Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    03. Studeni 2016. 20:31

Curke ja ujutro idem na aspiraciju...i sve veća panika me hvata da neću imati ništa  . Imam dva folikula i bojim se da se desi da budu prazni...ili još gorje da su popucali...dali se može desiti da puknu unatoč štoperici? Jučer su bili na 19mm . Uh sva sam zbrčkana...jedva čekam sutra da sve završi 

malagarava13
    03. Studeni 2016. 21:40

Dora utjece ti TSH i na planiranje trudnoce.. ja sam imala 2.5 i kad sam bila na kontroli endokrinologinja mi je rekla da TSH mora biti oko 1. najbolje se naruci za pregled..

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

malagarava13
    03. Studeni 2016. 21:41

Zoja sritno, bit ce to sve dobro.. 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

s0102
    03. Studeni 2016. 21:53

Zoja… sretno... biti ce sve ok... i meni je bio jedan 19 pa je proslo ok... si ti u stimuliranom ciklusu?

s0102
    03. Studeni 2016. 21:53

Zoja… sretno... biti ce sve ok... i meni je bio jedan 19 pa je proslo ok... si ti u stimuliranom ciklusu?

DoraAR
    03. Studeni 2016. 22:07

S0102 bila sam kod endokrinologa i rekla mi je samo kontrola u trudnoći..
    Zoja sretno sutra, javi kako je prošlo!!

s0102
    03. Studeni 2016. 23:51

Zoja…i ja imam nizak amh... prode to ok... sretno sutra.. i javi kako je bilo...
    Ja u sub idem vidjet da li ce biti et... iskreno se nadam da hoce.. i da se sve lijepo oplodilo☺

04. Studeni 2016. 08:04

Zoja.. sretno danas!!!!

vavica7625
    04. Studeni 2016. 11:00

Bok curke, evo ja idem na inseminaciju krajem mjeseca, dala mi je da pijem klomifen od 3-7 dana ciklusa i opet na folikulometriju, nakon toga štoperica i nadamo se da će se primit. Rekla mi je dr. na sv duhu da sam malo rizična jer imam povišen amh pa da ne dođe do hiperstimulacije jajnika, i nisam baš nekaj pozitivna jer sam čitala da inseminacija skoro nikad ne uspjeva iz prve..

...infinite dreams...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.