Cure znate li dali se na Svetom Duhu dobije puna anestezija kod punkcije?Te kakva su vaša iskustva od tamo i koliko se dugo ceka na inekcije.....mi smo bili u Os pa bi sad za Zg dok se malo oporavim...Hvala
Sretno svima
Transfer završio jedan školski osmo stanični i jedan sedmo stanični sad je sve u božjim rukama
Prvi dan nakon et rasturaju me leđa i drob poludit ču od bola nikad mi nije bilo ovako
Juje odmaraj sto vise i sve ce bit dobro. Mene jos uvjek ledja bole
Juje možda je to dobar znak..
Malena i mene bole al na dane...
Joj cure mene tako strah sutra Uzv...neznam kako ću prezivit...:(
tomy28, mi smo u Petrovoj pa ne znam ništa o Sv.Duhu, ali sam čula da imaju dobre liječnike i embirologe, znam jednu curu kojoj je uspjelo. Želim ti svu sreću u daljnjim postupcima!
Juje, odmaraj koliko možeš uz svog malca i želim ti da uspije i da bude lijepa beta
Maajaa32, preživjet ćeš ti to, samo se opusti, mi žene smo jake! Sretno i javi nam se!
Ja sam vam još uvijek u postupku . Kod mene sve tako polako ide, puževim korakom haha. Uspjela su narasti 4 folikula na desnom jajniku od oko 14-15 mm, iako su bila 2 vodeća tak da smo baš sretni da se napokon više njih pokrenulo! Endometrij mi je na početku bio pretanak da se izmjeri a sad je skoro 9 mm!
Sve traje dugo jer su mi jajnici godinama spavali, ali bitno je da se kreće uz pomoć menopura. Lijevi jajnik je isto počeo raditi, ali su folikuli premaleni tak da tu očito neće vaditi. Ma nek su i ova 4 kako treba, za prvi put mi presretni!
Još danas i sutra primam menopur i cetrotide. U srijedu opet UZV pa onda vjerojatno štoperica. Nadamo se da će u petak biti punkcija... Kod mene se baš sve odužilo
Suncokretica bravo...super je to...meni ti se isto oduzilo imala sam punkciju na 16 dan od stvari...tako da ti to nema veze..bitno da imaju sta iščupati i oploditi...kupi...
Ja se nadam da ću sutra vidit napokon srce jer me je moj mpo Dr baš isprepada na zadnjem Uzv.
Pozz svima, mi evo danas krenili sa 1.bockanjem!
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
malagarava13, sretno s bockanjem i da izađe što više folikula
Ma danas mi je 15 dc tako da će mi punkcija očito biti 19 ili 20dc . Al isplatilo se čekati jer ih je još izašlo, sad je samo još bitno da se oplode i lijepo narastu... Ovo je super s obzirom na početno stanje broja, veličine i endometrija!
Ja sam rekla mužu da ja polako radim na kvaliteti, a ne na kvantiteti
Kakve nuspojave imate od stimulacija? Meni je trbuh užasno napuhan, ne mogu više nositi stare hlače . Sad sam u trenirkama i suknjama ili haljinama. Razmišljam da odem kupit neke hlače za trudnice jer me sve stišće...
Sortiraj odgovore
Najstariji