Evo me...prezivjela sam 😃😃. Aspiracija gotova, dobili jednu stanicu. Sutra moram zvati da vidim dali se oplodila. Drzite fige za moju mrvu 😃
Zoja sretno, držim fige za mrvicu
Malagarava, koliko još do bete? Kako se osjećaš? Ima kakvih novosti?
Ja čekam sad polovicom mjeseca M pa da se javim 1.dc na VV za konzultacije pa da napokon znam na čemu smo... Malo me brine taj tsh koji spominjete jer mi je on povišen (odnosno u granicama, al čitam da za MPO mora biti niži)... Evo bolesti na poslu kulminiraju, već sam pojela jednu turu antibiotika, pa naravno odmah dobila gljive, pa vaginalete... strah me da još i to zakomplicira stvari, kao da već nisu dovoljno
Zoja super jel bilo bolno?
Miumau danas 8dpt.. a trebam njima javiti betu oko 14.11. ali to mi je dugo cekati, mislim da cu napraviti u srijedu.
Od jucer su mi poceli pristici po bradi i jako me strah da nisu pms simptomi.. nadam se da ne
Reci ce ti oni sve gore.. jos malo znaci kreces i ti
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
malagarava ma nije bolilo ništa, više boli ono čekanje kada sve završi da vidiš dali imaš išta...a tko će tek dočekati sutra da vidim dali se oplodila...
Još malo, da... Jedva čekam, iako smo kao odlučili da ćemo laganini, bez očekivanja, bez brige, naravno da prevrtiš 200 filmova u glavi...
Npr. aj zamisli da ostanem sad ovaj mjesec trudna prije konzultacija... il aj zamisli da odmah sljedeći mjesec nekak upadnem u postupak i za božić saznam da sam trudna... A ludo žensko... Dobro je dok su ovak pozitivni filmovi...
Čula sam od cura da im se u trudnoći znalo tak pojaviti prištića, možda je to... Čekam da javiš da je beta do plafona kao da je moja...
Zoja.. biti ce to super... samo treba pozitivno misliti..
Malagarava… najgore je cekati poslije transfera... mislim da sam ja prosli puta radila 10 dan.. nisam mogla cekati vise.. u srijedu bi ti vec trebalo pokazati..
Ja sutra idem u bolnicu... trebao bi biti transfer... nadam se da su se moje 3 js i oplodile ☺
vavica7625 hej kod koje si dr na sv duhu ja planiram tamo,meni malo povišen amh i prva inseminacija bila uspješna samo loše završila...sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji