malagarava držim fige i da beta bude ko kuća, da bar ti uneseš malo veselja u ove dane, jer sudeći po curama nekako nas baš i nejde ovih dana.
cure jedno pitanje, ako znate odgovor. Budući da smo u postupnima u raznim bolnicama, neke i nisu u svojim matičnim, ako na primjer ja, da li ako sve prođe u redu, da li se na porod ide u bolnicu gdje smo radile postupak ili u bolnicu iz kojeg smo mjesta? Jer meni ne nikako nejde u Osječku...
Hvala cure na zeljama..
Juje draga bit ces mama i 2 put, samo eto treba vremena. Imas prekrasnog sina kraj sebe, nek ti je on crta vodilja. Sve moramo biti jake, nemamo drugog izbora
Miumau za nekih 10ak dana cu vaditi betu
Ana pa mislim da cim ostanes trudna dalje te vodi tvoj ginekolog, pa pretpostavljam da je i porod u maticnoj bolnici
Ja imam pitanje za cure kojima je beta pozitivna. Dali ste imale kakve simptome od transfeta?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Evo i mene danas s prvog uzv.. 6 dan ciklusa.. vidio dr 6 folikula.. nekih 11-12cm... u pon opet..
Jedino sam danas dovila jos jedan lijek za pikanje...eee.. ja ne znam kako drugi... ali ja se uzasavam tih igli...
Mislim da cu danas muza natjerat da me bode jer ne mogu vise okolo hodat i traziti..😕 valjda ne moze nesto krivo napraviti 😅
Juje žao mi je jako . Nešto nismo krenule baš bajno ove jeseni... Neznam sad više tko me je točno pitao, ja sam u prvom postupku imala 7 folikula, lijepo su rasli, 12-ti dan bila štoperica...a sa bemfolom imam samo 3 folikula koji ne rastu baš brzinom munje
. U ponedjeljak će mi biti 12-ti dan ciklusa i idem na uzv pa čemo vidjeti. Nadam se barem oko petka punkciji ako bude sve ok
Evo da se i ja javim. Nakon više od dvije godine hodanja po doktorima napokon smo došli do transfera koji je bio u četvrtak. Zbog izrazito teške suprugove dijagnoze ( operacijom dobili koji spermij) uspjeli smo dobiti dvije oplođene stanice i ne znamo dali ćemo imati ako će zatrebati drugi pokušaj. Živim u nadi da će nam ovaj prvi uspjeti. Ležim doma i odmaram i stalno sam gladna od tolko odmaranja na koje nisam naviknula.
Dobrodošla cvrcak !
Gdje ste bili u postupku? Držim fige da uspije iz prve, sad odmor i samo lagano do bete
Cvrcak…nadam se da ce vam uspjeti iz prve 😊
Znaci rekli su ti da ne trcis... ja inace isto redovno treniram croos,trcanje,malo utezi.. sad sam ubpostupku pa sam malo stala ali bas sam sutra mislila na trening..nitko mi nije rekao da ne vjezbam.. iako se to valjda podrazumijeva..😕 a meni fali...
Sortiraj odgovore
Najstariji