Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    04. Studeni 2016. 11:45

Evo me...prezivjela sam 😃😃. Aspiracija gotova, dobili jednu stanicu. Sutra moram zvati da vidim dali se oplodila. Drzite fige za moju mrvu 😃

04. Studeni 2016. 14:35

Zoja 

MiuMau
    04. Studeni 2016. 14:51

Zoja sretno, držim fige za mrvicu 

Malagarava, koliko još do bete? Kako se osjećaš? Ima kakvih novosti? 

Ja čekam sad polovicom mjeseca M pa da se javim 1.dc na VV za konzultacije pa da napokon znam na čemu smo... Malo me brine taj tsh koji spominjete jer mi je on povišen (odnosno u granicama, al čitam da za MPO mora biti niži)... Evo bolesti na poslu kulminiraju, već sam pojela jednu turu antibiotika, pa naravno odmah dobila gljive, pa vaginalete... strah me da još i to zakomplicira stvari, kao da već nisu dovoljno 

malagarava13
    04. Studeni 2016. 15:06

Zoja super  jel bilo bolno?

Miumau danas 8dpt.. a trebam njima javiti betu oko 14.11. ali to mi je dugo cekati, mislim da cu napraviti u srijedu. 
    Od jucer su mi poceli pristici po bradi i jako me strah da nisu pms simptomi.. nadam se da  ne 
    Reci ce ti oni sve gore.. jos malo znaci kreces i ti 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Zoja31
    04. Studeni 2016. 15:16

malagarava ma nije bolilo ništa, više boli ono čekanje kada sve završi da vidiš dali imaš išta...a tko će tek dočekati sutra da vidim dali se oplodila...

MiuMau
    04. Studeni 2016. 15:22

Još malo, da... Jedva čekam, iako smo kao odlučili da ćemo laganini, bez očekivanja, bez brige, naravno da prevrtiš 200 filmova u glavi...  
    Npr. aj zamisli da ostanem sad ovaj mjesec trudna prije konzultacija... il aj zamisli da odmah sljedeći mjesec nekak upadnem u postupak i za božić saznam da sam trudna... A ludo žensko... Dobro je dok su ovak pozitivni filmovi... 

Čula sam od cura da im se u trudnoći znalo tak pojaviti prištića, možda je to... Čekam da javiš da je beta do plafona kao da je moja... 

s0102
    04. Studeni 2016. 15:47

Zoja..  biti ce to super... samo treba pozitivno misliti..
    Malagarava… najgore je cekati poslije transfera... mislim da sam ja prosli puta radila 10 dan.. nisam mogla cekati vise.. u srijedu bi ti vec trebalo pokazati..

Ja sutra idem u bolnicu... trebao bi biti transfer... nadam se da su se moje 3 js i oplodile ☺

• tomy28
    04. Studeni 2016. 16:57

vavica7625 hej kod koje si dr na sv duhu ja planiram tamo,meni malo povišen amh i prva inseminacija bila uspješna samo loše završila...sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.