studeni 2016. 15:00

Cure eto ja u četvrtak po svoje otpusno pismo i to je to...postupak gotov..nažalost bez transfera . Obzirom da sam dosta razočarana nakon dva totalna promašaja sa načinom rada bolnice u kojoj sam bila pogotovo sada gdje nisam dobila niti jedne riječi objašnjenja zašto se to sve tako desilo, u oba postupka malo stanica, prazni folikuli naručila sam se na konzultacije u Repromed. Dali ide netko tamo?

DoraAR
    07. Studeni 2016. 15:22

Zoja u kojoj si bolnici bila?

Za repromed imam samo riječi pohvale, doktor Radoncic je srdačan, pristupacan i opušten, ne radi veliku dramu oko ničega..dobije se dojam da je sve lako i da nije velik problem.
    Nisam bila u postupku kod njih jer sam prvo htjela isprobati preko hzzo-a..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.