Cure evo i mene, nikako se javiti otkako sam se vratila na posao, krenuo tempo života . Evo vratila sam se poslu, vježbanju, bili smo na svadbi ovaj vikend, družimo se s prijateljima i tako pokušavam zaboraviti na postupak i skupiti snage za dalje. Uskoro će i Božić i Nova godina pa će nam se nekako lakše i brže proći
Zoja31, jako mi je žao... Znam da je teško jer sam prošla isto, imala sam 3 pa se nijedna nažalost nije oplodila. Skupi snage i idemo dalje! Javi kako ti je bilo u Repromed-u? Meni se dr. Radončić svidio na videima koje sam vidjela. Koliko je cijena IVF-a? Nemaju stranicu i cjenik da pogledam...
Aneri85, istu situaciju pogleda imam i ja na poslu gdje sam morala reći zašto me neće biti, a mali smo kolektiv pa svi znaju. A da ne pričam o tome kako mi je neki dan kolegica rekla da se moram samo opustit jer je ona tako zatrudnila a već je kao bila na listi za IVF. Ima nešto i u toj psihi ali ako nemaš biološke preduvjete, a ja nemam ovulaciju, onda me tak ljuti to petljanje ljudi i glupi komentari!
s0102, sretno da se i ta mala mrvica primi!
mono1111, dobrodošla! Ako si ostala trudna, to ti je znak da uvijek možete pokušavati u međuvremenu dok čekate postupak! Mislim da ti je najbolje uzet bolovanje od punkcije ili nakon transfera ako imaš takav posao... Ja sam u Petrovoj kod dr. Škrgatić. Čekala sam oko 2 mjeseca na postupak od zadnjeg dogovora nakon svih nalaza koje smo prikupili. Kod koga si ti?
malagarava, javi nam kad saznaš betu! Držimo figeeee
suncokretica ti si u petrovoj, koliko često si išla na folikulometriju? Ja danas počinjem s pikanjem i subotu idem na prvo mjerenje pa me zanima koliko često se mora ići, da znam zbog posla i bolovanja jer nismo iz zagreba
Mono u Petrovoj ti preferiraju svoje nalaze. Ja sad obnavljan svoje nalaze jer su stari 2 godine. Sve radimo nod njih u lab. Neke stvari daju da obaviš i u svojoj bolnici ako nisi iz zg.
Ja sam prošla 4 inseminacije, i nist me nije boljemo. A vele da je postupak isti kao kod transfera. Ko da ideš na papa test.
Mi smo u Petrovoj kod dr. Pavičić
Suncokretice da li mora biti pauza između postupaka ako su sa stimulacijom i kolika?
DoraAR… meni su u Ri rekli 3 mj pauza izmedu... ako mi sada ne uspije dr mi je rekao da se javim u 1 mj za dogovor...
Nadam se da se necu morat javljati..😯
Meni je danas dr javio da je moja stanica stala s dijeljenjem... pa sam bas onako malo tuzna.... 😢
Cure,
I ja sam kod dr.Pavičić Baldani.
Zato nas je i iznenadila dijagnoza posto sam ostala odmah T.
Planiramo i sada ali nije uspjelo :/
A to bolovanje je normalno na teret poslodavca jelda?
Naime, radim na takvom mjestu da ni ne mogu otvoriti klasicno bolovanje....
Sortiraj odgovore
Najstariji