Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2016. 21:50

Terapija za tsh mi je eutirox.

• ana232
    03. Studeni 2016. 15:04

aneri i meni je terapija eutirox. mi prvo idemo na IVF. sad sam u iščekivanju. Jučer je vještica m trebala stiči, ali za sada još ništa. Sve me boli u maternici, jajnici me štipaju, muka mi je, ali za sada ništa. nadam se da će nam objema biti uspješan postupak

DoraAR
    03. Studeni 2016. 15:25

Cure koliki vam je bio TSH prije početka uzimanja terapije eutiroxa?

• ana232
    03. Studeni 2016. 16:09

DoraAR meni je tsh bio 3,34, onda sam 3 tjedna pila eurirox neparni dan po jednu, a parni po dvije tablete i nakon ta 3 tjedna mi je pao na 0,33. Dr je rekao da je sad malo prenizak ali da nije problem

s0102
    03. Studeni 2016. 16:19

Cure imam pitanje... kolilo cesto vi vadite krv i kontrolirate hormone...?
     Jer sam ja to samo jednom izvadila pred jedno godinu dana, i onda je sve bilo ok i vise me nisu slali..

• ana232
    03. Studeni 2016. 17:16

prije počrtka postupka nikad nisam vadila hormone, a u zadnji mjesec dva puta. ne škodi provjeriti....

03. Studeni 2016. 17:49

Ja sam vadila hormone prije 2 god, sad ponavljamo jer su stari nalazi i dr zeli vidjeti friske nalaze za odredivanje prave doze ljekova.

Meni je tsh bio 4
     prvo sam pocela s eutiroxom svaki dan 25, sad nakon godinu i pol sam svaki dan 50 osim srijede i subote po 25! nakon svake inseminacije mi se malo povisio. sad mi je oko 1,5! prije prvog ppstupka mi je bio 0,82! 

Ana kako to da odmah idete na ivf? mene su htjeli na 6 inseminacija pa sam nakon 4 odustala. stresa previse a nikakvog ucinka. samo depresija nakon svakog negativnog testa.

DoraAR
    03. Studeni 2016. 18:47

Mi idemo odmah na IVF ali to je zbog godina i spermiograma...Valjda su odmah procijenili da AIH ne bi imao učinka kod nas...
    Meni je tsh zadnji bio 2,5 ali prije mi je znao biti i iznad 3, međutim dosad mi nitko nije rekao da pijem eutirox. Rekli su da će mi eventualno trebati u trudnoći...Sad me muči da li povišeni tsh utječe i na šanse za zacece ili samo zadržavanje trudnoće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.