Cure cemu sluzi injekcija Decapeptyl, moram ju dati 5dnt. Muci me i to jer u 1.postupku ju nisam imala sada da..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Eto dosla i moja punkcija na red... u srijedu...
Danas tek osjecam kako me jajnici bole.. tako da definitivno nisam za nikakvo vjezbanje😅
Cure, danas sam bila u petrovoj. sestra mi je rekla da ce me stavit na lisu za ivf za 12 mj. sta to tocno znaci? vec onda idemo u postupak.ili ?
Aneri to znači da čekaju tvoj ciklus u 12.mjesecu i tada će ti par dana ranije dati lijekove i drugi dan ciklusa počinješ s pikanjem. Kod kojeg doktora si u petrovoj? I ja idem tamo. Jel si povadila sve nalaze?
Hvala ti ana! ja sam kod Pavicic Baldani. Sve nalaze osim progesterona imamo. to cu za 3 tjedna rijesiti. odmah me narucila za 12 za dogovor s dr. vjerojatno cu onda u 1 mj poceti s bockanjem. prosle god me nisu htjeli na aih u 12 mj jer kao lab se ciste.
Kod kog si ti?
Eto cure i ja rijesila punkciju.. imamo 3 js... u subotu opet u bolnicu na transfer ako sve bude ok... a biti ce☺
Samo mi je drago da je ta punkciha gotova... jer je meni to bas bolno😯 danas odmaram
aneri ja sam kod prof. Kasuma. Naši nalazi su svi uredni, mužev spermiogram nemože biti bolji, ali postupak mi je odgođen zbog visokog tsh. Da nije bilo njega, već bi bili u postupku odavno
S0102 u kojoj si bolnici? Bez anestezije? meni isto bude bolna punkcija
Drzim fige da se sve 3 oplode
Meni danas 6dpt i jucer sam imala kao neke male bolove kao da ce m doci... danas nista
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sortiraj odgovore
Najstariji