Zoja.. moje iskreno misljenje je da ni oni ne znaju zasto nekima uspije od prve a nekima nikad.. ali da rade najbolje sto znaju.. super je sto ides i po drugo misljenje... je to neka privatna klinika u Zg?
Ja sam danas sva neka 😢😢 bila sam u bolnici i najvjerovatnije nista od te druge stanice.. prestala se dijeliti.. a citala sam da su jako male vjerovatnosti uspjeha opl.stanica 3 dana... 😢
Znam da treba pozitivno razmisljati.... ALI.....
Mono dobrodošla, trebat ćeš vjerojatno prikupiti neke nalaze, hormone, briseve, krvnu grupu, markere na spolne bolesti i hepatitise...kad se to prikupi možeš relativno brzo u postupak cca mjesec dana.
Za postupak će ti reći druge cure jer ja još nisam krenula, čekam drugi pregled i vidjeti što dalje...
Dora bila sam u vinogradskoj. Da i ja sam čula sve najbolje za dr.Radončić, zato je i pala odluka da idemo tamo. U četvrtak idem na konzultacije.
s0102 nije ni stvar u tome da mora uspjeti od prve nego je stvar u rezultatima. Znači 1.postupak 7 folikula-2stanice-1 loša-1 se oplodila. Nikad niti rječi zašto toliko praznih niti traže neke nalaze. Drugi postupak-prvo tri folikula-pa 2-1 stanica koja je bila loša. Transfera nema. Danas kad sam zvala nije mi nitko rekao da dođem na razgovor samo otpusno pismo
Zoja.. da li ti je to zbog niskog amh mozda...
Koliko ti je niski?
Jer i ja sam sada imala 5 folikula... 3 stanice.. od jedne nista... jedna se oplodila tu su mi vratili.. cetvorostanicni embrij nakon 3 dana... a citam po forumima da su curama 8stanicni nakon 3d... i jedna je najvjerovatnije danas prestala s dijeljenjem... isto nemam objasnjenja zasto tako...
A i ja imam nizak amh
s0102 amh mi je 6,6 . Neznam šta bi rekla ni šta bi mislila. Mislim sa tim amh ne očekujem npr.10 stanica ali mislim da niti ovo nijeprihvatljivo. Mislim toliko pikanje za 1 stanicu od koje na kraju ništa
Zoja… pa sta je to nizak amh..? Sta ne spada to u normalno? Moj je nizak 1.81....
Na proslom prirodnom ivf u sam cak imala 1 stanicu pa sam bas happy bila s obzirom da je na prvom IVF u bio prazan folikul...
Def trebas drugo misljenje i odgovor zasto se to desava... mozda ti s otpunim daju i objasnjenje... to ti i tako doktor daje pa pitas
s0102 da je u granici ali je kao nizak. Tvoj je još niži . Zato nam i je takav odgovor na lijekove ali opet mislim da jeovo moje sve slabo.
Zoja….. mozda ti ipak daju i objasnjanje kad dodes... barem neki razlog sto bi moglo biti... 😯
Sortiraj odgovore
Najstariji