Miumau vjerujem da svima prolazi 100 filmova u glavi.. ono: sto ako.. al meni sad nakon 2god pokusavanja, sansa i vjerojatnost da prirodno ostanem trudna zvuci nemoguca...
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Malagarava, čitala sam dosta iskustava cura koje su nakon godina pokušavanja MPO, ostale trudne prirodno... nemoj nikad izgubit nadu, to je najvažnije... uvijek sve pokušaj gledati kroz zafrkanciju... Mislim, lako meni sad prodavati duge i jednoroge dok sam u "dobroj" fazi, a svaki put kad dobijem M frazove proživljavam... Al eto, bitno je stresti to sa sebe i krenut dalje s pozitivom...
Miumau naravno sve je moguce!
Neki parovi tek nakon 10god uspiju.. nadam se da tu nikom od nas nece toliko trebati.
No kako bilo, trebamo zivjeti s time da smo svaki dan sve blizi tom danu da upoznamo nase zlato
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Gotovo je cure 😭😭😭 , ta jedna stanica nije bila dobra i nisu imali sa cim raditi.
Evo nasih bebica, samo sto nisu... cesto sanjam da sam trudna ili da vec imam bembolinu, pa mi odmah postane lakse kad bar u snu dozivim taj osjecaj...
Cure i meni se vrti 300 filmova po glavi, najgore mi je dok mi drugi ljudi koji ne znaju kako je to počnu govoriti neka se samo opustim, da će sve biti u redu. Pa mi onda 20 različitih priča počnu pričati kako su ovi pa oni ostali trudi nakon neuspješnih ivf-ova. Mislim da nitko ko nije u ovoj situaciji kojoj smo mi ne može niti približno zamisliti kako je nama. Koliko stresa mi samo folikulometrija donosi. Svakodnevni odlasci u zg, pa vožnja doma, pa onda svi na poslu već pretpostave gdje sam bila, pa njihovi pogledi pa pitanja.
Uglavnom, nikome više ništa ne govorim.
Zoja… jako mi je zao.. sta god napisem te nece utjesiti... ali biti ce jednom...☺
I ja mislim da ovo moze shvatiti samo netko tko kroz to prolazi... ja jedine mucnine koje imam su one kada dolazim u bolnicu...😕 ali promijeniti ce se i to valjda...
Nekad se pitam zasto bas ja, kako svi oko mone ostaju trudni ko od sale a ja evo nikako... a onda s druge strane cekaonice su pune takvih cura kao sto sam ja...
E da bdw.. pisem vam ovo dok lezim u bolnici.. od moje 3 st 2 su se oplodile.. vratili su mi jednu 4 stanicnu, druga je 6stanicna ali navodno ova 4st izgleda bolje... nisu htjeli vratiti obe zbog godina.. u pon idem vidjeti sto se desilo s ovom drugom sto ju ostavljam u bolnici...
Nadam se da ce beta i bez te biti pozitivna... ali mislim da sada tek krecu dva mucna tjedna...
Sortiraj odgovore
Najstariji