Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    07. Studeni 2016. 15:24

Zoja.. moje iskreno misljenje je da ni oni ne znaju zasto nekima uspije od prve a nekima nikad.. ali da rade najbolje sto znaju.. super je sto ides i po drugo misljenje... je to neka privatna klinika u Zg?

Ja sam danas sva neka 😢😢 bila sam u bolnici i najvjerovatnije nista od te druge stanice.. prestala se dijeliti.. a citala sam da su jako male vjerovatnosti uspjeha opl.stanica 3 dana... 😢
    Znam da treba pozitivno razmisljati.... ALI.....

DoraAR
    07. Studeni 2016. 15:28

Mono dobrodošla, trebat ćeš vjerojatno prikupiti neke nalaze, hormone, briseve, krvnu grupu, markere na spolne bolesti i hepatitise...kad se to prikupi možeš relativno brzo u postupak cca mjesec dana.
    Za postupak će ti reći druge cure jer ja još nisam krenula, čekam drugi pregled i vidjeti što dalje...

Zoja31
    07. Studeni 2016. 16:25

Dora bila sam u vinogradskoj. Da i ja sam čula sve najbolje za dr.Radončić, zato je i pala odluka da idemo tamo. U četvrtak idem na konzultacije.

s0102 nije ni stvar u tome da mora uspjeti od prve nego je stvar u rezultatima. Znači 1.postupak 7 folikula-2stanice-1 loša-1 se oplodila. Nikad niti rječi zašto toliko praznih niti traže neke nalaze. Drugi postupak-prvo tri folikula-pa 2-1 stanica koja je bila loša. Transfera nema. Danas kad sam zvala nije mi nitko rekao da dođem na razgovor samo otpusno pismo 

s0102
    07. Studeni 2016. 16:29

Zoja.. da li ti je to zbog niskog amh mozda...
    Koliko ti je niski?
    Jer i ja sam sada imala 5 folikula... 3 stanice.. od jedne nista... jedna se oplodila tu su mi vratili.. cetvorostanicni embrij nakon 3 dana... a citam po forumima da su curama 8stanicni nakon 3d... i jedna je najvjerovatnije danas prestala s dijeljenjem... isto nemam objasnjenja zasto tako...
    A i ja imam nizak amh

Zoja31
    07. Studeni 2016. 16:39

s0102 amh mi je 6,6 .  Neznam šta bi rekla ni šta bi mislila. Mislim sa tim amh ne očekujem npr.10 stanica ali mislim da niti ovo nijeprihvatljivo. Mislim toliko pikanje za 1 stanicu od koje na kraju ništa 

s0102
    07. Studeni 2016. 16:44

Zoja… pa sta je to nizak amh..? Sta ne spada to u normalno? Moj je nizak 1.81.... 
    Na proslom prirodnom ivf u sam cak imala 1 stanicu pa sam bas happy bila s obzirom da je na prvom IVF u bio prazan folikul...
    Def trebas drugo misljenje i odgovor zasto se to desava... mozda ti s otpunim daju i objasnjenje... to ti i tako doktor daje pa pitas

Zoja31
    07. Studeni 2016. 16:47

s0102 da je u granici ali je kao nizak. Tvoj je još niži  . Zato nam i je takav odgovor na lijekove ali opet mislim da jeovo moje sve slabo.

s0102
    07. Studeni 2016. 16:47

Ee da.. mjerna jedinica mog amh je ng/ml..

s0102
    07. Studeni 2016. 16:50

Zoja….. mozda ti ipak daju i objasnjanje kad dodes... barem neki razlog sto bi moglo biti... 😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.