Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Nada88 ja pijem jednu malu žličicu (obavezno plastičnu) svaki dan... kao 1 gram bi trebalo a to je to. Dobila sam uz matičnu žličicu. 
    Nikitta, ja na tvom mjestu ne znam jel bih pila ciklu, pogotovo sto nisi u transferu sad... cikla pospješuje rast endometrija, a tvoja endometrioza da ne bi podivljala od nje 😫... bas sam nekidan s prijateljicom koja ima endometriozu imala raspravu o toj temi... i zaključile smo da bolje mir...

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Nikita a gle mozda bi ti i pomoglo za endometriozu citala sam da je cikla jak antioksidansa a za endometriozu je pozeljno uzimat dosta antioksidansa koliko sam skuzila. Nasla ja cak neke radove da je preporuceno svi ivf pacjenticama uzimanje 3 dcl soka na dan za cirkulaciju za pripremu prije postupka. 😏 

• Kata27

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

medsr

skzz znači sekundarna zdravstvena zaštita i ako imate uputnicu ne plaćate.inače koliko znam poliklinika škvorc ima ugovor s hzzo do kraja 2013.god,a dalje mislim da ne…i da se pohvalim…prvi ivf,prirodni ciklus i veliki plusić…sad još samo treba držati fige idućih 09 mjeseci.i meni je sve ovo do sada bilo skroz nepoznato i nisam imala koga pitati.držim fige da i Vama uspije od prve

Mozes li mi pisat koliko si platila? I jel su skepticni doktori kada bi dosla i zeljela djete kao samohrana majka?? 

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Joj nece mi se preko chroma ulogirati u forum.
    Scratching sam radila 23. d.c. Ili 21 sad vise ni ne znam, al drito prije postupka. Znaci s mengom krenula u postupak.
    Hrabrice meni prva beta 180, druga 436. Na 4+3 se samo gestacijska vidjela. Dan punkcije ti je 2 tjedna trudnoce. Znaci bar 3 tj od punkcije bi trebalo proci da vidis i zumanjcanju. Nekad se vidi ranije, al meni je rekao dr da mi ovako rano nije ocekivao nista vidjeti.

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Kata27, nisam bas u toku oa da te pitam. Ti bi zeljela dijete be partnera u Hrvatskoj?

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

marijaiva

Nika5555

Cure koja je od vas radila endo scratching,znam da je netko pisao,ma sad su me zbunili doktori,ovaj ciklus trebam u prirodni ivf i s doktorom sam dogovarala schratching prije mj dana,pa je rekao da ce mi to napravit ali kao on je to uvijek radio neposredno nakon menge i onda ivf,a svud citam da se to radi prije menge odn nakon ovulacije pa onda menga pa postupak..danas zovem da se narucim,njega nema do 2.05.a doktorica ova druga kaze da se ona kao s tim ne slaze da se to radi u tom terminu kao al da se s njim cujem kad se vrati,pa jebemti uvijek neke dileme mucenje i razmisljanja,sad cekam sto ce on reci,e sad ima li koja neka bolja saznanja o tome?
    Ja sam schraching radila nekoliko dana nakon menge, i nakon tog(Isti ciklus) je isao FET… sad ne znam kako je kad se ide u postupak no vjerojatno isto tako jer bas taj scraching kakti pospješuje implantaciju pa se 'zagrebe' prije transfera, iako meni Npr to nije pomoglo…
    Inace po meni steta je radit scraching ako nije stimulirani jer realno tko zna dal ces do transfera doc a grebat ce ti endometrij 🙄..
    Ako ti ga vec rade trazi i biopsiju endometrija tj. Nek uzorak posalju na phd…

Hvala ti 😘

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Kengurica

Kata27, nisam bas u toku oa da te pitam. Ti bi zeljela dijete be partnera u Hrvatskoj?

Ni ja ne shvaćam no ako je to slucaj u Hrvatskoj to nije moguce jer mi nemamo banku sperme... 

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

Kengurica

Joj nece mi se preko chroma ulogirati u forum.
    Scratching sam radila 23. d.c. Ili 21 sad vise ni ne znam, al drito prije postupka. Znaci s mengom krenula u postupak.
    Hrabricemeni prva beta 180, druga 436. Na 4+3 se samo gestacijska vidjela. Dan punkcije ti je 2 tjedna trudnoce. Znaci bar 3 tj od punkcije bi trebalo proci da vidis i zumanjcanju. Nekad se vidi ranije, al meni je rekao dr da mi ovako rano nije ocekivao nista vidjeti.

E da te pitam, jesi imala kakav iscjedak prvih dana? Evo meni veceras poceli mali grcici, bol u ledima i par kapi neceg svijetlo smedeg.. Ne kuzim i oplela me zesca panika.. 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

• petra31

Broj poruka: 152

Prijavi adminu
    Vidimmm plus
    Vidimmm plus

VIDIM PLUS!!!Nakon 5 god minusa napokon plus
    Ajme nemogu vjerovati!!😍😍😍

• Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Petra31 vidim ga i ja 😍😍😍 lijep plusic 😊 kad ideš betu vadit? 💓🍀🎉

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.