Cure koje su bile u prirodnim postupcima nakon stimulacije, da li ste išle odmah idući ciklus ili ste radile pauzu? Ima li kakvo pravilo ili ovisi o doktoru, stimulaciji, antralcima….?
Kod mene slucaj da sam isla odmah,i kad sam prirodne isla takoder odmah...tako je moja dr rekla da mogu...al iskreno bolje je bar jedan ciklus imat pauzu...npr. moja kolegica je isla u 1mj na prirodni(bez transfera) i htjela je odmah u 2 mj ici opet na prirodni i njena dr. joj je savjetovala 3mj,iz razloga sto moze biti folikul(cisticni).Ista bolnica drugi dr i svak svoje govori...a osobno mislim da treba neka pauzica,ja sam pogresila sto sam prosle god isla u 4 postupka...mislim da sam trebala malo ,,zakočiti,,...al eto želja je veca pa se nadas sto prije uspjehu🙄
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ana12345 moj jedini simptom prije testa su bili samo grčevi u abdomenu i osjećaj da ću procuriti svaki tren.. To mi traje još uvijek samo blaža verzija plus teška nadutost. Sjetila sam se da sam bila i žedna više nego obično. I osjetila sam neko žiganje u preponama prema butinama u par navrata. Učestalije mokrenje osjetljive i malo punije grudi su mi došle kasnije.
Za dva tri dana napravi test i želim ti puno sreće!
Ana12345moj jedini simptom prije testa su bili samo grčevi u abdomenu i osjećaj da ću procuriti svaki tren.. To mi traje još uvijek samo blaža verzija plus teška nadutost. Sjetila sam se da sam bila i žedna više nego obično. I osjetila sam neko žiganje u preponama prema butinama u par navrata. Učestalije mokrenje osjetljive i malo punije grudi su mi došle kasnije.
Za dva tri dana napravi test i želim ti puno sreće!
A ja imam te grceve i osjetljive grudi ali one su takve jos od pocetka stimulacije
Napravit cu pa cemo vidit , hvala ti
Cure imam pitanje moram vaditi vitamin D, TSH i prolaktin… znam da se to moze vaditi bilo koji dan ciklusa.. al ne znam ako bas imam M.. planirala sam to iduci tj vaditi a taman M treba doci.. pa nisam pametna dali da to rijesim ipaknovaj tj.. bila sam sad po uputnicu i evo zaboravila pitati
Spolni hormoni se vade 3-5 dc, prolaktin je spolni hormon.. Za TSH i D vitamin kao sto si i napisala nije bitno no mislim da za prolaktin je bitan dan ciklusa...
Sortiraj odgovore
Najstariji