p.s. za one curke koje ugledaju plus, moja doc je savjetovala što više šetati (bez naprezanja i teškog dizanja)..Kkaže da je najgora stvar strogo mirovati jer zdjelica treba cirkulaciju. Njezina uputa je - šetati i ograditi se od bilo kakvog stresa i sad kak je ružno vrijeme radim krugove po kući da nabijem kilometražuMeni je doktorica isto rekla nikako ne samo zaleci, setati sto vise i sve normalno raditi osim nekog teskog naprezanja.. Ja sam inace kad sam zatrudnila drugi dan prozore prala i nosila ves, doslovno sam se ponasala kao da na transferu bila nisam,…
Malo sam legla samo na 20 min dnevno kad sam stavljala uterice i to je sve…
Drugačije je kad je netko u hiperu ili ima hematom, krvarenje.. Tad su druga pravila…
E upravo to samo sto se meni noooon stop spava 😂😂😂 prosetam 15ak min i dva sata odspavam 😂😂 u globalu, ne smijem kao lec i gledat tv jer odma zaspim 😂😂😂 Jel koja zna bi se moglo sta vidjet na uzvu u sub? To mi je 16dnt..
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Nikita najbolje opusteno i no stress ici, vidjet ces u lipnjunsto je bolje za tebe. Ja ti drzim fige da me moras na pilule i da endometrioza miruje do onda. Ako volis ciklu probaj taj sok meni je fenomenalan. A ja sam inace za htanu izbirko, al ove me sokiralo da mi se svidja.
Nada u kojem vremenskom roku je zadebljao endo na 12.5 🤪 to je fino zadebljanje. Pa da znam koliko vremena je potrebno da ta cikla cikla cikla djeluje.
Blacky eto ja popila 3 dcl, pojela salatu od kisele cikle punu zdjelu i sad popodne umjesto kave za budenje ide ananas. Za magicnu ja sam uzimala u 11 mj, u 12 mj nisam i u 1 mj isla na stimulaciju i vjerujem da je pomogla sa kvalitetom js. Mm sigurno je sa pokretljivosti spermija.
Htabrice nadam se da ce biti obe mrve kod tebe. 🤞 Naravno ako si to prizeljkujes. A za uzv na beti 1000 se vidi vec nesto ispod toga rijedje. Za otkucaje i plod je malo prerano po mom iskustvu. Sretnoooo
Nikita najbolje opusteno i no stress ici, vidjet ces u lipnjunsto je bolje za tebe. Ja ti drzim fige da me moras na pilule i da endometrioza miruje do onda. Ako volis ciklu probaj taj sok meni je fenomenalan. A ja sam inace za htanu izbirko, al ove me sokiralo da mi se svidja.
Nada u kojem vremenskom roku je zadebljao endo na 12.5 🤪 to je fino zadebljanje. Pa da znam koliko vremena je potrebno da ta cikla cikla cikla djeluje.
Blacky eto ja popila 3 dcl, pojela salatu od kisele cikle punu zdjelu i sad popodne umjesto kave za budenje ide ananas. Za magicnu ja sam uzimala u 11 mj, u 12 mj nisam i u 1 mj isla na stimulaciju i vjerujem da je pomogla sa kvalitetom js. Mm sigurno je sa pokretljivosti spermija.
Htabrice nadam se da ce biti obe mrve kod tebe. 🤞 Naravno ako si to prizeljkujes. A za uzv na beti 1000 se vidi vec nesto ispod toga rijedje. Za otkucaje i plod je malo prerano po mom iskustvu. Sretnoooo
Evo bas racunam i kako je danas 384 a svaki drugi dan bi valjda trebala biti dupla, u petak bi trebala biti oko 1500..hmmm po tome bi se onda u sub i moglo nesto vidjet onda 😁 ili ja krivo racunam? 😂😂😂
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Cure koja je od vas radila endo scratching,znam da je netko pisao,ma sad su me zbunili doktori,ovaj ciklus trebam u prirodni ivf i s doktorom sam dogovarala schratching prije mj dana,pa je rekao da ce mi to napravit ali kao on je to uvijek radio neposredno nakon menge i onda ivf,a svud citam da se to radi prije menge odn nakon ovulacije pa onda menga pa postupak..danas zovem da se narucim,njega nema do 2.05.a doktorica ova druga kaze da se ona kao s tim ne slaze da se to radi u tom terminu kao al da se s njim cujem kad se vrati,pa jebemti uvijek neke dileme mucenje i razmisljanja,sad cekam sto ce on reci,e sad ima li koja neka bolja saznanja o tome?
Ja sam schraching radila nekoliko dana nakon menge, i nakon tog(Isti ciklus) je isao FET... sad ne znam kako je kad se ide u postupak no vjerojatno isto tako jer bas taj scraching kakti pospješuje implantaciju pa se 'zagrebe' prije transfera, iako meni Npr to nije pomoglo...
Inace po meni steta je radit scraching ako nije stimulirani jer realno tko zna dal ces do transfera doc a grebat ce ti endometrij 🙄..
Ako ti ga vec rade trazi i biopsiju endometrija tj. Nek uzorak posalju na phd...
p.s. za one curke koje ugledaju plus, moja doc je savjetovala što više šetati (bez naprezanja i teškog dizanja)..Kkaže da je najgora stvar strogo mirovati jer zdjelica treba cirkulaciju. Njezina uputa je - šetati i ograditi se od bilo kakvog stresa i sad kak je ružno vrijeme radim krugove po kući da nabijem kilometražuMeni je doktorica isto rekla nikako ne samo zaleci, setati sto vise i sve normalno raditi osim nekog teskog naprezanja.. Ja sam inace kad sam zatrudnila drugi dan prozore prala i nosila ves, doslovno sam se ponasala kao da na transferu bila nisam,…
Malo sam legla samo na 20 min dnevno kad sam stavljala uterice i to je sve…
Drugačije je kad je netko u hiperu ili ima hematom, krvarenje.. Tad su druga pravila…E upravo to samo sto se meni noooon stop spava 😂😂😂 prosetam 15ak min i dva sata odspavam 😂😂 u globalu, ne smijem kao lec i gledat tv jer odma zaspim 😂😂😂 Jel koja zna bi se moglo sta vidjet na uzvu u sub? To mi je 16dnt..
Koji ce ti to bit tt racunajuci od zadnje menge?
Meni se Npr. U 5+2tt (i5 tjedana i 2 dana) vidjela gestacijska i zumanjcana s odjekom za plod...
Hrabrice, meni se 20 dnt vidjela samo gestacijska vrećica .. Beta mi je 14 dnt bila 1700, vraćene su dvije blastice 5-ti dan! Dva tjedna nakon toga se na ultrazvuku vidjela gestacijska, zumanjcana i kucalo je bebino srce! 🥰 Tako da se nadam da će se bar vidjeti gestacijska i brojno stanje! I želim ti da vas bude sto vise!! 😃😃☘️☘️☘️
Sortiraj odgovore
Najstariji